Tehničko održavanje foruma
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Tehničko održavanje foruma
Znam da su mnogi ukinuli TT podrsku i da je to najlaksi nacin da se ne zezas sa pravilima, ali tu odluku moze da donese neko drugi, za mene znaci da moram da nadjem nacin kako da radi.. Bice sigurno jos problema tj cim napipaju koja pravila ih ne kace, ali za sada TT radi i ono sto ja vidim je kada nema glupih botova (botovi koji koriste instrukcije nisu nikakav problem), forum je izuzetno brz.
Nadam se da razumete da ce uvek postojati neko kome nesto ne radi, to je mana danasnjeg interneta. Cilj je da je za vecinu posetilaca forum brz i citljiv. Ko koristi nestandardnu temu, nema zalbe, koristite VPN i TOR (ima dosta korisnika) sorry, imacete usporenje, vas provajder bas nije zainteresovan da optimizuje DNS server pa malo mu treba vremena, opet sucks to be you.
Nadam se da razumete da ce uvek postojati neko kome nesto ne radi, to je mana danasnjeg interneta. Cilj je da je za vecinu posetilaca forum brz i citljiv. Ko koristi nestandardnu temu, nema zalbe, koristite VPN i TOR (ima dosta korisnika) sorry, imacete usporenje, vas provajder bas nije zainteresovan da optimizuje DNS server pa malo mu treba vremena, opet sucks to be you.
A da probamo da banujemo par clanova ? Cisto da botovima posaljemo poruku da se ne zajebavaju . Ja imam ideju koga bi mogli prvog da banujemo .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Tad će ovi botovi spavači umesto "girls in your city" da nude tehnički za 20€ na samo 2.4km od tebe.TheWickerMan napisao: 09 Mar 2026, 13:28 Ima cela Nemačka da pohrli u Keln na TÜV od 80€. Samo nismo saznali koji tačno![]()
Имам једно потпитање...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ovo bi trebao da je rešeno. Na toj sam temi, nema dupliranja.
Što se tiče banera, gif je u pitanju i takav smo dobili, tu ne mogu ništa da uradim.
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Inače, 12 korisnika koristi ovaj stil. Ovo trinaesto prase sam ja, testiram.
Posetite www.garaza.rs !
Ta je najpopularnija, znači najbitnija, i ti sad vidiš kako je jednostavna 
Od ukidanja TT je bolje zatvoriti temu "Ratna tehnika" koja mami pola Teherana na ovaj forum misleći da dilujete bombardere i tenkove
Od ukidanja TT je bolje zatvoriti temu "Ratna tehnika" koja mami pola Teherana na ovaj forum misleći da dilujete bombardere i tenkove
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
trojanac napisao: 09 Mar 2026, 22:08 Inače, 12 korisnika koristi ovaj stil. Ovo trinaesto prase sam ja, testiram.
stilovi.png
Daj spisak ovih 12 veličanstvenih, molim te. Da vidim u kakvom se probranom društvu nalazim!
DukeNS napisao:trojanac napisao: 09 Mar 2026, 22:08 Inače, 12 korisnika koristi ovaj stil. Ovo trinaesto prase sam ja, testiram.
stilovi.png
Daj spisak ovih 12 veličanstvenih, molim te. Da vidim u kakvom se probranom društvu nalazim!
Sent from my SM-S928B using Tapatalk