Procedura za strance: Granica kao naplatna rampa
Za turiste u tranzitu, procedura je brza i neizbežna:
Uručenje kazne: Podaci o prekršaju se u realnom vremenu šalju na granične prelaze (Tabanovce i Bogorodica/Evzoni).
Kazna vam se uručuje čim skenirate dokumenta na izlasku iz zemlje.
Plaćanje: Možete platiti odmah (karticom ili u pošti na prelazu).
Popust: Ako prihvatite odgovornost i platite u roku od 8 dana, iznos se umanjuje za 50%.
Gde su kamere najaktivnije?
Koridor 10: Od ulaza iz Srbije (Kumanovo) do deonice ka Đevđeliji.
Gradovi: Skoplje (skoro svaka veća raskrsnica), Kumanovo i Tetovo.
Koridor 8: Deonica ka Ohridu (trenutno u probnoj fazi, ali kamere su fizički postavljene).
Savet za kraj
Dobro veče
Re: Dobro veče
Neki izraelski sistem su uzeli, nalazio sam nešto o tome po netu ali me mrzelo da čitam sve.
"The software has reportedly been provided by Elbit Systems, a company deeply embedded in the global arms industry and linked to Israeli military aggression in Gaza"
"The software has reportedly been provided by Elbit Systems, a company deeply embedded in the global arms industry and linked to Israeli military aggression in Gaza"
1.2 i 1.4 su rage i jednostavni i jeftini za odrzavanje. 1.4 atmo ga sa svojih 100ks lepo nosi, sa 1.2 i 69ks je samo za cisto kruziranje.grujicd napisao:Gleda se sad i Fiat 500C. Vidim da sad ide neki kao hibrid, koji ne daje nikakve benefite hibrida. Šta je tu za preporuku od motorizacije, 1.2 motor? Ne gleda se automatik.
[smention u=115]pedja[/smention] sve si u pravu
[smention u=1755]Ralee[/smention] Ne nalazim takav oglas na PA. Ako ima baci link.
[smention u=2]trojanac[/smention] Ova Mazda 2 je dizel? Zar nije bilo da se kod Mazde kupuju samo benzinci? Bar mi je to ostalo pre od Mazde 6 i 2.0d.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk