To je onda ipak neozbijan auto...Uroš S. napisao:Dobro veče iz blejice u kraju. Malopre sam provozao novi Polo 1.2 TSI 105ks. Vrlo vrlo ozbiljan auto. Al nema bord komp o.O
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Dobro veče
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Gledaj to sa vedrije strane. Provozao si svoju Škodu, plaćenu 25% skuplje :cool! :Uroš S. napisao:Dobro veče iz blejice u kraju. Malopre sam provozao novi Polo 1.2 TSI 105ks. Vrlo vrlo ozbiljan auto. Al nema bord komp o.O
Sent using Tapatalk
Širim haos!
I urose kakvi su utisci u odnosu na tvoju makinu? 
Nema bord, jbg...
Nema ni Uros utisak
Nema ni Uros utisak
- methane.master
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel bio neko slucajno u Guci i da mu je ostala nalepnica? 
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa što se tiče motora to je to, isti su, čak mi se čini da je kod mene oštriji odziv na gas i malo živahniji. al Polo je tek prešao 1600km. Menjač isti osećaj, volan i ležanje takođe. E sad, enterijer, tu šije Fabiju u svakom smislu, sad se osećam ko da vozim Kedi iz sredine devedesetih otprilike, ta neka relacija. Da li vredi 2-3k razlike, upitno je, mada onaj enterijer bi posramio i mnoge veće automobile koji su aktuelni. Kako je to sklopljeno i kvalitetno za neverovati. Materijali su svi ultradobri. Bolja je bočna potpora naslona sedišta i zq nijansu bolja izolacija.dragan napisao:I urose kakvi su utisci u odnosu na tvoju makinu?
Al nema bord. Pih 
Kod Pola enterijer zavisi od nivoa opreme, tj kvalitet materijala u enterijeru. Drugar ima 2 kom Pola, oba ova aktuelna modela, sa najslabijim 1.2 motorima (3 cyl) i osnovnom opremom. Enterijer je plastikander najgori. Ne bi posramio nikog.
sent from my HTC Sensation
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Pa ti si naviko na luksuzno elegantni enterijer bmwa, ti nisi realan 
Hoćeš da nalepiš na nekretninu pa da se qrčiš pred komšijama?Grujic napisao:Jel bio neko slucajno u Guci i da mu je ostala nalepnica?
nemam, samo dobacujem sa strane
- methane.master
+1 i to gori plastikaner nego kod mene. U boljim paketima je enterijer bolji, ali cena jeTexonja napisao:Kod Pola enterijer zavisi od nivoa opreme, tj kvalitet materijala u enterijeru. Drugar ima 2 kom Pola, oba ova aktuelna modela, sa najslabijim 1.2 motorima (3 cyl) i osnovnom opremom. Enterijer je plastikander najgori. Ne bi posramio nikog.
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne znam kakvi su drugi, ovaj je Trend sa dodacima i niđe plastike.
Mora da je sve presvuceno prevrnutom kozom neprcane srne
Mogao si i jednom da napises, ne znam koga ubedjujes, sebe ili nas?
Mogao si i jednom da napises, ne znam koga ubedjujes, sebe ili nas?
Jesi li ti video kožu neprcane srne!?
Ne bi ti ja na tome sedeo...
Ne bi ti ja na tome sedeo...