Gde je ovo??????Scuderia napisao:
Kompjuterske igre
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Re: Kompjuterske igre
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Koje smece je fifa 14, sinoc pokusao da krenem career odigrao jednu utakmicu i izasao. Neverovatno je to da ne smes igraca pipnuti, sudija deli crvene kao od sale
Ova next-gen ce biti verovatno bolja..
Ova next-gen ce biti verovatno bolja..
To sam citao da je bug sa crackom. Trebalo bi da se ispravi u sledecem cracku
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja gotivim PES ali na ovaj novi nikako da se naviknem, bas se mucim i deru me ko vola, sto se kaze 
Video sam skoro da izlazi novi Assassin Creed nesto Pirate...
Moracu masinu da poteram u crveno
Moracu masinu da poteram u crveno
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Lepo ali preterano ... taman je moglo biti urađeno da adekvatno simulira sile koje deluju u krivinama, pri kočenju, ubrzanju ali se konstruktor malo previše zaneo.
Ima to i bolje odradjeno. Samo sto je ta simulacija reda 10k eura.
Kako sam popi*deo
82' minut, vodim 1:0, lopta u rukama golmana, krenem da je ispucam, zapnem za protivnickog igraca, padnem, ispadne mi lopta i ovaj mi da gol
Gotovo sigurno sad gubim trku za prvo mesto 
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Jel moze mala pomoc ako neko zna
Kupio na buvljaku ORIGINAL ful pakovanje world of warcraft battle chest , najvise zbog knjige i kutije , ima oba diska ali nema onaj kod koji ide na omotu diska da se igra aktivira, nisam puno platio , samo 300 dinara , al ako moze neko da mi predlozi sajt gde mogu da iskopam kod bio bih zahvalan, moze i na pp , da ne piratujemo javno , hvala
Kupio na buvljaku ORIGINAL ful pakovanje world of warcraft battle chest , najvise zbog knjige i kutije , ima oba diska ali nema onaj kod koji ide na omotu diska da se igra aktivira, nisam puno platio , samo 300 dinara , al ako moze neko da mi predlozi sajt gde mogu da iskopam kod bio bih zahvalan, moze i na pp , da ne piratujemo javno , hvala
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nisam nikad igrao WOW ali imam drugara koji jedno vreme nije imao seksualne odnose 2 godine, pa zato znam te neke fore...
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
ma ja to za sina uzeo , smara me vec dve godine za tu igricu i znam da se placa na regularnim serverima, mi bi to probali da zaobidjemo, ja se jos nisam detaljno udubio u problematiku, probacu veceras da kopam malo po netu, nego reko ako neko vec zna nesto , da se ne mucim puno 
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Evo pitacu ga sad sta se dogadja u tvom slucaju, pa kad mi odgovori ja ti pisem ovde 
EDIT: Evo kaze da si trebao od tog lika da trazis acc, pass i email. Nego sad posto je kasno kaze da mozes igrati smao na privatnim serverima. Odes na sajt tog servera i skines launcher, i kaze da su ovi dobri, samo ne moze na njima da se igraju poslednje ekspanzije - moltenwow ili omegawow.
EDIT: Evo kaze da si trebao od tog lika da trazis acc, pass i email. Nego sad posto je kasno kaze da mozes igrati smao na privatnim serverima. Odes na sajt tog servera i skines launcher, i kaze da su ovi dobri, samo ne moze na njima da se igraju poslednje ekspanzije - moltenwow ili omegawow.
Poslednja izmena od Gaginh0 u 31 Okt 2013, 12:12, izmenjeno 1 put ukupno.