Aaa, i Ascone bidne neki komad.TheWickerMan napisao:Ovde Romi obožavaju Opel Omegu...
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
Dueli u klasama
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Dueli u klasama

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Dueli u klasama
Alvirovic Junior poredio A6 2.0 i Mazdu 6 2.2...ispade mrtva trka 
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Japanski i nemački polupremijum 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa pisao sam o tome vec...Floyd napisao:Alvirovic Junior poredio A6 2.0 i Mazdu 6 2.2...ispade mrtva trka
To je davno bilo...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Dueli u klasama
Ja bas sad gledam na RTS-u...verovatno repriza 
Nisam znao da je Mazda karavan kraca, sa kracim medjuoosvinskim rastojanjem nego limuzina

Nisam znao da je Mazda karavan kraca, sa kracim medjuoosvinskim rastojanjem nego limuzina
Stigla i prestiglamethane.master napisao:Znači stiga Mazda polupremijum?
- Delija
- Kontakt:
Drzim u ruci SAT+, 1. avgust 2013., broj 321/322 
A smejao sam se kao blesav tek na sajmu u oktobru kada sam u roku od par minuta seo u oba
A smejao sam se kao blesav tek na sajmu u oktobru kada sam u roku od par minuta seo u oba
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Zasto ti je Audi bio smesan? 
- Delija
- Kontakt:
Xaxa 
Nije ni Mazda smesna - smejao sam se Alvirku. Za opste informacije su stvarno super i korisni, kao i da buskaju oko nekih stvari i ukazuju na probleme u sistemu, ali za testove auta su stvarno kaNtastrofa
Nije ni Mazda smesna - smejao sam se Alvirku. Za opste informacije su stvarno super i korisni, kao i da buskaju oko nekih stvari i ukazuju na probleme u sistemu, ali za testove auta su stvarno kaNtastrofa
Dueli u klasama
To stoji...ja tu emisiju ni ne pratim nego sad sam slucajno bacio pogled na TV-u dok citam neku knjigu 
Salu na stranu, porediti A6 i Mazdu 6 je isto kao poredjenje iPad Air-a i nekog Prestigio tableta...oba rade isti posao ali...
Salu na stranu, porediti A6 i Mazdu 6 je isto kao poredjenje iPad Air-a i nekog Prestigio tableta...oba rade isti posao ali...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ti baš nagrdi Mazdu. 
A u vezi Alvirovića... Još davno je neko na forumu primetio činjenicu da takvi samo u Srbiji mogu da se isfuraju kao lumeni.
Sent using Tapatalk
A u vezi Alvirovića... Još davno je neko na forumu primetio činjenicu da takvi samo u Srbiji mogu da se isfuraju kao lumeni.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ti reče "šalu na stranu", a stalno se šališ...Floyd napisao:To stoji...ja tu emisiju ni ne pratim nego sad sam slucajno bacio pogled na TV-u dok citam neku knjigu
Dueli u klasama
A znamo da ti ne priznajes pojam "premium" i da po defaultu hejtujes nemce pa je bilo koja ozbiljna rasprava sa tobom na tu temu, osudjena na neuspeh 
Mazda je sa ovim autom uradila super stvar, ocigledan napredak u odnosu na prosle modele. Sa onim sto nudi za tu cenu, smatram je definitivno najboljom kupovinom u klasi...boljom cak i od Skode ili VW-a.
Ma nisam ali smatram da ne moze da se poredi sa A6, cak ni sa tom klotarom sa motorom iz Skode i prednjom vucom koji jeste polupremium.methane.master napisao:Ti baš nagrdi Mazdu.
Mazda je sa ovim autom uradila super stvar, ocigledan napredak u odnosu na prosle modele. Sa onim sto nudi za tu cenu, smatram je definitivno najboljom kupovinom u klasi...boljom cak i od Skode ili VW-a.
Poslednja izmena od Floyd u 12 Jan 2014, 16:40, izmenjeno 1 put ukupno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne nego je Mazda bolja opcija u toj verziji od Audija A6. Prosto ko pasulj.
Sa tim delom mogu delimicno da se slozim...kazem delimicno jer kao potencijalni kupac Audija ne bi ni pogledao Mazdu, Hyu, Kiu, Pezo, Reno i sl.