Ja sam u NS-u cuo samo za onaj KISS, tu odmah cim se predje most... i iz kola video svetlecu reklamu tamo na kraj Partizanske ulice...
Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Kako da ne...
Ja sam u NS-u cuo samo za onaj KISS, tu odmah cim se predje most... i iz kola video svetlecu reklamu tamo na kraj Partizanske ulice...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Gagi brat zna, garant.. On voli devojke sumnjivog morala 
Brzine idu u H-a !!!

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
U studentskim danima smo iz zezanja isli u Kiss na bulevaru M.Pupina.Bilo ok a i ok cena sekundarnih radnji, castili smo drugara za rodjus
Inace one naj naj plesacice ne rade stari zanat, kazu za to su mladjane devojcice iz ponude.
Inace one naj naj plesacice ne rade stari zanat, kazu za to su mladjane devojcice iz ponude.
Za sve ostalo tu je kaćka petlja. 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Puzo81
Ma kakvi ono su skrnavuse dok su ove ok kako drugar rece.
Inace radio sam neku vodu preko studentske pa sma imao prilike da ulazim u sobe, veeliki francuski sa ogromnim ogledalima...samo fale bicevi, verovatno su pod krevetom
Inace radio sam neku vodu preko studentske pa sma imao prilike da ulazim u sobe, veeliki francuski sa ogromnim ogledalima...samo fale bicevi, verovatno su pod krevetom
I da cujemo cene? 
- Puzo81
fifti juro's 30min, drugar izasao posle 12
.Drugi ortak hteo nastaviti ostalih 18 placenih ali rmpalija kaze ne moze 
A pice?
Al svuda smaraju te rmpalije... koliko su me puta sprecili u glupiranju
Al svuda smaraju te rmpalije... koliko su me puta sprecili u glupiranju
- Puzo81
Pice bi nesto puta dva ili tri u odnosu na redovne po kaficima.
Ako zalegnu plesacice za sto katastrofa, cini mi se da satro viski/konjak rokase (aka sok od visanja ili sl) oko 5e.Ne mogu tacno da se setim, bilo je pre 7-8godina sigurno.
Mislim da bi nas olesile (studenti ko studenti,dvojica kolega krenuli sa njima da se upoznaju
)) da nisam ustao kod glavne i pitao koliko je
, koja konkretno i itd...
Eh studentski dani
Ako zalegnu plesacice za sto katastrofa, cini mi se da satro viski/konjak rokase (aka sok od visanja ili sl) oko 5e.Ne mogu tacno da se setim, bilo je pre 7-8godina sigurno.
Mislim da bi nas olesile (studenti ko studenti,dvojica kolega krenuli sa njima da se upoznaju
Eh studentski dani
To su te cene, malo pivo 1000 dindzi.. 
- Puzo81
260din ovaj veci sto moze na dva dela, onaj kraci 180 i nesto.Puzo81 napisao:Ljubitelj koja je cena tog filter platna?
Da li je univerzalna tabla pa se sece ili ima posebno za marku aspiratora?
edit:?
http://www.attos.rs/delovi_za_aspiratore.pdf
Masan za medalju

Ja predlazem jedan opsiran forumaski test tih barova. Ako je moglo za kamere, moze i ovo 
Slazem se... 
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vidim niko nije odgovorio, a ti kao da ne znaš koga treba da pitaš. Sad je verovatno već kasno, ali evo da ostane kao preporuka ako nekom treba.Kuzmanovic napisao:Jel ima neko preporuku za servis laptopova u Beogradu, pozeljno je da bude na Novom Beogradu i okolini, i ako je moguce da radi preko vikenda. Problem je u tome da se laptopu ne pali ekran, tako da je verovatno otisao flet kabel ili tako nesto.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk

Kontakt:
Dobanovačka 46, Zemun
Telefoni servisa : (011) 330 5055 ; (011) 330 5031 ; (011) 330 5032
Mail servisa : servis@mikros.rs
Ja sve laptopove nosim kod njih ako ne mogu ili ne znam da sam rešim, vrlo su profesionalni i nisu skupi. Jedino što imaju puno posla pa se čeka dosta, nekad i više od nedelju dana.
Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Setio sam se tebe, ali reko videces pitanje. 
U sustini i nije kasno, iako je lap top bio kod par "majstora". Svi tipuju na graficku karticu i kazu da je popravka oko 100 eura. Na laptopu nije integrisana graficka, ali kao toliko kostaju. Posto je u medjuvremenu kupljen drugi laptop(zbog posla), ovaj ce malo sakupljati prasinu pa ce se nositi kod njih da vidimo sta oni kazu, pa da se popravi ukoliko bude isplativo.
Hvala Trojke.
U sustini i nije kasno, iako je lap top bio kod par "majstora". Svi tipuju na graficku karticu i kazu da je popravka oko 100 eura. Na laptopu nije integrisana graficka, ali kao toliko kostaju. Posto je u medjuvremenu kupljen drugi laptop(zbog posla), ovaj ce malo sakupljati prasinu pa ce se nositi kod njih da vidimo sta oni kazu, pa da se popravi ukoliko bude isplativo.
Hvala Trojke.