Ja se razocarao kad sam cuo, mislio sam da uzimaju od komsije koji gaji svinje. Na kraju sam nasao lika za suhomesnato koji je kao ‘proveren’.
 Ja se razocarao kad sam cuo, mislio sam da uzimaju od komsije koji gaji svinje. Na kraju sam nasao lika za suhomesnato koji je kao ‘proveren’. Sent from my iPhone using Tapatalk
 Ja se razocarao kad sam cuo, mislio sam da uzimaju od komsije koji gaji svinje. Na kraju sam nasao lika za suhomesnato koji je kao ‘proveren’.
 Ja se razocarao kad sam cuo, mislio sam da uzimaju od komsije koji gaji svinje. Na kraju sam nasao lika za suhomesnato koji je kao ‘proveren’. Gaginh0 napisao: 15 Jan 2023, 09:21Treba ti karticaDukeNS napisao: 08 Jan 2023, 19:29 Ne treba ti kartica za Metro da bi kupio, a tamo bi trebalo da bude. Nekada su Vojvodina šume prodavale...
Bio sam juče i pitam devojku za pultom kako mogu da uđem bez kartice i bez firme, kaže "ispuni ovaj formular i dobićeš Metro Friends karticu, dok završiš kupovinu biće gotova". I tako i bi

Ne vozim svakodnevno po NS pa mozda nisam primecivao... ali u poslednje vreme obavezno na bar 2 mesta sretnem postavljen radar. Desi se da vozim bulverarima 60, nekad i neki km vise... Ali nisu me nikad zaustavili i nista nije stiglo. Mozda stvarno tolerisu tako neku brzinu, iako mi 60 zvuci bas puno vise od 50km/hcozmo napisao: 17 Feb 2023, 14:15 Ne verujem da ima toleranciija, nego to rade pri slanju kazni - tolerisu mozda par kmh gore. Bar je tako negde bilo receno pre par godina.
Tako da ako se vozi 20kmh iznad dozvoljene u gradu ima da salju sto posto. Ispod toga - sumnjam, to je 60-65.
Ako nemas domace i ako ces u nekom marketu da kupujes meso, onda kupi u Metrou.