Sve, sve samo to ne.Geza napisao: Valjda će doći dan kad će se administracija prepoloviti.
Imali smo, nismo znali
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Imali smo, nismo znali ...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pre neki dan moji bili u Inđiji da regulišu nešto za porez. Kad su se vratili, razočarano su rekli da pola njih tamo nema gde da sedi, a da su odgovori na telefonske pozive u stilu glavnog arhivatora Čvarkova...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Fantastičan vremeplov u neka davno prošla vremena (kada baš i nije bilo tako bajno i sjajno kao što se sećamo), pročitajte ako imate vremena i strpljenja:
http://forum.bjbikers.com/index.php?/to ... motocikla/
http://forum.bjbikers.com/index.php?/to ... motocikla/
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
A radi se o ovom. Ziva istina:Geza napisao:a da su odgovori na telefonske pozive u stilu glavnog arhivatora Čvarkova...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 94o#t=110s

Naravno da nije medju svim...izmedju SRB, CG i BIH donekle i jeste ali su ostali oduvek bili neki drugi svet.pedja napisao:Osim toga, nije vladalo bas bratstvo i jedinstvo medju narodima, kao sto se cini iz prica. Nikada to nije bila skoro pa savrsena drzava/tvorevina, kakvom su je cesto prikazivali.
Ali i pored toga i ta federacija je bila nekako "prirodnija" za razliku od EU u koju sad svi jure
Naravno da je rat bio nepotreban i definitivno kontraproduktivan po sve ucesnike ali licno mislim da nije mogao da se izbegne bas zbog podgrejanog nacionalizma koji je tinjao 50 godina i to bas izmedju Srba i Hrvata koji ujedno i jesu najveci krivci zbog tog rata.Piros napisao:ali je po meni je bilo pametnije da su te nedostatke otklonili i da su se bavili ekonomijom, a ne nacionalizmom tj. sovinizmom zarad nekih svojih licnih interesa.
dragvorl napisao:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 94o#t=110s
,,Moj mozak je na Tisi. Vadi crva. S petlićima šeta po babinom dvorištu..."
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
@Saša
Pročitah ovaj putopis i odmah krenuh da gledam šta Honda ima od motora... A jutros me trunku nisu zanimali. Podsetih se i tih prokletih bonova za benzin, tad je bilo samo maštanje da voziš koliko želiš.
Pročitah ovaj putopis i odmah krenuh da gledam šta Honda ima od motora... A jutros me trunku nisu zanimali. Podsetih se i tih prokletih bonova za benzin, tad je bilo samo maštanje da voziš koliko želiš.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Одг: Imali smo, nismo znali ...
Zbog bonova smo prodali tada Audi 100, jer je trosio 15 lit po gradu. Nikad ga nisam prezalio, bas sam voleo taj auto.grujicd napisao:@Saša
Послато са Blade III користећи Тапаток 2
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:

Ne znam da li sam već slao... Peugeot bicikli, prospekt zastupnika za Jugoslaviju (Tehnoservis). Ne piše godina, ali mislim da je 1990.

Ђенерал Јанковић
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Otprilike.
Tada sam na Beogradskom sajmu automobila, video njihove bicikle i zamalo da kupim jedan (kasnije sam se pokajao što nisam), cena između 1000-2000 DM (ne sećam se tačno).
Bicikl je bio najlakši koji sam ikada uhvatio u ruku ... bukvalno sa svom opremom ga ladno nosiš u jednoj ruci bez ikakvog opterećenja. Ja ne pratim bajsove i ne znam koliko su teški ti najlakši trkački bicikli ali ovo je bilo, cenim ga, jedno 2kg ili tako nešto ... ma brate skoro da nema težinu.
Sećam se kako sam se zaprepastio kada je poleteo u vis jer sam ja očekivao da treba da podignem nešto bar duplo teže ... dobro da nije ničeg bilo u blizini jer bih napravio karambol
Tada sam na Beogradskom sajmu automobila, video njihove bicikle i zamalo da kupim jedan (kasnije sam se pokajao što nisam), cena između 1000-2000 DM (ne sećam se tačno).
Bicikl je bio najlakši koji sam ikada uhvatio u ruku ... bukvalno sa svom opremom ga ladno nosiš u jednoj ruci bez ikakvog opterećenja. Ja ne pratim bajsove i ne znam koliko su teški ti najlakši trkački bicikli ali ovo je bilo, cenim ga, jedno 2kg ili tako nešto ... ma brate skoro da nema težinu.
Sećam se kako sam se zaprepastio kada je poleteo u vis jer sam ja očekivao da treba da podignem nešto bar duplo teže ... dobro da nije ničeg bilo u blizini jer bih napravio karambol
ili si tada bio "jak u ruke" 
Pre će bit ovo drugo.
I danas je sve ispod 7 kg extremno lako - čitaj jezivo skupo.
I danas je sve ispod 7 kg extremno lako - čitaj jezivo skupo.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Možda je bajs bio od kevlara-karbona (od čega ih već prave) ... koliko su takvi teški ?