Pazari tu Mazdu pa da imamo prvu 3-jku na forumu
Testovi automobila - Opšta tema o modelima
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Testovi automobila - Opšta tema o modelima
E, jbg... Na novom autu placenom skoro 20k evra ces stedeti 3000 din nemenjanjem filtera?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ne smeta ti mali gepek?
TT
TT
Puno para je to za mazdu,sa tim novcem se gledaju ozbiljniji automobili
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dobrodošao. Slobodno napiši koji su to ozbiljniji automobili za 18.000e.
Posetite www.garaza.rs !
Pa A6 2009 recimo... 
Tapatalk Post
Tapatalk Post
AR 159 jtdm i ostane ti 3k 
TT
TT
Odlicno, kupuj i ne zali!!!jocas napisao:Danas sam išo na test vožnju Mazde 3 Sedan GT120 u Revolution paketu opreme.![]()
![]()
![]()
2000 cm3, 120 KS. Auto je prešo 17000 km, na zimskim gumama 16.
Sve pohvale za organizaciju test vožnje - vozio 20tak km tako da je iskombinovan grad, uski put van grada pun krivina sa solidnim uzbrdicama, deo jako lošeg i neravnog asfalta, i deo auto-puta koji ide oko Niša. Oduševljen sam motorom - povlači u svim brzinama kao da je dizel, može da se vozi i penzionerski 60km/s u 6. kroz grad, stvrano sam ostao zaprepašćen ponašanjem motora.
Definitivno vredi doplata 1000 eur (1.5 100 ks -> 2.0 120 ks), nisam probao 1.5 ali posle ove vožnje nemam ni nameru. Ležanje na putu i prolazak kroz krivine su definitvno izmamili osmeh. Na neravninama nije nervozan, nema lupanja i vibracija, prešao preko nekih pružnih prelaza sa 70-tak na sat, nije osetio. Momak iz salona je insistirao da vozim oštrije, tako je i izabrao deonicu za testiranje, da sam mogao da osetim koliko je dobar motor, i koliko je dobro urađen ceo auto. Na auto-putu sam vozio oko 140, nema čak ni šuma vetra, sve je tiho i mirno. Na kraju testa sam malo vozio kroz grad, start-stop sistem je bukvalno neprimetan, nisam ni čuo ni osetio kad je upalio motor na semfaoru.
Na kraju test vožnje potrošnja je bila ispod 7, a nije bila uopšte štedljiva vožnja. Prosečna potrošnja za neki duži period im je ravno 7, a to je vozilo koje se stalno vozi tako.
Posle ove test vožnje definitvno mi je 1. mesto Mazda 3, pa 2 prazna mesta, pa Civic.
Cena vozila koje me interesuje je 17790 + 380 metalik boja, ali verovatnije 520 eur za onu Soul red, dakle 18310.
Garancija je 3 godine, 10 godina neka evropska. Servis se radi na 20000 km, kažu da je oko 12k i za 1.5 i za 2.0.
Sedišta su fenomenalna, ima sasvim dovoljno mesta za mene (186/86), kad se namestim i iza mene ima dovoljno mesta. Multimedija je brutalno urađena, muzika u ovom je bila BOSE.
Nisam slikao, padala je baš jaka kiša.
Idem da sređujem utiske, pa uskoro otvaram temu o kupovini, da me odgovorite ili podržite
Nema sta bolje u toj kategoriji.
Samo je pitanje dal imaju na lageru, ako ima uzimaj. Kao alternativa ko voli ima bmw 114i(1.6 turbo 105 ks valjda) za 18.5 soma.
Ja bih probao i Škodu Oktaviju (bez zezanja). Za te pare može da se uzme 1.4 140 ks sa jako lepom opremom.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@ftj
Ima neka BMW akcija?
Ima neka BMW akcija?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
1.6t a 105 ks... Nesto mi tu ne stima. Ali ako je tako, to je odlicna osnova za cippvanje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Pa vec duze vreme reklamiraju akciju al forsiraju 114d za 20k.
Jeste 1.6 turbo ali uštrojen na 100 ks. Ide taj motor do 170ks u 118i.
18k je bezobrazno blizu Octavii Elegance Tdi 150 ks.
Tapatalk
Tapatalk