Samo fan boyevi to ne vide
Renault Megane 1.2 tce 130
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Renault Megane 1.2 tce 130
Zato sto je golf veoma dobar kao sto je i megane 
Pa Era zapoceo, ocigledno je toliki fan, da ne moze da podneseVelja napisao:Zašto se piše o Golfu u temi o Meganu i obrnuto?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Darko
@era, kad ti preuzimas megane?
Ko bi znao, možda je malo Era izlapeo.
Nije upoznat sa činjenicom da se o Golfu ne diskutuje negativno, da je to auto Bog.
Nije mi jasno, za koji će te moj, vi Golfovci druge i treće generacije ovde ??
Off topic
Za mene golf ima samo 4 generacije, a ostalo drugi proizvođači zovu redizajn.
1 generacija je Golf 1;
2 generacija je Golf 2 i Golf 3;
3 generacija je najpromašenija, to je Golf 4;
4 generacija su Golf 5, 6, 7, samo kako koji izlazi sve je sprceniji, ostalo sve isti klinac
Nije upoznat sa činjenicom da se o Golfu ne diskutuje negativno, da je to auto Bog.
Nije mi jasno, za koji će te moj, vi Golfovci druge i treće generacije ovde ??
Off topic
Za mene golf ima samo 4 generacije, a ostalo drugi proizvođači zovu redizajn.
1 generacija je Golf 1;
2 generacija je Golf 2 i Golf 3;
3 generacija je najpromašenija, to je Golf 4;
4 generacija su Golf 5, 6, 7, samo kako koji izlazi sve je sprceniji, ostalo sve isti klinac
Velja napisao:Era napisao:Šta se od Golfa dobije za 27500€ ??
Drljavi osnovni Golf 1,4 TSI sa 150 ks DSG u Highline paketu, metalik boji i kožnim sedištima i ništa više.Xepoj87 napisao:Sta je sa tobom i Golfom?
Nedosanjan san -> razočarenje -> moralno posrnuće -> odao se Renoima...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Slabo vidis ili rezonujes.
1 i 2 su slicni i 5 i 6 ostalo sve nema veze jedno sa drugim osim sto je Golf.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
1 i 2 su slicni i 5 i 6 ostalo sve nema veze jedno sa drugim osim sto je Golf.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Velja, nisam tako nisko spao da se hvalim sa polovnim drtinama, koje imaju VW znak.
Uvek mogu da kupim novog Golfa, ali nisam baš toliko neuravnotežen i nemam pare za bacanje.
Tvoja konstatacija da je sreća što ne moraš da voziš novog Megana, govori sve o tebi, a upravo zato sam ostavio par kometara. Tvoja pisanija je malo za definiciju "trolovanje", to bi bilo klasično i ljubomorno zajebavanje, čoveka koji u potpisu drži G4 TDI.
Uvek mogu da kupim novog Golfa, ali nisam baš toliko neuravnotežen i nemam pare za bacanje.
Tvoja konstatacija da je sreća što ne moraš da voziš novog Megana, govori sve o tebi, a upravo zato sam ostavio par kometara. Tvoja pisanija je malo za definiciju "trolovanje", to bi bilo klasično i ljubomorno zajebavanje, čoveka koji u potpisu drži G4 TDI.
-
Superb III
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Xepoj87 napisao:Golf se kupuje kada imas malo vise love, klotara ne lici ni na sta.
GTDa bih svakako poslednjeg kupio, jer je preskup, a nista spec.
GTI je prava mera, a kada se dodje do R-a za skoro 40k, ima boljih automobila
Golf i u osnovni paket opreme ima i vise nego dovoljno opreme. Bitna razlika izmedju comfort i high line i nema. Bar kod 7-ce je tako. Vise po meni je bitna motorizacija. Da je skup-skup je.(placas i ime) Da je dobar dobar je. Da je konkurecija skoro "tu"-tu je. Da ima mane-ima ih kao i svaki auto. Da se pluje po golf po svaku cenu kao sto Era radi i to nije u redu jer ipak golf je ozbiljan auto sa tradicijom. Prodajni rezultate govore u prilog na to uprkos visokom cenom po koje se prodaje.
Kad sam napisao to što tvrdiš (a suprotno je od istine).Era napisao:Velja, nisam tako nisko spao da se hvalim sa polovnim drtinama, koje imaju VW znak.
Marka kola na koja sam ponosan mi piše u stavci ,,garaža'' što je uobičajeno, a tebi strano
Cena, motori, dizajn, je ispod proseka kod Golfa.
Sami VW fanovi tvrde da je Skoda isto kao Vw. Čemu dalje pričati?
Evo bazna Fabija pala cenom ispod 9000€, ulazi u polje Sandera.
I ??
Ja sam samo naveo da je ovaj Megan bolji, savremeniji, lepši, sa boljim motorima, boljom cenom, boljim servisom i garancijom od Golfa. I onda nastaje zajeb... ncija onih što vozaju Golfove od 20 godina.
Sami VW fanovi tvrde da je Skoda isto kao Vw. Čemu dalje pričati?
Evo bazna Fabija pala cenom ispod 9000€, ulazi u polje Sandera.
I ??
Ja sam samo naveo da je ovaj Megan bolji, savremeniji, lepši, sa boljim motorima, boljom cenom, boljim servisom i garancijom od Golfa. I onda nastaje zajeb... ncija onih što vozaju Golfove od 20 godina.
Šta ovo znači veljo??Velja napisao:A zamisli da moraš i da ga voziš...
Au Veljo, šta ti je rekao za G4.
Davno nije bilo ovakvih prica, uzeleo sam se malo 
- Darko
Bas je fin i beli gt
https://youtu.be/kx-8GtKQcA8
https://youtu.be/kx-8GtKQcA8
Ero, tvoj nastup je pomalo uznemirujući, pogotovo zanimanje i komentarisanje tućeg imovinskog stanja
Znaš, u civilizovanom okruženju, to se smatra nepristojnim, a na netu opipavanje toga je već drskost...
Šta to tebe briga kad nije bilo tebi upućeno i zašto moj nik pišeš malim slovom?
Znaš, u civilizovanom okruženju, to se smatra nepristojnim, a na netu opipavanje toga je već drskost...
Era napisao:Šta ovo znači veljo??Velja napisao:A zamisli da moraš i da ga voziš...
Šta to tebe briga kad nije bilo tebi upućeno i zašto moj nik pišeš malim slovom?
Darko,
već 2 meseca vozim novog Megana DCI 110. Prešao sam priličnu kilometražu, par daljih putovanja.
Prošle nedelje sam koristio Golf 7 TDI rentakar, pa imam neki odnos poređenja...
Megan me više podseća u vožnji na Pasata, a golf na Klija. U svakom slučaju, Megan je broj iznad po velični za vozača i po udobnosti.
Veljo, neću da vodim prepisku sa tobom. Ovo je tema o Meganu, pa tako neka i bude.
Kad dude tema o Golf 4 TDI onda ćemo diskoutovati.
Malo slovo je greška u brzini i nenamerna, pa ti se izvinajvam.
Ono šta si imao da kažeš o novom Meganu, je da je sreća da nemoraš da ga voziš. To smo upamtili, i nemoraš ponavljati. Drž se ti tvoga kamiončića.
već 2 meseca vozim novog Megana DCI 110. Prešao sam priličnu kilometražu, par daljih putovanja.
Prošle nedelje sam koristio Golf 7 TDI rentakar, pa imam neki odnos poređenja...
Megan me više podseća u vožnji na Pasata, a golf na Klija. U svakom slučaju, Megan je broj iznad po velični za vozača i po udobnosti.
Veljo, neću da vodim prepisku sa tobom. Ovo je tema o Meganu, pa tako neka i bude.
Kad dude tema o Golf 4 TDI onda ćemo diskoutovati.
Malo slovo je greška u brzini i nenamerna, pa ti se izvinajvam.
Ono šta si imao da kažeš o novom Meganu, je da je sreća da nemoraš da ga voziš. To smo upamtili, i nemoraš ponavljati. Drž se ti tvoga kamiončića.