Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Egzotični automobili na našim ulicama
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Pa bas zato sto si rekao da neces predstavljati buduci auto, pa si jednom rekao da gledas (ili si gledao) brzi auto, pa si kacio slike i pricao o voznji GTR-a i EVO-a, pa si se prijavio za skup da dolazis sa glasnim automobilom, i onda si rekao ShonetuSTI kako cete porediti automobile na skupu. Moras da poradis na diskreciji. 
Ma dobro, nije da sam krio ne znam šta, mislim, bar 10 ljudi s foruma već zna, samo neću javno da ga predstavljam jer sam se umorio od diskusije sa nekim članovima i čak sam ozbiljno razmišljao da napustim forum. Tako da eto, evo će biti na skupu, ali svoju temu verovatno neće nikada dobiti, ili će je dobiti ali da ga predstavim i to je to, bez da ulazim u previše detalja ili neke prepirke, iz prostog razloga što ko se nije u ovome vozio nema predstavu o čemu se ovde zapravo radi 
Na skupu ne očekujte neko divljanje po Košutnjaku jer su istrošene zimske gume na njemu, čekam da mi stigne letnji set iz Crne Gore.
Na skupu ne očekujte neko divljanje po Košutnjaku jer su istrošene zimske gume na njemu, čekam da mi stigne letnji set iz Crne Gore.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Čestitam na kupovini...samo pažljivo po punom gasu 
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ma pusti prepirke, uzivaj u automobilu i to je to.
Inace tebe bas hoce kupovina automobila sa losim gumama, i M3 je bese imao lose gume.
Inace tebe bas hoce kupovina automobila sa losim gumama, i M3 je bese imao lose gume.
Hvala Starče! 
Već tri večeri je Evo u akciji, juče me Markoni isprovocirao pa sam prešao limit koji sam zacrtao sa zimskim gumama sa 2mm šarom, ali nema veze, sve se dobro završilo i ne ponavlja se više dok ne stignu ozbiljne gume.
Inače ću imati i letnji i zimski set na kovanim reli felnama koje se koriste baš za trke, kao i kevlarski pod ispod auta, tako da je zabava zagarantovana
Kuzmanović, M3 kad sam doterao vozio sam ga na žici, guma nije postojala
Ovo je ipak malo bolje, mada je dušu dalo da se izdriftuje i zapali.
Već tri večeri je Evo u akciji, juče me Markoni isprovocirao pa sam prešao limit koji sam zacrtao sa zimskim gumama sa 2mm šarom, ali nema veze, sve se dobro završilo i ne ponavlja se više dok ne stignu ozbiljne gume.
Inače ću imati i letnji i zimski set na kovanim reli felnama koje se koriste baš za trke, kao i kevlarski pod ispod auta, tako da je zabava zagarantovana
Kuzmanović, M3 kad sam doterao vozio sam ga na žici, guma nije postojala
Cestitke Aco u zdravlju da te sluzi 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Cestitam, besan auto boga mi 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Čestitam i neka te dobro služi. :ziveli:
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Hvala!
Aca pise s Urosevog kompa, mryi me da se izlogujem, ne znam smajli kako ide ali smesak haha
Aca pise s Urosevog kompa, mryi me da se izlogujem, ne znam smajli kako ide ali smesak haha
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jos Rakhil da dodje u svojim utegnutim biciklistickim gacama i spremni smo za nove avanture 
P.S. i dalje je Aca
P.S. i dalje je Aca
iz sveg srca Aco srecno
i kad god sednes u njega da si jako jako srecan i da se uvek navozas sa osmehom na licu
brutalan automobil koji mi se mnogo svidja
i kad god sednes u njega da si jako jako srecan i da se uvek navozas sa osmehom na licu
brutalan automobil koji mi se mnogo svidja
Evo izlogovao sam se sa Urosevog kompa 
Hvala!
Hvala!
Aco sve cestitke, samo skini nalepnice nemoj da si u FF fazonu.