Dobro veče
Re: Dobro veče
Presretači su višak
Kamere staviš i meriš brzinu

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne znam zasto se ljudi toliko opterecuju. Nema potrebe stalno gledati u brzinomer. Ja kad preticem idem do 140kmh ako treba, to nece uticati na prosecnu brzinu da se poveca nesto mnogo.  Ovo za AP kroz BG se u potpunosti slazem. Resenje za to vidim da postave kamere na mestima gde se najcesce vozi zaustavnom, kao za zutu traku. 
Bezbednost saobracaja kosta, mora da se ulaze u to. Automatske kamere su najbolje za takve stvari. Ali ovi nasi bi da urade sve a da ne uloze ni dinar a to tako ne moze.
Kamere bi takodje rasteretile i policiju, umesto da imas XX patrola koje vise sa radarom na istom mestu stalno, stavis kamere na te kriticne tacke a te patrole mogu da resavaju druge probleme po gradu.

Bezbednost saobracaja kosta, mora da se ulaze u to. Automatske kamere su najbolje za takve stvari. Ali ovi nasi bi da urade sve a da ne uloze ni dinar a to tako ne moze.
Kamere bi takodje rasteretile i policiju, umesto da imas XX patrola koje vise sa radarom na istom mestu stalno, stavis kamere na te kriticne tacke a te patrole mogu da resavaju druge probleme po gradu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ima kažnjivih stvari i pored brzine.McGruja napisao:Presretači su višak
TT
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ovo je sramota sa ovom proslavom/paradom...
Objavili su da je danas zatvaranje od 18h, a uveliko je vec zatvoreno sve, pola grada zatvorili a danas mrtva proba...
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока

Objavili su da je danas zatvaranje od 18h, a uveliko je vec zatvoreno sve, pola grada zatvorili a danas mrtva proba...
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Neka vojna/policijska parada? Svaki mjesec parada 
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Debili

Kapiram da ima veze što nisu tu u dužem periodu. Ovako kako je sada mislim da nikada nije bilo. A po meni koincidira sa promenom vlasti 2012.ikac2000 napisao: 26 Maj 2018, 11:44 Dobro u svemu je sto polako pocinju da namecu postovanje pravila, jer inat i navike ljudi je neverovatan, kao i na zalost posledica devedesetih gde smo uceni da teramo u zivotu samo bahato, jebes placanje struje i postovanje pravila...
Devedesetih je bilo svega manje, para, goriva, pa posledično i gužvi. Ovo sada postaje neizdrživo.
Da ne spominjem izjave od juče da će Srbija imati više autoputeva od svih u regionu, a rupe po BG nisu u stanju da zakrpe, Slavija se raspala još tokom izvođenja radova itd.
Opet tebe citiram ( nije da imam nešto protiv tebe samo tako se namerilo, izvini ako ti smetaH4wkeye napisao: 26 Maj 2018, 15:15 Ne znam zasto se ljudi toliko opterecuju. Nema potrebe stalno gledati u brzinomer. Ja kad preticem idem do 140kmh ako treba, to nece uticati na prosecnu brzinu da se poveca nesto mnogo. Ovo za AP kroz BG se u potpunosti slazem. Resenje za to vidim da postave kamere na mestima gde se najcesce vozi zaustavnom, kao za zutu traku.
 ), ali napisao si da ideš ČAK do 140 kad pretičeš, ja sam malo gledao sad kad sam bio malo više na AP i kad pretičem idem i do 180 i više, zavisi koga i šta pretičem...
 ), ali napisao si da ideš ČAK do 140 kad pretičeš, ja sam malo gledao sad kad sam bio malo više na AP i kad pretičem idem i do 180 i više, zavisi koga i šta pretičem...- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Citiraj slobodno, opusteno 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Mogu da zamislim Janeza kad vidi nekog sa 500 metara da ide ca 120 kmh, pa on ga prebaci u IV brzinu, pun gas, dizne prelivaju, oblak dima se napravi i prestigne ga sa 180 kmh psovajući ''ti ja nanu naninu sporu'' i onda nabode na kočnicu neposredno ispred njega da spusti na regularnih 125 kmh  

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''

Opet je prikladno ono, neka paradiraju u svoja 4 zida.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.

- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
šta koji qrc svake godine da se zaje*ava, daj trajnu... 

Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!

.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Danas vežbaju za sutra.HKS napisao:Neka vojna/policijska parada? Svaki mjesec parada
Haos po gradu. Naduvavaju policiju iz svakog drugog auta, a ovi šta će, naređenje.
Prođoh dok su se igrali pucnjave na vozilo pod pratnjom, a zatim je usledio defile pešadije i vozila.
Kad mučenici zamarširaju sutra na 30°C... U Škodilacima bar radi klima.
BMW motori imaju bolji displej od mog TVa

Lepo su oprali vozila, čak su i gume namazali. Deci je bar zanimljivo da posmatraju, padaju u nesvest kada im maskirane nindže odmahnu.
-
Kako god, sprema se neko veliko sra*e, čim se demonstrira "sila" u centru, a ne u Makišu.
TT
Ja sam prošao nešto ranije, mrzelo me da ostajem zbog kolone vozila, ionako sam prošao i bulevarom pre toga.