Dobro veče
Re: Dobro veče
To neka interna fora ?
Visoka,smeđa,lepa devojka,jbm li ga kako da ti objasnim
prošlo leto je ona išla da mu pomaže
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Moracu i ja da se pozabavim ledjima. Izgleda posustaju pod teretom
Sasilo me jutros dok sam isao u pekaru, hodao sam do kuce kao kre10 neki. Dok nisam Panadol drmnuo nije me popustilo.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Bila je jedna visoka ,smedja i ima guzu dobru:) Voli da nosi maskirne pantalone. Zato te i pitam.stefanan napisao:To neka interna fora ?Visoka,smeđa,lepa devojka,jbm li ga kako da ti objasnim
prošlo leto je ona išla da mu pomaže
Sent from mTalk
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi

Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- shandu90
Sneg u maju
Kanalizacija je u velikoj buli, sto se i vidi kad se ovako nesto desi.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pa to je u NS od kad ja znam za sebe, 1-2 puta godisnje se dogodi ovo. Sreca pa su posledice zanemarive.
- shandu90
Kako se siri grad, red bi bio da se pozabave komunalnom delatnoscu. I ti podzemni kontejneri su poplavili, ko zna sta je tek tu bilo. Opste sranje. Kad su smrdljivi Englezi pre 200g resili problem kanalziacije, mogli bi i mi.
Ne poznajem baš NS... jel ovo DTD kanal? Šta rade kolima u njemu?Gaginh0 napisao:Entuzijasti...
![]()
Ђенерал Јанковић
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
A neee to je novi, privremeni, kanal
. Spremamo razvoj poljoprivrede pa testiramo kako se od ulice moze napraviti kanal za navodnjavanje ;-)
Na zalost ovako svake godine bude bar jednom godisnje kako kaze Gaghin0. Jednostavno kanalizacija je projektovana po prosjecima godisnjih padavina i u najvecem broju slucajeva problema nema. Ali kada se pojavi dan kada kisa napada malo vise od prosjeka ista ne moze da primi svu vodu sa ulica. Naravno, povuce se u nekih par sati tako da nije dugotrajniji problem. Da li ima smisla ulagati u infrastrukturu da pokrije maximume (o cemu god da se radi) vjerovatno ima, da se ima viska para
Na zalost ovako svake godine bude bar jednom godisnje kako kaze Gaghin0. Jednostavno kanalizacija je projektovana po prosjecima godisnjih padavina i u najvecem broju slucajeva problema nema. Ali kada se pojavi dan kada kisa napada malo vise od prosjeka ista ne moze da primi svu vodu sa ulica. Naravno, povuce se u nekih par sati tako da nije dugotrajniji problem. Da li ima smisla ulagati u infrastrukturu da pokrije maximume (o cemu god da se radi) vjerovatno ima, da se ima viska para
Pa plaćate porez, jbg, gde su pare
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aaa, ulica... strašno!Uninuni napisao:A neee to je novi, privremeni, kanal. Spremamo razvoj poljoprivrede pa testiramo kako se od ulice moze napraviti kanal za navodnjavanje ;-)
Ђенерал Јанковић
snork napisao:Ne poznajem baš NS... jel ovo DTD kanal? Šta rade kolima u njemu?Gaginh0 napisao:Entuzijasti...
![]()

t
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Cuj gdje suMcGruja napisao:Pa plaćate porez, jbg, gde su pare
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Jel imas neki telefon njegov?rade74 napisao:Covek ima kod arene.Ji 4Tze napisao:E to mi je ostalo da probam. Je l rekla gde je išla?
Prva zgrada sa desne strane kad se od kruznog krene prema delta city.
Na pocetku je kafic a on je na kraju zgrade u fitnes centru lokal br 4.
Cena 1000 din po tretmanu.
Radi samo kicmu i tu je utorak i cetvrtak od 8-12h.
Sent from mTalk