Pa, meni neki dan stiže sa "Miloša Velikog" i to posle 11 meseci. Ne žure oni. Više im se isplati lagano.Grujic napisao: 25 Okt 2025, 19:35Deluje da moze = ne znaci nista.lami napisao: 25 Okt 2025, 17:53 Ne razumem, mislis da nije tacno? Valjda se svi secamo da su bile 3 odvojene kamere koje su tu bile godinama, sad je tu jedna koja deluje da moze da meri brzinu.
Da, mislim da nije tacno jer nikada nisam cuo ni video da je ikome stigla kazna sa Gazele, a da ima kamera stizale bi masovno, i meni bi stgla.
Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Da li i u drugim državama ljudi ne znaju da li sistem za kontrolu prekršaja radi ili ne radi?
Valjda bi trebalo da bude obaveštenje, da se tačno zna, a ne da se gleda u kuglu i pasulj.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Valjda bi trebalo da bude obaveštenje, da se tačno zna, a ne da se gleda u kuglu i pasulj.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ccc, da ne poveruje čovek, a svi bi kazali da je hteo da te iskulira...a iz nekog razloga nije uspeo.Gaginh0 napisao:Ali on ne koristi telefon u vožnju. A to može biti problematično takođe. Jedom sam mislio da me je ispalio za viđanje i hteo da napustim mesto nalaženja jer nije odgovarao 45min na poruku. A on, čovek, ne koristi telefon u vožnji... A išao je auto putem BG - NS.
Čovek za primer!