Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Re: Dobro veče

Post od shandu90 »

U te hipsteraje ne ulazim ni pod razno. Do juce je Merkator bio epicentar tih 'vidjenijih' proizvoda a sada je ta Aroma. Cim nemaju pljuge, ne interesuje me.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Cesto trgovci nisu raspolozeni da prodaju cigarete. Iz razloga sto sprega drzave i duvanske industrije ne dozvoljava profit na prodaji cigareta pa trgovac predstavlja samo besplatni usluzni servis.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

shandu90 napisao:U te hipsteraje ne ulazim ni pod razno. Do juce je Merkator bio epicentar tih 'vidjenijih' proizvoda a sada je ta Aroma.
Ja sam i u Merkator ušao tačno jednom, da vidim kako izgleda. :D U Rodu nikada od kada ih je Merkator kupio. U Ideu samo jednom i to da bih potrošio vaučer dobijen uz neku Samsung tehniku. Koji je to užas od firme... Ona njihova K-Plus robna marka služi za izvoz hrvatske robe. Npr. čokolade su Zvečevo - Slavonska Požega, sredstva za higijenu Saponija Osijek, i sve tako...

A za Evian vodu no comment... onome ko to kupuje preporučujem da pročita reč "evian" unazad. :D
Ђенерал Јанковић
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

A koje radnje dolaze u obzir za jednog pravovernog srbina?
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Belgijske :D
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

DIS naravno :D zezam se. Kad god sam otisao u taj megamarket u Merkatoru uvek sam slusao i gledao prenemaganje bez obzira na godine, kao kupuju kvalitet.

Korisnikov avatar
snork
Reactions:

Post od snork »

Sve radnje dolaze u obzir, ali je dobro da stanovnici Srbije (nebitno šta su po etničkoj pripadnosti) kupuju robu proizvedenu u Srbiji. Što je u Todorićevim prodavnicama skoro nemoguće, jer je izbor srpske robe veoma mali.

EDIT: Kupio sam i ja par puta Mondi čokoladice (Zvečevo) i Rum pločice (Kandit Osijek), da se podsetim detinjstva. :) Još su do pre par godina bile u papirnom pakovanju istom kao u vreme SFRJ (sada su prešli na plastičnu foliju i promenili su dizajn). Ono što sam napisao je kako izgleda ponašanje ekonomski odgovornog stanovnika neke zemlje. Ne odnosi se bukvalno na svaku sitnicu u svakoj kupovini.
Poslednja izmena od snork u 19 Feb 2017, 16:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Darko napisao:Cesto trgovci nisu raspolozeni da prodaju cigarete. Iz razloga sto sprega drzave i duvanske industrije ne dozvoljava profit na prodaji cigareta pa trgovac predstavlja samo besplatni usluzni servis.
A ugovori su ludački. Kada uđe "cigar" komercijalista kao da je ušla inspekcija, tresu se noge. Sve može, ali da pljuge nisu pravilno složene i istaknute...ncccc. Dodatno, cigarete i knjigovodstveno prave dodatnu zavrzlamu, pogotovo ako je u pitanju recimo ugostiteljski objekat (restoran/kave/hotel), što ovde nije slučaj.

Meni je manje-više svejedno koja je radnja, ukoliko mi je najbliža. Osim DIS-a, koji zaobilazim kad god mogu.
Ako su radnje svih na istom rastojanju, biraću Maxi. Valjda sam navikao, jer su mi najbliži i kući i poslu. Od hipermarketa preferiram Tempo, ali često odem u vel'ku Rodu u Đ.Stanojevića, valjda zbog onog skenera :kezo:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

shandu90 napisao:U te hipsteraje ne ulazim ni pod razno. Do juce je Merkator bio epicentar tih 'vidjenijih' proizvoda a sada je ta Aroma. Cim nemaju pljuge, ne interesuje me.
Fenseraj, a ne hipsteraj.
ftj napisao:A koje radnje dolaze u obzir za jednog pravovernog srbina?
Pravoverni Srbin ne ide u radnje. Sam pravi hranu. Samo nečural.

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

Od tih generickih marki najbolji mi je Delez.

Korisnikov avatar
snork
Reactions:

Post od snork »

Ima jedan skeč iz "Dnevnjaka" na tu temu... Kako pravoverni Srbin pravi hleb od heljde, jer su žitarice došle sa bliskog istoka, a sve je to jevrejska zavera da nas potruju glutenom (nije izgovorio "jevrejska", ali to je bio smisao). :kezo: Glumac i verovatno autor skeča je onaj tip iz Jasike kod Kruševca. Taj serijal sa receptima za jela se zove "SRBSKA TRBEZA". :D
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

methane.master napisao: Fenseraj, a ne hipsteraj.
Takoe... Dokle više po nama hipsterima !!!

methane.master napisao:Pravoverni Srbin ne ide u radnje. Sam pravi hranu. Samo nečural.
Ne, nego šalje ženu...
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Napisao lik komentar na Tangosix:

tenkista 17:43, 19. feb. 2017.

T-90 je zastareo i prevazidjen tenk, trebali bi da kupimo ili operativnim radom dobavimo projekat za armatu i da ga tajno proizvodimo u Kragujevcu u pogonima za fiat500

:mrgreen:
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Popodnevna šetnja po Olimpija centru

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

https://www.youtube.com/watch?v=DRy041haJHk
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

#nevideseslike

Odgovori