Vaistinu lepši.
Citroen C4 Picasso 2
Re: Citroen C4 Picasso 2
Sad si gotov Bane.
Vaistinu lepši.
Vaistinu lepši.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ja moram sebe da citiram. Kako je od ovog lepotana ispala ovakva rugoba?NexT napisao:
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Po meni se ne razlikuju toliko da bi jedan mogao biti ekstremno lep, drugi ekstremno ružan. Svakako izgleda jako zanimljivo, totalno u francuskom duhu. Hoće li biti "grand" varijante, da li je poznato?
5 sedišta.

7 sedišta.

7 sedišta.

ne znam, ja novi ne mogu da svarim zbog 2 para svetala, pogotovo sto su farovi na sred branika. POzadi mi se takodje vise svidja klasican gepek nego ovaj Q7 fazon. Lepsa linija, lepsa stop svetla...Sloba napisao:Po meni se ne razlikuju toliko da bi jedan mogao biti ekstremno lep, drugi ekstremno ružan. Svakako izgleda jako zanimljivo, totalno u francuskom duhu. Hoće li biti "grand" varijante, da li je poznato?

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Koliko bi bio lepsi samo da su mu spojili sve u jedan far... sta znaci jedan pogresan potez olovkom 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sad na ovim slikama ne izgleda tako loše, mada mi je i dalje u najmanju ruku, blesav.
Posetite www.garaza.rs !
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Šok i jeste prirodna reakcija na Citrenov dizajn.
Postepeno će postati prihvatljiv, možda i poželjan mnogima, to smo toliko puta doživeli da je kao dva i dva . Odličan je, naročito kako je prikazan na poslednjim fotkama.