Octavia uskoro dobija LED farove i blagi redizajn, tako da ce izgledati dosta osvezeno. A unutrasnjost je prilicno dobro uklopljena, stvarno ne vidim neku zamerku tu.
2016 Hyundai Elantra
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: 2016 Hyundai Elantra
Mene zanima kojom to opremom koreanci i japanci ubise evropljane? 
Octavia uskoro dobija LED farove i blagi redizajn, tako da ce izgledati dosta osvezeno. A unutrasnjost je prilicno dobro uklopljena, stvarno ne vidim neku zamerku tu.
Brzine idu u H-a !!!

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Recimo da hoću panoramu u Mazdi 6. Kako da je dobijem?
U ponudi je šiber.
Koreanci imaju dobru opremu, ali ne kao Nemci. Recimo Kija ima panoramu, keyless, rikverc kamera, line assist, memoriju sedišta, grejanje volana i prednjih sedišta (SportAge mislim da ima i pozadi) itd. Ali opet svima njima fali neka bolja muzika. Bose je odavno isključen kod Nemaca, a Mazda ga i dalje koristi. Ni traga od nečega kvalitetnijeg, boljeg, kao što Nemci koriste: harman, bang, burm itd. Kija Cee'd u svakoj opremi ima svih istih 6 zvučika. Mazda ima HUD, ali kad sam vozio Lakijev BMW sa HUD-om, zaključio sam da je njegov BMWov HUD 3x lepši.
Koža kod Nemaca prava, kod Kije npr ne verujem da je prava. Masaža sedišta, aktivni tempomat...
Koreanci imaju dobru opremu, ali ne kao Nemci. Recimo Kija ima panoramu, keyless, rikverc kamera, line assist, memoriju sedišta, grejanje volana i prednjih sedišta (SportAge mislim da ima i pozadi) itd. Ali opet svima njima fali neka bolja muzika. Bose je odavno isključen kod Nemaca, a Mazda ga i dalje koristi. Ni traga od nečega kvalitetnijeg, boljeg, kao što Nemci koriste: harman, bang, burm itd. Kija Cee'd u svakoj opremi ima svih istih 6 zvučika. Mazda ima HUD, ali kad sam vozio Lakijev BMW sa HUD-om, zaključio sam da je njegov BMWov HUD 3x lepši.
Koža kod Nemaca prava, kod Kije npr ne verujem da je prava. Masaža sedišta, aktivni tempomat...
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Po opremi u istom cenovnom rangu. Dovoljno je da uzmes cenovnike i pogledas cene i nivo opreme.Day Walker napisao:Mene zanima kojom to opremom koreanci i japanci ubise evropljane?
@passenger:
Mislim da su koreanci ovde uboli sta narod zeli i cilj je veca prodaja i rasprostranjenost. Lako ce posle da se budzi oprema po zahtevu.
Nadam se da znas da smo u temi u Elantri i shodno tome gledamo slicne konkurente po ceni - Corollu, Mazdu 3, Octaviu, Astru, Golf.
Mazda 6 nema veze s tom klasom.
Poslednja izmena od cozmo u 27 Jun 2016, 15:46, izmenjeno 1 put ukupno.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Otisli ste u dubiozu kao i uvek. Od elantre do b&o i nazad. Treba je uporediti sa fiat tipo.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Onda napišite kojim modelima ''šiju Nemce'', a ne:
cozmo napisao:Japanci su nadmasili svabe. I po kvalitetu i po opremi. A siju ih i koreanci po opremi
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Jel to platforma kao i30 poslednji?
Ako je tako cozmo, pusti te priče poređenja sa Škodom. Imamo u porodici Octaviu i i30 2013. godište. Solidan je Hyu, ali Škoda je stvarno mnogo bolji auto. Apsolutno ničeg ne mogu da se setim da je na i30 bolje.
Ograđujem se da nisam seo i 2016 ni i30 ni Elantru, ali malo je verovatno da su neko čudo napravili.
I40 je za mene ogromno razočarenje. Vozio sam karavan više stotina kilometara pre 2 godine.
Tapatalk
Ako je tako cozmo, pusti te priče poređenja sa Škodom. Imamo u porodici Octaviu i i30 2013. godište. Solidan je Hyu, ali Škoda je stvarno mnogo bolji auto. Apsolutno ničeg ne mogu da se setim da je na i30 bolje.
Ograđujem se da nisam seo i 2016 ni i30 ni Elantru, ali malo je verovatno da su neko čudo napravili.
I40 je za mene ogromno razočarenje. Vozio sam karavan više stotina kilometara pre 2 godine.
Tapatalk
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Hm nova Octavia 3 nije mi bas potaman. Vozio sam jednu sa 125000km i cale imao novu 2016to sa 0km i meni je to onako, rekao bih da je starija unutra ususkanija i kvalitetnija.
Nema tu buke ni na 150km/h, ali je bas postala plastikaner. Cak su i oplate vrata od plastike nema mebla, mogu se u samousluznoj perioni prati.
Elantru nisam ni vozio ni seo u nju, ali verujem da je osecaj u kabini slican.
Pre bih svakako za 16000e uzeo Octaviu 1.6tdi 90ks nego Elantru, ali nikakav reper Octavia nije.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Nema tu buke ni na 150km/h, ali je bas postala plastikaner. Cak su i oplate vrata od plastike nema mebla, mogu se u samousluznoj perioni prati.
Elantru nisam ni vozio ni seo u nju, ali verujem da je osecaj u kabini slican.
Pre bih svakako za 16000e uzeo Octaviu 1.6tdi 90ks nego Elantru, ali nikakav reper Octavia nije.
- Day Walker
Verujem da ima razlike kad uzmes klot i kad uzmes elegance
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Caletova je bila restayling i srednji paket. Osim naslona ruke nista ja tu nisam video drugacije. Mislim ima par dodataka ali sve je isto od sedista, table, tapacira.
Isti djavo. Isto je i na Scoutu od 27000 EUR. Golf Trendline je kvalitetniji od njega.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Lep Audi
https://www.youtube.com/watch?v=tGaE_y348no

https://www.youtube.com/watch?v=tGaE_y348no
E da si tada znao to sto danas znas...Day Walker napisao:Octavia uskoro dobija LED farove i blagi redizajn, tako da ce izgledati dosta osvezeno.
- Day Walker
Deluje sveze i ruzno 
Brzine idu u H-a !!!

FL

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
katafakingstrofa