Dobro veče
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Dobro veče
Na Kop? U subotu pre podne kad sam se vraćao preko Brzeća bilo je čisto, minimalna količina onih delova od tvrdog nabijenog snega/leda koji su te brinuli. Doduše tad je počeo da pada novi sneg, ne znam da li je pala veća količina da to promeni.
Nadam se ogi da si se spremio na lopatare i opsti haos na kopu sto se tice saobracaja/parkiranja cisto da se ne iznenadis.
Novi autoput je onaj do Preljine.
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Na Kop idem sledece nedelje. U okviru smestaja imamo parking i prevoz do centra tako da prakticno auto necu ni koristiti.
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
AP je odlican ali sve ono pre i posle njega je totalna katastrofa, svaki put se sve vise neprijatno iznenadim. Rupe, udubljenja, ispupcenja, pukotine, uzas jedan. Metar puta nisu obnovili 20 godina. Lupanje, truckanje, katastrofa i za auto i za putnike. Sada sam isao tuda a nisam morao, sledeci put samo ako bas nemam alternativu.
Da imamo neki drugi auto možda bi se to malo manje osećalo
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Rezervisao sam ovaj uslužni parking, prijatelj je koristio nekoliko puta, zadovoljan. Javljam utiske.jocas napisao:Da li neko zna koja je cena taksija od aerodroma do autobuske stanice, ako se ide na onu zvaničnu varijantu.
Na sajtu stoje neke zone, ako je to aktuleno, izgleda da je 1800 din http://www.beg.aero/lat/strana/8871/sa- ... kola-tesla
Parking je dnevno 600 din, deluje da nije obezbeđen.
Da li je neko skoro koristio onaj usluzni parking ? Tamo je dnevno 450 din , za 5 dana 2250 http://usluzniparkingaerodrom.com/
Piše da je obezbeđen, čuvar, video nadzor, oni prevezu do aerodroma i sačekaju pa vrate po kola, tako da se ne ostavlja ključ kod njih.
Kombi prevoz Niš - Aerodrom BG se ukida (firma iz Prokuplja http://mladosttravel.rs/index.php/prevo ... -aerodroma).
Na upit za prevoz sam dobio odgovor "Nazlalost u Srbiji se ukida kombi prevoz od 12.02.2017 . Hvala !"
Juče je bio prilog na N1, najavljuju proteste http://rs.n1info.com/a225888/Biznis/Pro ... ruara.html
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Šta je ovo majke ti, Parovi? Ko je ta?
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
To je teta sto joj platis pa se klatis...valjda.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Vidim kao peva nešto pa reko možda je neka estradna "zvezda". Ja i te poznate ne znam sem onih što ih moraš znati ako živiš u Srbiji, Stanija i kompanija.
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Juče oko 14 časova čovek se bacio sa zgrade pored naše.Sa 3. sprata.Zgrada tik do osnovne škole, vreme smene.Žena i dete se vraćali sa posla pola sata posle toga.Uviđaj trajao 3 sata.Vatrogasci sprali krv sa pločnika.Ni to nisu uradili kako treba. Život ide dalje...

Telo je između Mazde 2,Passata i žutog Yuga.
Sony Xperia Z3

Telo je između Mazde 2,Passata i žutog Yuga.
Sony Xperia Z3