Dobro veče
Re: Dobro veče
Jel zna neko koja firma organizuje parkiranje na Beogradskom sajmu?
Hoću da im se žalim na radnike, sinoc sam se svadjao sa debilima. Ja se parkirao bahato, na dva mesta, ali da nikome ne smetam (da sam stao normalno ne bi moglo da se prodje od mene) i dodje radnik i smara me da se pomerim. Ja bio sa devojkom pa ajde neću da se svadjam, parkiram se malo dalje. Vraćam se posle 2 sata, blokiran mi auto. Naravno ispizdeo sam, mene pomeri samo zato što sam stao ukoso, a ne vidi posle kad su mene blokirali, oni pederi neće da kažu za koga rade. Čekao sam oko 45min dok nisu slučajno našli ko je taj što je parkirao. Naravno da nisam hteo da platim parking

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Hoću da im se žalim na radnike, sinoc sam se svadjao sa debilima. Ja se parkirao bahato, na dva mesta, ali da nikome ne smetam (da sam stao normalno ne bi moglo da se prodje od mene) i dodje radnik i smara me da se pomerim. Ja bio sa devojkom pa ajde neću da se svadjam, parkiram se malo dalje. Vraćam se posle 2 sata, blokiran mi auto. Naravno ispizdeo sam, mene pomeri samo zato što sam stao ukoso, a ne vidi posle kad su mene blokirali, oni pederi neće da kažu za koga rade. Čekao sam oko 45min dok nisu slučajno našli ko je taj što je parkirao. Naravno da nisam hteo da platim parking

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Idioti.
I nas je zaustavio batica odmah posle rampe i poceo da objasnjava da odmah tu skrenemo i parkiramo se, mi naravno samo produzili i nasli normalno mesto kod ulaza.
I nas je zaustavio batica odmah posle rampe i poceo da objasnjava da odmah tu skrenemo i parkiramo se, mi naravno samo produzili i nasli normalno mesto kod ulaza.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Totalni, ili organizuj lepo da svi stanu normalno ili pusti da se staje gde ko hoce. Nisam trebao ni da se pomeram prvi put,nije da mi mogu nešto.
Jebe me samo sto im ne znam ni imena ni koji je to deo parkinga, tamo iza onih pljeskavica, mislim da se vodi kao parking 2, tako nesto sam ukapirao iz njhove price.
Jebe me samo sto im ne znam ni imena ni koji je to deo parkinga, tamo iza onih pljeskavica, mislim da se vodi kao parking 2, tako nesto sam ukapirao iz njhove price.
Mislim da im je parking u nadleznosti preduzeca beogradski sajam, okreni sutra centralu pa vidi, naebi im se familije.
Послато са SM-J500FN
Послато са SM-J500FN
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Prvi put vidim ovu sliku:

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dobro veče
Ovo su slike, ovo ima da izadje u javnost..
brate bolje obrisi fotku, si lud?
Sent from my iPhone using Tapatalk
brate bolje obrisi fotku, si lud?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Upravo sam to hteo da ti postavim. Spisak postoji!
Ovaj Bojan Banovic (koji na ovoj slici ima maksimum 19 godina, posto vise nije ni ziveo) mi je oduvek izgledao 10 godina stariji
Ovaj Bojan Banovic (koji na ovoj slici ima maksimum 19 godina, posto vise nije ni ziveo) mi je oduvek izgledao 10 godina stariji
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Jednom sam se zainteresovao za ta sra*a iz 90ih i te face pa sam gledao i čitao sve o njima, plus ima na yt neki lik stavio one snimke iz pozovite 92 valjda, sa svih njihovih ubistava.
Ja sam tada bio klinac čak nisam ni živeo u Srbiji nego u Sremsko-baranjskoj oblasti, (do reintegracije). I ne secam se toga doba pa možda pre par godina sedoh da pogledam šta to beše u BG tih godina, ne jer se ložim na to, nego više sociološki, čudio sam se jednostavno.
Kad danas prosečan čitalac Blica napiše u komentaru vraćaju se 90-e, posle ubistva nekog npr. Mutavog nedavno, tačno vidiš koliko to nema niđe veze. Neverovatan je broj kriminalaca, mladića, pa starijih ''biznismena'', policajaca, politicara, koji je nastradao od recimo 1990 do početka 2000-ih, skoro svake nedelje je neko ubistvo bilo.
Uvek sam se pitao kako je tada bilo biti momak i izlaziti po BG?
Ja sam tada bio klinac čak nisam ni živeo u Srbiji nego u Sremsko-baranjskoj oblasti, (do reintegracije). I ne secam se toga doba pa možda pre par godina sedoh da pogledam šta to beše u BG tih godina, ne jer se ložim na to, nego više sociološki, čudio sam se jednostavno.
Kad danas prosečan čitalac Blica napiše u komentaru vraćaju se 90-e, posle ubistva nekog npr. Mutavog nedavno, tačno vidiš koliko to nema niđe veze. Neverovatan je broj kriminalaca, mladića, pa starijih ''biznismena'', policajaca, politicara, koji je nastradao od recimo 1990 do početka 2000-ih, skoro svake nedelje je neko ubistvo bilo.
Uvek sam se pitao kako je tada bilo biti momak i izlaziti po BG?
passenger napisao:Prvi put vidim ovu sliku:
Ne znam kad si otišao preko, ali jedna od poznatijih fotografija kod nas. Na žalost, ne zbog ljudskih vrednosti iskazanih na njoj.
Pored nje, i ona sa naslovne, vidimo se u čitulji.
A to "legendedevedesetih" neću uopšte da komentarišem. Zbog takvih sranja, Kristijanu klinci traže autogram.
Da ima srece, fb profil, instagram i ostalo bi bili ugaseni. ALi, na žalost nema.
Razočarao sam se i zapanjio koliko se klinci i dan danas pale na ove stvari, koliko su jebene pare postale reper za sve i svašta u našem društvu.
Imaš ih-ok si, nemaš ih-gledaš kako da budeš ok.
Poslednja izmena od superboss u 13 Nov 2016, 22:48, izmenjeno 1 put ukupno.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Koji je ono dzip u pozadini?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nije samo ta stranica, i Maric dovodi zvucnija imena iz tog perioda u emisije. Procitam po koji clanak cisto zato sto je to period koji ce se dugo pamtiti na nasim prostorima kao i zavrsetak decenije. Ja se secam drugih stvari doduse, pa pogledam sta se nosilo tada...
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ko su gospoda ?
Podzemlje, krimosi, otpad drustva, ono cega se svi normalni stide...