Dobro veče
Re: Dobro veče
Izgleda da je profunkcionisao sistem prinudne naplate kazni preko registracije vozila.
Danas me zove drugar koji mi registruje sva vozila, trebao da mi produzi reg za motor i kaze ne moze dok ne izmirim kazne.
Poslali su ga u prekrsajni sud da izvadi dugovanja. Tamo su mu rekli kako na moje ima 65.000din kazni i raspisana poternica (plus prijave za koje nema presuda). Morao je prvo da plati sve kazne da bi mogao da produzi reg.
Danas me zove drugar koji mi registruje sva vozila, trebao da mi produzi reg za motor i kaze ne moze dok ne izmirim kazne.
Poslali su ga u prekrsajni sud da izvadi dugovanja. Tamo su mu rekli kako na moje ima 65.000din kazni i raspisana poternica (plus prijave za koje nema presuda). Morao je prvo da plati sve kazne da bi mogao da produzi reg.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Nije poternica nego naredba za dovođenje. Poternica je nesto potpuno drugo.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Urose jel si ti bio sinoc na bulevaru, kod Metropola, oko 10 i 15? 
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Hoce to tako, ali samo na reklamiUroš S. napisao:kupi Sonax covece, nafajtas i posle 3 min isperes ogoli i kljesta do boje skroz.
Prskao sam nekoliko puta (prskao, cekao 3-4 minuta, pa ispirao i onda ponovo) i potrosio pola boce + 600 din na zetone i na kraju sam ipak morao i krpom da brisem / ribam + ostaju fleke po diskovima jer su oni vruci pa se na njima osusi odmah. Doduse, to se skine odmah kocenjem. Takodje, posle curi ljubicasto sranje iz delova koji su nepristupacni i koji ne mogu dobro da se operu / isperu.
Ali taj unutrasnji deo izgleda nije pran otkad je kupljen auto i pogotovo na prednjim felnama je upekao nenormalno. Sonax + kompresor bukvalno nista nisu mogli da skinu bez ribanja - skinulo se nekih 95%, a onih 5% moze tek kad se skinu tockovi. Kazem - sav sam se isekao jer ima jedva par cm izmedju unutrasnjeg zida felne i diska.
Napominjem da spoljasnji deo felne uopste nije bio mnogo prljav - pran auto pre nedelju dana, a nije bilo kise u medjuvremenu i opet se Sonax ni na tom delu nije proslavio. Da li ga je*e mozda vosak - ne znam.
Poslednja izmena od Delija u 09 Jul 2016, 18:16, izmenjeno 6 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
Jesam Skodom [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja kasno skontao da si ti, cekao sam semafor iza tebe kod metropola. 
- Uroš S.
A to si bio ti trkač? [SMILING FACE WITH SMILING EYES] ja jos gledam koji je auto i pomislim na Deltu al posle nisam gledao i pojavi se neka Corsa.
Prenosim kako je meni rekao drugar sto drzi tehmicki i agenciju, koji ima punomoc da registruje sva moja vozila.Uroš S. napisao:Nije poternica nego naredba za dovođenje. Poternica je nesto potpuno drugo.
Uglavnom jesu dolazili da me traze vise puta ali na granicama nisam imao nikakvih problema.
Ali eto sad sam morao da platim sve odjednom.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Pun si para, a duguješ 500 eura za kazne 
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
1. Nisam pun para.
2. Sad ne dugujem nista
3. Drzavi ne placam nista na sta me ne nateraju.
4. Kad mi bude trebao ekonomski savetnik obraticu ti se, za sad se lepo snalazim i bez pomoci ;-)
2. Sad ne dugujem nista
3. Drzavi ne placam nista na sta me ne nateraju.
4. Kad mi bude trebao ekonomski savetnik obraticu ti se, za sad se lepo snalazim i bez pomoci ;-)
Ali priznaj da saljes saobracajnu busom 
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Da, ali sada kada sud izda naredbu za dovodjenje, policija raspisuje poternicu za tim licem. Tako je po novom.Uroš S. napisao:Nije poternica nego naredba za dovođenje. Poternica je nesto potpuno drugo.
A jel to sve rade zbog neplacenih kazni za parking?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
"Kazne" od parking servisa za neplaćanje parkinda ne, kaze za nepropisno parkiranje koje piše policija bilo saobraćajna bilo komunalna mogu da završe tako... Tj neće poternica za fiksnu kaznu za koju ne treba presuda, al da nema registracije itekako
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne.Neo napisao:A jel to sve rade zbog neplacenih kazni za parking?
Edit: Grujic je objasnio sve lepo.
Sent from my LG-H500 using Tapatalk