Verheijen VS. Čvarkov, Torbica, Dobrosavljev...
Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Dobro veče
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1151431
Širim haos!
Jako lep pocetak dana, letim jutros za Ljubljanu, zaboravim torbicu sa dokumentima u vozu (sreca bat mi telefon bio u dzepu), zbog toga propustim let, te cu propustiti jedan sastanak... Jos na izlasku iz voza priverim kao i uvek tu je torbica po rukom, kad ono to bila neka crna kutija istih dimenzija koju sam hteo pislati postom, kad sam skontao 5min kasnije zavrtelo mi se u glavi...
Dobra stvar je da mi se to desilo u Ch, te je neko nasao torbicu i za 20min je predao na sledecoj stanici, zvali me... Nisam se previse ni sekirao da li cu je dobiti nazad al sam po...p jer sam propustio let.
Pride razmisljam ako je ipak ne dobijem, pasos tamo i sve a narednim danima treba putovati dva puta po nedelju dana, tacno da se ubijem...
Sad sedim u centru, cooliram, opustam se, pijem pivo i letim za Sloveniju dovece...

Dobra stvar je da mi se to desilo u Ch, te je neko nasao torbicu i za 20min je predao na sledecoj stanici, zvali me... Nisam se previse ni sekirao da li cu je dobiti nazad al sam po...p jer sam propustio let.
Pride razmisljam ako je ipak ne dobijem, pasos tamo i sve a narednim danima treba putovati dva puta po nedelju dana, tacno da se ubijem...
Sad sedim u centru, cooliram, opustam se, pijem pivo i letim za Sloveniju dovece...

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Rekao bih da bi ti se desilo slično u Sloveniji. Vratili bi ti torbicu. Bar su mojoj drugarici vratili pretprošle godine u Ljubljani.
Idi do Starog grada u centru i popni se gore na vrh zamka. Pogled je vrhunski.
Imaš tu i malu sobicu gde se pušta film kako je nastala Ljubljana. Poprilično interesantno.
Najstariji restoran je Jelen u Ljubljani. Moš tamo na meso. Na izlazu iz LJ je.
Restoran EUROPA zaobidji. Decenijama su tamo pederi.
Imaš tu i malu sobicu gde se pušta film kako je nastala Ljubljana. Poprilično interesantno.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Jeste Čerčil rekao, ali ta njegova "misao" nije tačna. To je ciničan način da se kaže da eto Engleska, Francuska, Rusija, ili neka druga svetska sila nije kriva što je neku zemlju kolonizovala i opljačkala, ili u njoj postavila marionetski režim, već je to narod te zemlje zaslužio.member napisao:Jel ono Cercil rekao: "Svaki narod ima vlast bas onakvu kakvu zasluzuje" . I u pravu je. Tako da, dzabe se nervirati i ispravljati krive Drine.
Pogledaj npr. Južnu i Severnu Koreju. Korejsko poluostrvo je jedan od etnički i verski najhomogenijih delova sveta - nema drugih naroda osim Koreanaca. A onda su u jednom delu režim postavili i održavali Sovjeti, a u drugom Amerikanci. Kao rezultat, narod u dve Koreje živi drastično drugačije. Po Čerčilovoj logici, sami su odgovorni za to?
Isto tako je i kod nas - konstantno mešanje velikih sila, stotinama godina. Najgori uticaj je ostavilo ropstvo pod Turcima. Jedna od posledica je i nepoverenje u vlast i stalna potreba da se vlast nadmudri i prevari.
Nije uzalud ispravljati "krive Drine", već upravo to treba svi da radimo, svakoga dana, sve dok Srbija ne postane normalna država.
Ђенерал Јанковић
Ivan napisao:Dobro je kada nisu turci
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Imao si sreće da je neko pošten našao torbicu jer nisu svi takvi u CH... posebno ne u Cirihu.Laki021 napisao:Pride razmisljam ako je ipak ne dobijem, pasos tamo i sve a narednim danima treba putovati dva puta po nedelju dana, tacno da se ubijem...
Čuo sam da se više od mesec dana čeka pasoš u našoj ambasadi...
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Tako je. Moja žena je pre dve nedelje zaboravila kišobran u vozu u Cirihu i niko joj nije vratio 
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ili još gore peder Turčin... 
Meni jedinu stvar koju mi negde ukrali je ranac sa laptopom u CH u vozu Lozana Cirih.
Sent from my SM-T113 using Tapatalk
Sent from my SM-T113 using Tapatalk
Ja sam pre 11-12 godina bio na vise od mesec dana u Ljubljani tako da nije bas da ne znam gde sampassenger napisao:Rekao bih da bi ti se desilo slično u Sloveniji. Vratili bi ti torbicu. Bar su mojoj drugarici vratili pretprošle godine u Ljubljani.
Sjajno izgleda Ljubljana, sad sam smislio da cu doci uskoro sa zenom na vikend ovde.
Inace torbicu ako je zaboravljena a ne ukradena 99% su sanse da ce biti vracena.
Unutra je bilo samo sve, novcanik, pasos, kljuc od kola, pare, uredjaj za login na ebanking... ne bi mi bilo dobro da je nisam dobio nazad.
Meni juce nisu vratili slusalice za trcanje sto sam nedavno nabavio (pisao sam o njima). Zavrsio svoj trening, dosao na teniske terene da pokupim sina i na jednom terenu na klupici zaboravim slusalice. Svatim tek sutradan, na terenu ih nema, na prijavnici niko nije ostavljao... Neko im se obradovao, samo sto ce imati problem sa punjenjem bez orig punjaca.
Laki, moj best practice je torbica koju zakačiš na sebe i ne skidaš od početka do kraja putovanja. Na rame ili struk svejedno.Laki021 napisao:Ja sam pre 11-12 godina bio na vise od mesec dana u Ljubljani tako da nije bas da ne znam gde sampassenger napisao:Rekao bih da bi ti se desilo slično u Sloveniji. Vratili bi ti torbicu. Bar su mojoj drugarici vratili pretprošle godine u Ljubljani.
Sjajno izgleda Ljubljana, sad sam smislio da cu doci uskoro sa zenom na vikend ovde.
Inace torbicu ako je zaboravljena a ne ukradena 99% su sanse da ce biti vracena.
Unutra je bilo samo sve, novcanik, pasos, kljuc od kola, pare, uredjaj za login na ebanking... ne bi mi bilo dobro da je nisam dobio nazad.
Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ima i ona bajkerska varijanta za butinu
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk