Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Dobro veče

Post od Delija »

Nije prvi put. Vec sam pisao o problemima sa elektronikom na Q5 na maloj kilometrazi - kupljen nov u Srbiji.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Pa realno sve sto te ne ostavi na putu i resi se brzo i profesionalno je maltene nebitno.

Evo liku na Q5 od 40-50k ostavlja gorak ukus u ustima, a tesla fanboyevima za 100kkm ne smetaju ni gore stvari :)
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider

Post od TheWickerMan »

Sloba napisao:Kolegi na Q5 starom tri meseca crkao neki modul... ostao bez vecine podataka na konzoli, navigacije, borda, muzike... Reseno u garanciji, sve super, ali ostaje gorak ukus. S-Line, DSG, 2.0 TDI... lepa cifra.
Bivšem direktoru na Q7 crkao flat-kabl koji daje ECU signal u kom je modu menjač i neće da upali. Srećom u KVu se desilo pa na šlep i za Čačak. Jeste garancija ali opet cimanje.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

To je vec jebada. A ovo sto te ne ostavlja na putu kao sto rece ivan je takodje glupo ali barem ides.

Sent from my SM-N9005
Slika
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Mares napisao:
goblin napisao:Ma opusteno. Ja imam barem 20 predmeta u sudskom postupku cije pozive izbegavam, vise puta je sudija izdavao nalog za privodjenje.... prelazim sve granice bez problema
E ovakav sam odgovor cekao :pijemo:
Meni su jednom došli kod roditelja da me traže.Ćale me odmah pozvao,kaže :Policija te traži zbog neke kazne koju nisi platio. Istog trena otišao,platio,mirna Bačka.Nema potrebe za gerilom,brukanjem...
Mada,kontam da je mnogima ovo fetiš ili neki bunt u fazonu "Fuck the system"!
Neki se ponose sa tim,a to nije za ponos,barem po mojim moralnim,ljudskim načelima. Pogrešio si, brale,plati, ispoštuj zakon,sistem,vlast,ako već živimo u takvoj zemlji.Suoči se sa posledicama kao čovek,a ne kao noj.
Odrasli smo ljudi,nismo deca da verujemo u hajdučiju ili Robin Huda.
Najlakše je pobeći od Zakona i reći da to tamo neki "Čvarkov,Boškić ili Torbica stave u džep".
Onda to oni,indirektno, naplate od moje mame,tetke,taštin koji krpe sa 20000 RSD.Pritom plaćajući sve račune.

Sony Xperia Z3
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Srdjane ,ti onda zivis u pogresnoj drzavi. Evo jutros svratio na kafu a u kaficu mamuraju nekoliko policajaca u UNIFORMI ! Teturaju! WC zasran i ispovracan! Centar NS,jutros! I ja takvima da titram? Ne,hvala.
Pre neki dan me murija zaustavila na izlasku s parkinga zbog neupaljenih farova. Da je odmah krenuo da pise kaznu,ne bih rec rekao. Ali on je bukvalno hteo da izmoli hiljadarku koju ja iz principa nisam hteo da mu dam. Smarao me 15minuta sa nekim levim pitanjima i na kraju me pustio. Mosh misliti, jebo takvu policiju i zakon.
Inace, u zadnje vreme cim me zaustave, ja pocnem kukati kako mi je za 1 gol propao tiket na kladionici za 150.000dinara ,(a u kladionicu nisam usao 10godina) ,i policajci se redovno prime na tu pricu jer 90% njih pola dana provedu u kladionicama. I bude im zao, i kao "ajd da ti bar ja ne stajem na muku" ! Neverovatno!
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Ivan napisao:Pa realno sve sto te ne ostavi na putu i resi se brzo i profesionalno je maltene nebitno.

Evo liku na Q5 od 40-50k ostavlja gorak ukus u ustima, a tesla fanboyevima za 100kkm ne smetaju ni gore stvari :)
Drugi pasus je relativizacija... Mogu se Tesle kvariti koliko hoces i neces, ne menja se cinjenica da je Audi od 50 kila evra crkao posle tri meseca i 6.000 km. Ne bi smelo.

Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Naravno da je skrnavo kada zabode multimedija i na daleko jeftinijim autima cak i van garancije.

Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Kontakt:

Post od srdjanyo »

member napisao:Srdjane ,ti onda zivis u pogresnoj drzavi. Evo jutros svratio na kafu a u kaficu mamuraju nekoliko policajaca u UNIFORMI ! Teturaju! WC zasran i ispovracan! Centar NS,jutros! I ja takvima da titram? Ne,hvala.
Pre neki dan me murija zaustavila na izlasku s parkinga zbog neupaljenih farova. Da je odmah krenuo da pise kaznu,ne bih rec rekao. Ali on je bukvalno hteo da izmoli hiljadarku koju ja iz principa nisam hteo da mu dam. Smarao me 15minuta sa nekim levim pitanjima i na kraju me pustio. Mosh misliti, jebo takvu policiju i zakon.
Inace, u zadnje vreme cim me zaustave, ja pocnem kukati kako mi je za 1 gol propao tiket na kladionici za 150.000dinara ,(a u kladionicu nisam usao 10godina) ,i policajci se redovno prime na tu pricu jer 90% njih pola dana provedu u kladionicama. I bude im zao, i kao "ajd da ti bar ja ne stajem na muku" ! Neverovatno!
Da sam mogao da biram rodio bih se u Kanadi.
:kezo:
Al' šta je tu je.
Ovo je Balkan, podneblje gde bogati kukaju da nemaju para i na sve načine se dovijaju da ih zadrže/zarade i gde sirotinja ćuti i trpi i plaća račune.
Zato nam je tako,zato imamo najmanje plate u Evropi,najjeftiniju radnu snagu,resurse i živce.Zato nam je top poslodavac Delphi,Yura,Matijević and Co. and etc.
Zato smo na dnu jer nas vode konobari i podguzne muve polupismenih "politikama",ne političara.
Zato će nam Bečić aka Mortadela,biti šef Odbora za bezbednost Srbije.
I tako...

Sony Xperia Z3
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

srdjanyo napisao:Ovo je Balkan, podneblje gde bogati kukaju da nemaju para i na sve načine se dovijaju da ih zadrže/zarade i gde sirotinja ćuti i trpi i plaća račune.
Ovo je ČISTA ISTINA!
Evo jednog ličnog dokaza: 14. god. sam radio u knjigovodstvenoj firmi i naši komitenti su relativno redovno plaćali svoje mesečne obaveze prema nama ... osim dve-tri najbogatije firme: oni su (ponekad) zarađivali i do 2000 DM za noć (ugostitelji) a nama su "bukvalno" kulali kako nemaju za leba i struju :kuku: :glavomuzid:.
Tako bezočno i bezobrazno lagali da je to bilo mučno i sramotno slušati, pa mi je nekoliko puta došlo da izvadim iz džebpa pare (25-40 DM u dinarima, naravno) i da im dam.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Pa jos stignes do Kanade, mlad si. A ono ostalo sto si napisao, ne slazem se,ali onda odosmo u politiku i praznoj prici nikad kraja. Jel ono Cercil rekao: "Svaki narod ima vlast bas onakvu kakvu zasluzuje" . I u pravu je. Tako da, dzabe se nervirati i ispravljati krive Drine.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

maxer napisao:
srdjanyo napisao:Ovo je Balkan, podneblje gde bogati kukaju da nemaju para i na sve načine se dovijaju da ih zadrže/zarade i gde sirotinja ćuti i trpi i plaća račune.
Ovo je ČISTA ISTINA!
Evo jednog ličnog dokaza: 14. god. sam radio u knjigovodstvenoj firmi i naši komitenti su relativno redovno plaćali svoje mesečne obaveze prema nama ... osim dve-tri najbogatije firme: oni su (ponekad) zarađivali i do 2000 DM za noć (ugostitelji) a nama su "bukvalno" kulali kako nemaju za leba i struju :kuku: :glavomuzid:.
Tako bezočno i bezobrazno lagali da je to bilo mučno i sramotno slušati, pa mi je nekoliko puta došlo da izvadim iz džebpa pare (25-40 DM u dinarima, naravno) i da im dam.
Tako ti je to sa ugostiteljima. Ja sa 80% njih ne radim jer treba da ih moliš da redovno plaćaju... Sad svi znaju da ako hoće robu moraju da plate avansno.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Ja uvek imam u naslonu novčanicu od 10 i 20 eura, koje spremim ispred mađ. granice. Treba za carinike i u Srbiji za naše policajce. Radije bih častio 10/20 eura, nego 50 i više. Vozim po propisima, ali za svaki slučaj.

Ima jedan lik ovde u CH pun kao tanker... ili 50 tankera. Ima 20 firmi, jedna firma mu izradjuje neke čekove za CH banke, druga mu pravi unutrašnjost za Mercedesove buseve itd. Ukratko, lik po mojoj proceni ima bar 100-200 miliona. Možda više, sumnjam manje. Ima jednog sina, ćerkusina (promenio lik pol) i još jednu ćerku iz Srbije. Za nju niko ne zna gde je, a ni ona ne zna ko joj je otac. S obzirom na stanje u Srbiji, verovatno ta ćerka živi oskudno, a sa druge strane otac joj je milioner. Gde je sad ona serija na Pinku, zaboravio sam kako se zove. Nalaze se davno izgubljeni roditelji, dece itd.

Taj lik je stara škola. Nema e-mail, ima pisaću mašinu i fiksni telefon u kancelariji. Prastaru kancelarijsku stolicu i nameštaj u kući i kancelariji. Stalo mu vreme. Ali zato ima dva hangara sa automobilima :kezo:
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Kontakt:

Post od srdjanyo »

member napisao:Pa jos stignes do Kanade, mlad si. A ono ostalo sto si napisao, ne slazem se,ali onda odosmo u politiku i praznoj prici nikad kraja. Jel ono Cercil rekao: "Svaki narod ima vlast bas onakvu kakvu zasluzuje" . I u pravu je. Tako da, dzabe se nervirati i ispravljati krive Drine.
Možeš da se ne slažeš sa mnom i to je tvoje pravo.
Ja samo kažem da mi,siromašni,plaćamo svoje obaveze,pa i globe (kad smo krivi),a da to bogati ne rade ili vrlo retko.Jedan tajkun je za jedan svoj tržni centar izbegavao da plati struju od kako ga je otvorio. I ništa. A mogu se kladim da je i on imao na umu penzionere koji redovno izmiruju svoje račune.Dok god tako vlast i tajkuni "operišu", slabo od ove Srbije država da bude.
I u Kanadi sam bio.Vrlo uređena država.Jedna ilustracija.
Tetka i teča tamo imaju 2 auta i za njih 2 parking mesta,obeležena,numerisana u dvoetažnoj garaži.Za 35 godina boravka niko im nije stao na njihova 2 mesta.
To samo pokazuje jačinu sistema,države i vladavinu zakona.To prvo nauče izbeglice iz Avganistan,Bih,Sirije...I svi srećni,zadovoljni, sve funkcioniše bez mita,nasilja ili pretnji zatvorom.

Sony Xperia Z3
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Mr.Rotor napisao:Tako ti je to sa ugostiteljima. Ja sa 80% njih ne radim jer treba da ih moliš da redovno plaćaju... Sad svi znaju da ako hoće robu moraju da plate avansno.
Pametno :doubleup: ... većina ugostitelja je stvarno takva.
Odgovori