Koja je poenta ovog graničnika ako muški deo kopče ne mogu da odvučem do ženskog? Dođe on jedva ali je neupotrebljiv. Logično mi je da bude kopča iznad graničnika. Srednji pojas zadnje klupe.
Day Walker napisao:Pa negde ti onda koci pojas ako ne mozes vise od toga da ga izvuces.
Izvlači se on iz naslona redovno al ovaj deo što ide preko struka je kratak. Taj plastični graničnik (to donje crno kao dugme na drugoj slici) ne dozvoljava kopči da klizi po pojasu i napravi mesta za telo.
H4wkeye napisao:Danas je u PO nov Skodin presretac do 7 imaju kontrolu, mnogo ludo izgleda uzivo. Ove nove Skode svaka cast kako su napravili, sve im je na mestu.
Jedna Škoda navatala druga mog komšije sa 200 km/h. Ne znam koliko je platio, ali kaže da nije očekivao presretače kroz Srbiju
Rekoh: nismo mi baš toliko siroma
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
H4wkeye napisao:Danas je u PO nov Skodin presretac do 7 imaju kontrolu, mnogo ludo izgleda uzivo. Ove nove Skode svaka cast kako su napravili, sve im je na mestu.
Ovo je autoforum, Skoda je prilicno sirok pojam. Daj malo preciznije.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ovo je autoforum, Skoda je prilicno sirok pojam. Daj malo preciznije.
Jedna Škoda navatala druga mog komšije sa 200 km/h. Ne znam koliko je platio, ali kaže da nije očekivao presretače kroz Srbiju
Rekoh: nismo mi baš toliko siroma
Pa za to je fina kazna. Ima ih na autoputu dosta, da zna za drugi put.