Dobro veče
Re: Dobro veče
Niko nije protestvovao kada su potapali crkvu jebem ih u usta licemerna.
Ne znam dal mi je gora vlast ili ti kvazi opozicionari.
Ne znam dal mi je gora vlast ili ti kvazi opozicionari.
Informisi se malo o toj crkvi pa onda bacaj hejt ovako si samo smesan.
Pritom eno ih talibani svaki dan sede ispred vlade zbog te crkve, kolko si ti tamo dana proveo? Nisi nijedan? Pa zar nisi ti onda lićimur?
Pritom eno ih talibani svaki dan sede ispred vlade zbog te crkve, kolko si ti tamo dana proveo? Nisi nijedan? Pa zar nisi ti onda lićimur?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Upravo tako, odrastao čovek da bude toliko zaslepljen, prosto neverovatno.
Zbog čega bih išao da protestvujem zbog potapanje crkve koju se SPC prodala? I gde bi taj protest trebao da se održi: u Valjevu, ispred zgrade vlade ili ispred Patrijaršije?
Šta je patrijarh rekao o potapanju?
A šta su o sudbini te crkve rekli prethodni partijarsi?
Zbog čega bih išao da protestvujem zbog potapanje crkve koju se SPC prodala? I gde bi taj protest trebao da se održi: u Valjevu, ispred zgrade vlade ili ispred Patrijaršije?
Šta je patrijarh rekao o potapanju?
A šta su o sudbini te crkve rekli prethodni partijarsi?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Kakve to ima veze??? Pa i u Savamali su bile šupe i dobro je što su srušene pa niko ne opravdava način na koji je to urađeno.
Ja nisam licemer jer ne protestvujem ni za jedno ni za drugo. Meni je najžalije onog hrasta koji isto krišom posekoše pred svitanje.
Ja nisam licemer jer ne protestvujem ni za jedno ni za drugo. Meni je najžalije onog hrasta koji isto krišom posekoše pred svitanje.
Ti bas nemas oko pametnijih stvari u zivotu da brines od gomilice cigala i jednog drveta...
- Vladapetr
U Savamali je bila nečija imovina koja je srušena bez saglasnosti vlasnika, bez ikakve odluke o rušenju, dok je policiji naređeno da ne reaguje dok NN lica maltertiraju one koji su se tu zatekli.
Valjevska Gračanica je potopljena kao deo dogovora između vlasti i crkve koja je vlasnik tog objekta. Dogovor je star 30 godina, crkva je dobila nov objekat po zahtevima koje je navela, u taj novi objekat je prebačen sav "nameštaj" iz Gračanice pre nego je počelo potašanje.
I patrijarh i vladika su rekli da se slažu sa potapanjem.
Kako su to ove dve stvari iste?
Rotore, šta je od crkava potopljeno kada su se pravile Gazivode ili Đerdap? Jesi li i tada ti, ili neko od tvojih, išao da protestvuješ?
Valjevska Gračanica je potopljena kao deo dogovora između vlasti i crkve koja je vlasnik tog objekta. Dogovor je star 30 godina, crkva je dobila nov objekat po zahtevima koje je navela, u taj novi objekat je prebačen sav "nameštaj" iz Gračanice pre nego je počelo potašanje.
I patrijarh i vladika su rekli da se slažu sa potapanjem.
Kako su to ove dve stvari iste?
Rotore, šta je od crkava potopljeno kada su se pravile Gazivode ili Đerdap? Jesi li i tada ti, ili neko od tvojih, išao da protestvuješ?
Jbte o čemu ti pišeš.
Ti koji su odobrili potapanje su isti kao i ti na vlasti.
Za ovo poslednje stvarno ne znam šta bih ti odgovorio jer je glupo pitanje.
Ti koji su odobrili potapanje su isti kao i ti na vlasti.
Za ovo poslednje stvarno ne znam šta bih ti odgovorio jer je glupo pitanje.
Ne, rotore, nego su to normalni i racionalni ljudi koji su procenili da ta crkva nema istorijsku i arheolosku vrednost i nije stara 500 godina kako kazu i zato sada 3 okruga imaju akumulaciju za pijacu vodu i da je postojalo za vreme majskih poplava posledice bi bile mnogo blaze. Pritom vodja protesta je raspop(znaci izbacen iz crkve) koji manipulise vernicima i lupeta gluposti.
A opet sve to nema apsolutno nikakve veze sa danasnjim protestom i izvlaciti tu paralelu zasto to a ne ono je na najnizem mogucem nivou, nizem nego da na dizela stavljas s7 da bi bio faca u selu.
A opet sve to nema apsolutno nikakve veze sa danasnjim protestom i izvlaciti tu paralelu zasto to a ne ono je na najnizem mogucem nivou, nizem nego da na dizela stavljas s7 da bi bio faca u selu.
Dobro veče
Jel ti stvarno misliš da bi bilo tih protesta da neko to nije platio???
Sve je to malo da se zaplaši glavni i da ne talasa puno.
To kako su srušili Savamalu je teško ciganisanje. Da je ovo normalna država sve bi to uradili u sred bela dana bez da ikome polažu račune.
Da nećeš možda da stavim patku na auto? Bila bi fora.
Sve je to malo da se zaplaši glavni i da ne talasa puno.
To kako su srušili Savamalu je teško ciganisanje. Da je ovo normalna država sve bi to uradili u sred bela dana bez da ikome polažu račune.
Da nećeš možda da stavim patku na auto? Bila bi fora.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
ftj napisao:jel to jos jedna od tvojih proverenih informacija?starac vujadin napisao:yours to discoverpassenger napisao:Neću budem negativan, ali od protesta ništa neće biti, jer ih niko i ne pominje u vestimaNi čkopiusti se ne javlja.
Kad protest pravi Srđa Popović mora da bude nešto...ne brini
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
yours to discoverstarac vujadin napisao:ftj napisao:jel to jos jedna od tvojih proverenih informacija?starac vujadin napisao:Kad protest pravi Srđa Popović mora da bude nešto...ne brinipassenger napisao:Neću budem negativan, ali od protesta ništa neće biti, jer ih niko i ne pominje u vestimaNi čkopiusti se ne javlja.
- Vladapetr
Premijeru, ti li si? O'š jedan bager da i ti rušiš?Mr.Rotor napisao:To kako su srušili Savamalu je teško ciganisanje. Da je ovo normalna država sve bi to uradili u sred bela dana bez da ikome polažu račune.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Juce prodjoh bajsom savamalom, nagasaki '45 sa 100m serenade, pardon promenade.
Inace, smrdi na sve strane na paniku
Inace, smrdi na sve strane na paniku
Jebo vas premijer. Nadam se da ide što pre. Šteta što ne postoji neko normalan da ga zameni.