Škotska, Severna Irska i London su bili za ostanak.
Dobro veče
Re: Dobro veče
Po rezultatima referenduma, Englezi su većinom glasali za izlazak iz EU.
Ljubo, kako ćeš glasati? 
Holandski desničar Gert Vilders pozvao je na referendum o članstvu u Evropskoj uniji, kazavši da će, ako bude izabran za premijera na opštim izborima u martu sledeće godine, on takođe sazvati referendum.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

"Jos u povijesti nije bilo politicke zajednice drzava koja se nije raspala ulaskom Hrvatske" 
Sent from my m2 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ako se sad Svabe ne pokazu, nece nikad. Britanija je uvek bila alava, nikad nije htela da deli sirovine sa ostalima iako je temelj EU bila evropska zajednica za ugalj i celik.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Nemci koliko god glumili zabrinutost polako pokazuju svoj interes a to je da su sada glavni u EU.
Do sada je to uvek moralo da bude usaglašavanje sa Britanijom, od sad samo sa Francuzima koji su mnogo fleksibilniji.
Uostalom Merkelova im je poručila da joj je žao ali i da brzo odu.
Možda ovo dovede do približavanja EU i Rusije.
Do sada je to uvek moralo da bude usaglašavanje sa Britanijom, od sad samo sa Francuzima koji su mnogo fleksibilniji.
Uostalom Merkelova im je poručila da joj je žao ali i da brzo odu.
Možda ovo dovede do približavanja EU i Rusije.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
A Srbija je u Južnoj Americi pa ljude zabole šta se dešava tamo u EvropiCaptain Slow napisao:Koga boli za UE, sem gastosa koji žive u njoj, realno.
Meni je šok što je Zukorlić na čelu odbora za nauku i obrazovanje.
Gastoše (bar većinu) tek zabole za politiku.
Iskreno ne verujem da ce se to desiti. Zbog prekookeanskog uticaja.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
I kod njih isti prave problem 
B92: Kako je ko glasao: Penzioneri gurnuli Ostrvo od Evrope http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1147272
B92: Kako je ko glasao: Penzioneri gurnuli Ostrvo od Evrope http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1147272
I ja uzimam s rezervom, barem dok ne krene raspetljivanje. Negde sam procitao da parlament moze zanemariti referendum.sebekkg napisao:Iskreno ne verujem da ce se to desiti. Zbog prekookeanskog uticaja.
Sent from my SM-N9005
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Vesti iz domaće i svetske auto-industrije
Circo Fantastico