Dobro veče
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Dobro veče
@Uroš S.
Radi se na vise nacina u zavisnosti od velicine i lokacije ulubljenja - "masiranje" na svim povrsinama kojima moze da se pridje sa druge strane i nije dupli lim, vakuum za vece povrsine kojima ne moze da se pridje, lepak za manje povrsine kojima ne moze da se pridje. "Masiranje" je, naravno, najbolje kada je moguce.
Radi se na vise nacina u zavisnosti od velicine i lokacije ulubljenja - "masiranje" na svim povrsinama kojima moze da se pridje sa druge strane i nije dupli lim, vakuum za vece povrsine kojima ne moze da se pridje, lepak za manje povrsine kojima ne moze da se pridje. "Masiranje" je, naravno, najbolje kada je moguce.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nidzin auto

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Hahaha, vrh 
Nidza ficr
Sent from my Sony
Nidza ficr
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Imam dosta stariju. Doduše bela i na 6v. Dalo bi se nešto smisliti.
Tapatalk
Tapatalk
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Apropo oštećenja od grada, ja sam pre godinu i jače dana bio u Resniku, firma se zove HDT. Profi se bave ovim tipom oštećenja. Meni je krov bio oštećen posle jednog nesmotrenog bacanja kamena nekog klinca iz komšiluka. Skidali su nebo i vratili u stanje kao i pre oštećenja, vrhunski. Čak je i lim opet bio potpuno čvrst, iako je posle udarca postao na tom mestu mekan. Hvale se da rade za mnoge auto kuće, kojima automobili stradaju na placevima od grada...
http://www.hdt.co.rs/index.html
https://youtu.be/5PZs1l6hunk
http://www.hdt.co.rs/index.html
https://youtu.be/5PZs1l6hunk
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Cudno malo da si se pojavio prvi dan posle grada i odmah reklama za majstora za grad 
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Sa obzirom na potpis, biće da je Gezin alter ego 
Koja je? naravno ako nije tajnashandu90 napisao:I to borba kao u kriminaluznam ja jednu iz B. Palanke sto se unovcila dobro, al ona je stvarno zgodna
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Nikakve veze nemam sa njima... forum dugo pratim ali samo kao guest. Situaciju sa gradom sam iskoristio da bih pomogao, jer sam pročitao sve poruke i svi su samo pominjali famoznog Duleta "masera" iz Zemuna, kao da to nije reklama.
Kornjaca Rade napisao:Cudno malo da si se pojavio prvi dan posle grada i odmah reklama za majstora za grad
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Među članovima koji se poznaju duži period to dođe kao preporuka.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Bio je na forumu i čovek koji je predstavio A7, iz Sombora čini mi se, on je pominjao da se bavi peglanjem oštećenja od leda.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Poslacu ti sutra na pp sa fejsa linkchakboris napisao:Koja je? naravno ako nije tajnashandu90 napisao:I to borba kao u kriminaluznam ja jednu iz B. Palanke sto se unovcila dobro, al ona je stvarno zgodna
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Jeste, čini mi se da se time bavi u inostranstvuRisto napisao:Bio je na forumu i čovek koji je predstavio A7, iz Sombora čini mi se, on je pominjao da se bavi peglanjem oštećenja od leda.
Послато са C6833 уз помоћ Тапатока
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ja verujem članu noodles. Mislim, čovek vozi Kiju, mi ne lažemo 
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''