Dobro veče
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Dobro veče
Ako ti se zuri da sredis kola pozuri sa zakazivanjem, bice mu sada haos...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ima poente, ali se zaštita vrši ispaljvanjem 10+ raketa sa jedne pozicije, a ne 1-2.Heinz napisao:Mi smo jedna od retkih zemalja koja koristi protivgradne rakete, kažu da nema poente. Kao što sad i sami vidimo.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

A jeste sad , jos i svaki put kad je grad da ispale 10 komada
Mi smo bre sirotinja od zemlje,gledam onaj narod u Kosjericu danas na Dnevniku,mnogo mi je zao sto im polupa rod.A sigurno da ima jos ljudi kojima je ugrozilo prinose ove godine.
Pa nisu to rakete za mesec majku mu...
Mi smo bre sirotinja od zemlje,gledam onaj narod u Kosjericu danas na Dnevniku,mnogo mi je zao sto im polupa rod.A sigurno da ima jos ljudi kojima je ugrozilo prinose ove godine.
Pa nisu to rakete za mesec majku mu...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kad nema raketa...
http://www.youtube.com/watch?v=OnEIyMoOiTw
http://www.youtube.com/watch?v=OnEIyMoOiTw
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Drzava subvencionise protivgradnu mrezu sa 30%, al eto imali su precih stvari ili su smatrali da je to nepotrebno.
Ja vam kažem kako treba da bude.
Rakete se razmenjuju između stanica, ko ispali to malo što ima dobije pomoć od par komada. Juče je kod mene padao led, srećom bez većih posledica.

Što se mreža tiče, trebaju ti stubovi i žica pre postavljanja, a i to košta. Subvenciju dobiješ kada sam platiš ceo iznos.

Što se mreža tiče, trebaju ti stubovi i žica pre postavljanja, a i to košta. Subvenciju dobiješ kada sam platiš ceo iznos.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa bilo kojim drugim poslom kad se bavis investiciju moras da platis a jos ni ne dobijes subvenciju od 30%
I jos zamisli kad bi frizeri strajkovali jer im se ne svidja cena koju postizu.
I jos zamisli kad bi frizeri strajkovali jer im se ne svidja cena koju postizu.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Jel zna neko da li je ovo eve za veceras sto se tice grada, ili ce biti jos?
PS Stvarno sramota sta se desava, sto Milos kaze ko da su rakete za Mars.
Sent from my Tab2A7-10F using Tapatalk
PS Stvarno sramota sta se desava, sto Milos kaze ko da su rakete za Mars.
Sent from my Tab2A7-10F using Tapatalk
Ako zagusti možeš i sam da se ošišaš, a probaj da stvoriš 20 tona hrane oslanjajući se samo na vremenske uslove.

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Stoji mi GM soferka od vectre B vec duze vreme i da ocistim terasu stavim je za samo 1500din. Niko opet ne zove jedno 4-5 meseci. Malopre u razmaku od sat vremena zovu me petorica iz BG,PA...
Pitam 3-4-5og jel me snimate pa da kacite na YT, otkud potraznja?! Kaze pao grad u PA, polupao soferke samo tako. Mislio sam da me zeza kad sam procitah na vestima grad, tornado bla bla
Pitam 3-4-5og jel me snimate pa da kacite na YT, otkud potraznja?! Kaze pao grad u PA, polupao soferke samo tako. Mislio sam da me zeza kad sam procitah na vestima grad, tornado bla bla
As compared to the anti hail guns, silver iodide rockets are not effective against already formed hail because antihail rockets influence hailstones formation by adding nuclei (silver iodide particles) inside the cloud.Geza napisao: Ima poente, ali se zaštita vrši ispaljvanjem 10+ raketa sa jedne pozicije, a ne 1-2.
"By injecting many extra ice-forming nuclei into the cloud at the right time and at the right place, where in weak updrafts hail formation is beginning, it should then be possible to reduce the average size of fully-grown hailstones. Small hailstones may melt on the way down and are less damaging anyway."
(Meteorologische Zeitschrift, 15, issue 3, June 2006 - Wieringa and Holleman)
Šta zna švaba
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ovaj veliki grad ko grozd je od oblaka koji je gađan raketama, samo se mali kristali slepili u veće. Al onaj u komadu...
Boringly average, but also perfect for school run mums
20 auta Češke policije na našu granicu sa Makedonijom, krenuli put tamo
Sent from my D6503 using Tapatalk
Sent from my D6503 using Tapatalk