mora padne na tu foru,mislim koja ne bi?
Dobro veče
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Dobro veče
Kupi ceo frižider sladoleda i kaži joj: ''sad si slobodna ceo dan, nemaš šta da prodaješ. Aj na sex''
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ahahahahaha. Ja mislim da svaka bi 
Sva kojoj ide provizija od prodaje sladoleda. Jos ako joj da koji. 
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Carski
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Jedan istinit vic:
Leteo čovek balonom i shvatio da se izgubio. Odluči da se spusti niže i primeti čoveka na zemlji pa povika:
- Izvinite, možete li mi pomoći? Obećao sam prijatelju da ću se sresti sa njim za sat vremena ali ne znam gde sam.
Čovek mu odgovori: Nalazite se u balonu na nekih 10 metara od tla, na poziciji 44°48'45.85" severne geografske širine i 20°27'2.79" istočne geografske dužine.
- Vi mora da ste inženjer, povika balonista.
- Da jesam, odgovori čovek. Kako ste znali?
- Pa, sve što ste mi rekli je tehnički ispravno ali ja i dalje ne znam šta da radim sa vašom informacijom ... u stvari i dalje sam izgubljen. Iskreno rečeno niste mi ni od kakve pomoći povika balonista.
Čovek mu odgovori: Vi mora da ste menadžer.
- Kako ste znali?! zapita balonista.
- Pa, ne znate ni gde ste ni kuda idete. Popeli ste se na poziciju zahvaljujući toplom vazduhu. Obećali ste nešto a nemate pojma kako da obećanje ispunite i još očekujete od drugih da reše vaš problem. Činjenica je da ste u istoj situaciji u kojoj ste bili i pre nego što smo se sreli ali nekako sam sada ja kriv za to.
Leteo čovek balonom i shvatio da se izgubio. Odluči da se spusti niže i primeti čoveka na zemlji pa povika:
- Izvinite, možete li mi pomoći? Obećao sam prijatelju da ću se sresti sa njim za sat vremena ali ne znam gde sam.
Čovek mu odgovori: Nalazite se u balonu na nekih 10 metara od tla, na poziciji 44°48'45.85" severne geografske širine i 20°27'2.79" istočne geografske dužine.
- Vi mora da ste inženjer, povika balonista.
- Da jesam, odgovori čovek. Kako ste znali?
- Pa, sve što ste mi rekli je tehnički ispravno ali ja i dalje ne znam šta da radim sa vašom informacijom ... u stvari i dalje sam izgubljen. Iskreno rečeno niste mi ni od kakve pomoći povika balonista.
Čovek mu odgovori: Vi mora da ste menadžer.
- Kako ste znali?! zapita balonista.
- Pa, ne znate ni gde ste ni kuda idete. Popeli ste se na poziciju zahvaljujući toplom vazduhu. Obećali ste nešto a nemate pojma kako da obećanje ispunite i još očekujete od drugih da reše vaš problem. Činjenica je da ste u istoj situaciji u kojoj ste bili i pre nego što smo se sreli ali nekako sam sada ja kriv za to.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
http://www.blic.rs/vesti/politika/sekse ... ji/hm7xb7z
Hahahha gle ovog lika. Pazi ti to studenti FPN se moraju u*rati da upadnu u MIP, jako retko ko uspe, a kamo li stići do ove pozicije, a ovaj deda se sprda. Uostalom kako ga/ih nije sramota da u ovim godinama zauzimaju radna mesta mlađim ljudima, isto to mislim i za Mićunovića. Pa jel ne može da bude u penziji bar njemu je penzija dovoljno velika. Mislim bre kako mu više ne dosadi...
Hahahha gle ovog lika. Pazi ti to studenti FPN se moraju u*rati da upadnu u MIP, jako retko ko uspe, a kamo li stići do ove pozicije, a ovaj deda se sprda. Uostalom kako ga/ih nije sramota da u ovim godinama zauzimaju radna mesta mlađim ljudima, isto to mislim i za Mićunovića. Pa jel ne može da bude u penziji bar njemu je penzija dovoljno velika. Mislim bre kako mu više ne dosadi...
Rekao bih da si mlađi, pa možda ne znaš kako počinje Mićunov testamen(a)t....
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ako ikad umrem 
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
Situacija se zahuktava 
Sausage-Wielding Extremists Attack Vegan Cafe In Tbilisi
http://www.rferl.org/content/georgia-na ... 66236.html
Sausage-Wielding Extremists Attack Vegan Cafe In Tbilisi
http://www.rferl.org/content/georgia-na ... 66236.html
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
videh ovo, koji piš 
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic
sent from Lumia 640LTE using Tapatalk Classic