jos texo da vozi za tebe, al onda si mogao uzeti automatik
320d za Q5
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: 320d za Q5
Enterijer je odlican..

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ovaj M volan je bas pun pogodak. 
Moram da ti predlozim da razmotris ubacivanje sportskih sedista.
Mnogo su udobnija i mnogo bolje izlgedaju. Ne znam koliko kostaju, mozda oko 400e.
Mnogo su udobnija i mnogo bolje izlgedaju. Ne znam koliko kostaju, mozda oko 400e.
Čestitam, neka je sa srećom, mislim da si napravio dobru odluku. Osećaj da ćeš ako se nedajbože desi neki problem to rešavati u bmwu a ne u poršeu je zlata vredan.
Istina sa opremom možeš da ideš do prekosutra, ali sportska sedišta su nešto na čemu ćeš sedeti svaki dan i to bi mi bio prioritet u opremi. Jesi dobio besplatno održavanje ili to nude samo za 5icu?
Istina sa opremom možeš da ideš do prekosutra, ali sportska sedišta su nešto na čemu ćeš sedeti svaki dan i to bi mi bio prioritet u opremi. Jesi dobio besplatno održavanje ili to nude samo za 5icu?
Sportska sedista 735 eur... mnogo...
Nisam jos pricao oko odrzavanja, tj sutra cu ujutru da ih zovnem pa da vidimo sta da narucim, koliko avansa da uplatim (20% valjda) i ostale detalje...
Nisam jos pricao oko odrzavanja, tj sutra cu ujutru da ih zovnem pa da vidimo sta da narucim, koliko avansa da uplatim (20% valjda) i ostale detalje...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
+ kombinacija štof/koža oko 650e i to je to. Računaj logično to će mnogo značiti u daljoj prodaji, ti ćeš zapravo na tome zaraditiSportska sedista 735 eur...
Nema dalje prodaje, ja se nadam. Jedino da mi pu pu pu stvara stalne probleme masina, ali sumnjam. Ovo treba da bude all-around auto narednih 4-5 ili vise godina, nadam se... Cak i ako bude nekih para, moze samo da se kupi neki pored njega za zajebanciju leti, ali ovog planiram da drzim dugi niz godina jer je pogodan za dalja putovanja, za zimske uslove, za pretrpavanje prtljagom kad se ide na more itd... A ocekujem i prilicnu zabavu u voznji.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
I ne zaboravi da je pogodan za sporete, frizidere, TV, merdevine i sl ... 
Znaci Golf moze u penziju
Salim se, extra ti je izbor, po meni, kao sto sam vec rekao pre neki dan, i bolji od Q5
Salim se, extra ti je izbor, po meni, kao sto sam vec rekao pre neki dan, i bolji od Q5
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Slazem se, sedista su 40% enterijera, drugih 40% je volan, a ostalih 20% je ostalo.Laki021 napisao:Moram da ti predlozim da razmotris ubacivanje sportskih sedista.
Vredi dati pare za sedista, a i nije ne cifra realno, za udobniju voznju i bolji izgled, mislio sam da je vise od tih 735e.
Tex, a izbor boje ti je takodje
Dobro, onda smo se dogovorili, uzece sportska sedista 
Ebi ga Tex, to ti je demokratija, tako kaze vecina, sta ces...
Ebi ga Tex, to ti je demokratija, tako kaze vecina, sta ces...
Cestitam
Slazem se za sport sedista, must have stavka!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Taj BMW volan je fantazija.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money