dragan napisao:posto sam pokusao da namestim da se cela stvar iskulira, a vidim da ti ostajes uporan evo ti moj najdirektniji odgovor, i potrudicu se da ne narusim pravila foruma -
prvo, pod kompleksasima kad sam ono napisao nisam mislio na tebe, vec na paljevine koje se trkaju po gradu radi lecenja svojih kompleksa, a ne radi voznje kao voznje ( i ne uzivaju ako nekog "ne oderu" )... zasto si se ti nasao prozvan ne znam, ali ocigledno te muci nesto...
Ok moja greska...moze biti da nisam shvatio taj deo tvog posta...inace nista me ne muci ali me nervira tvoje sprdanje sa tom sekundom koju sam pomenuo cisto kao cinjenicu a ne nesto sto je meni licno bitno. 
Ja spadam u one kome sekunde uopste nisu na prvom mestu pri izboru auta (vrlo dobro znam da od njih nemam neke velike koristi osim da se merim sa nekim) za razliku od vas vozaca hot hatcheva i sl. sportskih verzija raznih modela...ne znam kakvi su isti po BG-u ali ovde su svi do jednog napaljeni adolescenti.
Iskreno protiv tebe nemam nista licno (kao ni protiv koga ovde) ali malo su pocle da me smaraju te definicije kako su atmo motori, manuelni menjac i hot hatchevi za prave ljubitelje a sve ostalo za neke bezveznjakovice. Znam da vecina misli kao ja ali eto ne zeli da ulazi u raspravu.
Sto se Starca tice, nisam primetio da mu treba advokat jer vrlo dobro ume da odgovori ako ima potrebu za tim.
Ja njega nisam uvredio...covek jednostavno ima takav stav, uvek tera kontru i uvek je najpametniji, sto ne vidim kao lose.