Uf kako dobro stoji hrom oko prozora na novim bimerima, cak i na m paketu

Ovo definitivno.prodavac napisao:NOVO NOVO NOVO MNOGO JEFTINIJI OD NOVOG, A NOV. PREŠAO 242km IZ SALONA DO KUĆE. 7 SEDIŠTA. CENA PO DOGOVORU. VOZILO JE SAMO ZA POSEBNE KUPCE. KO ZNA ŠTA JE UAZ DOĆI ĆE DA POGLEDA NOV. VREDI POGLEDATI.

Pre nekih 10-tak godina Elektro montaza je kupovala nove. Dosao nas prijatelj na kafu, prethodno preuzevsi iz salona UAZ-a. Ja gledam auto, pitam koliko vam je ovo staro, kaze 3 sata vidis probne tablice i najilon na sedistima
 Pre nekih 10-tak godina Elektro montaza je kupovala nove. Dosao nas prijatelj na kafu, prethodno preuzevsi iz salona UAZ-a. Ja gledam auto, pitam koliko vam je ovo staro, kaze 3 sata vidis probne tablice i najilon na sedistima  Majko mila sta oni prodaju kao novo......pa ja ono najgorem neprijatelju ne bih pozeleo. To zveci, struze, tandrce......moze da ima offroad sposobnosti kakve hoces jednostavno krsina.
 Majko mila sta oni prodaju kao novo......pa ja ono najgorem neprijatelju ne bih pozeleo. To zveci, struze, tandrce......moze da ima offroad sposobnosti kakve hoces jednostavno krsina. ... naravno da je opet audi
 ... naravno da je opet audi   

Prednji/zadnji branik i sajtne nisu u istoj ravni kad se gleda s profila, dublji su RS branici, a nemaju sajtne OEM jer postoji samo karavan RS6.
 Prednji/zadnji branik i sajtne nisu u istoj ravni kad se gleda s profila, dublji su RS branici, a nemaju sajtne OEM jer postoji samo karavan RS6.