Ma batali sad Paju i Miloša, nego reci ti nama kako ide sa personalnim trenerom
Dobro veče
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Dobro veče
Aco,
(da ne kažem "trenerkom" jer će neko pomisliti da pričam o garderobi
)?
Decko ima prihicke probleme, razumi gaAcaKayak napisao:
Inače, zvao sam Miloša, nedostupan je.
Juce smo svratili do mog limara da se dogovorim za popravku stvari koje je zajebao, pa da bi mu pokazao kako je kul telefon koji ima, baci ga na pod i naravno, zastitna plastika ekrana odleti
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Hahahaha 
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Zivot ume nekad surovo da se poigra sa covekom , mada limar mi je rekao da moj telefon ne moze da se prisluskuje 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Maxer, baš sam zadovoljan, i radom u teretani a i ovako njom kao osobom, skroz mi je zanimljivo da idem na treninge 
Dogovorio sam se s Herojem i Milošem upravo, prvo me zvao jedan s fiksnog a onda i drugi. Zove Miloš kaže e ne radi mi telefon, zovi Heroja, zovem ovog on odbije poziv i zove s fiksnog e šta kaže Miloš

Dogovorio sam se s Herojem i Milošem upravo, prvo me zvao jedan s fiksnog a onda i drugi. Zove Miloš kaže e ne radi mi telefon, zovi Heroja, zovem ovog on odbije poziv i zove s fiksnog e šta kaže Miloš
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Znači "ne fali ti motivacije" 
Od večeras ne radi web sajt pokreta "Dosta je bilo". Prijavljuje HTTP grešku 500 (Internal Server Error): http://dostajebilo.rs
Ђенерал Јанковић
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne sikaniram niti vredjam ikoga, sasvim normalno komuniciram.Dusan napisao:Mozes slobodno i meni da prosledis. Bas ti onako smeta kada neko zivi u drugoj drzavi, pa na svkom koraku pokusavas da sikaniras?
Poslednja izmena od !GOR u 29 Apr 2016, 22:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Evo kako izgleda kod mene: Provajder je Telekom Srbija.methane.master napisao:Meni radi, ali je odziv nešto sporiji.

EDIT: Proradio!
Poslednja izmena od snork u 29 Apr 2016, 22:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Ђенерал Јанковић
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Kod mene radi normalno.
Sto ne mozes? I zasto samo do pola, bukvalno imaju dve veoma kratke recenice?AcaKayak napisao:Ma napisao nesto bzvz, nije vredno citanja. Procitao sam pola i odustao, a da odgovaram stvarno ne mogu
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Dok sam se šetao sinoć u Budimpešti startovalo me nekoliko riba, te za upaljač, te gde je ova ulica. Pošto ne verujem da sam se nešto prolepšao i podmladio, pretpostavljam da su to one fore gde krenete da pričate, ti se primiš, predložiš piće, ona te povede u kafić sa kojim ima dil i tamo naruči koktel od 100€. Budimpešta je poznata po tome.
Da li neko zivi u Beogradu, Njujorku ili na Arktiku, nije tvoja briga. Ocigledno je da imas odredjene frustracije po tom pitanju, pa potenciras na svakom koraku.!GOR napisao:Ne sikaniram niti vredjam ikoga, sasvim normalno komuniciram.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.