Sent using Tapatalk
Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Dobro veče
+1nidza napisao:Možda su je malo zloupotrebili za kampanju, ali moje lično mišljenje je da devojka nema nikakve veze sa politikom i ne treba je etiketirati na bilo koji način.
Dapače, i da je politčki aktvina, kao i Borković, ja bih to istolerisao. Politici svakako nije mesto na forumu, a političko opredeljenje je lična, intimna, privatna stvar. Svako ima pravo na svoje mišljenje, svoje interese i to je potpuno u redu. Ako je 50% ljudi glasalo za ovu vlast, ta vlast i treba da bude, to je demokratija. Slagao se, ne slagao se sa tim, moram da to poštujem ako hoću da živim ovde.
Nemojte više o politici, molim vas. Ima beskonačno mnogo zanimljivijih tema.
Smorili ste sa politikom
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Smorili ste sa postovima kojima se šlihtate urednicima 
I mene smara brdo tema na forumu pa ne idem od jedne do druge da to napišem
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Od Ivane Spanovic? To bi bilo vredno pogledati, cak bi i za SNS glasao u zamenu za takav snimakmethane.master napisao:Nego ... Šta bi sa tim njenim kućnim snimkom?![]()
Sent using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Floyd napisao:Smorili ste sa postovima kojima se šlihtate urednicima
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Mene je pored Borkovica vise razocarao Lazanski.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa ti si onda vrlo slabo upucen u "rad" doticnog 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Lazanski isti otkad znam za sebe. Harizmatičan lik i dobro palamudi, šteta što se i u svoj posao podjednako dobro ne razume.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Moja baba iz Koznice ima vise harizme nego on.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Floyd napisao: Džaba nekoj javnoj ličnosti vrhunski rezultati u poslu kojim se bavi ako je npr. lopov, prevarant, nasilnik, pedofil, narkoman, SNS-ovac
Realno, ne vidim poentu pisanja kaki nesto smara, pogotovo u offtopic temi.
Drugo, evo hocu i ja javno da kazem da ne podrzavam sta Borkovic radi. Bilo mi je ok da se stavi na listu jer znam dublju pricu, i da pretrpi/iscuti to, ali ovo sa spotom mi je totalno bezveze.
Drugo, evo hocu i ja javno da kazem da ne podrzavam sta Borkovic radi. Bilo mi je ok da se stavi na listu jer znam dublju pricu, i da pretrpi/iscuti to, ali ovo sa spotom mi je totalno bezveze.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pa tome i služi njegova kandidatura, kao i svaka kandidatura poznate ličnosti...da je odbio spot to bi bilo kao da je odbio kandidaturu pošto on neće biti poslanik.
Meni je čudno da su izabrali Borkovića koji je za 98% njihovih glasača anonimus.
Logičnije bi bilo da su na listu stavili Staniju i Soraju
Logičnije bi bilo da su na listu stavili Staniju i Soraju
Da bi proširili profil glasača.
Pa niko normalan nece glasati za politicara na osnovu automobiliste. To sto ovi nenormalni hoce je vec druga stvar, ali njih i ovako ima dovoljno.
Dokle god mene i Nikolu Teslu mogu da nadglasaju 3 naprednjaka, demokratija je glup sistem.
Dokle god mene i Nikolu Teslu mogu da nadglasaju 3 naprednjaka, demokratija je glup sistem.