Znaš i sam šta je preduslov za takav sistem kažnjavanjaFloyd napisao:Za vlasnike ovakvih automobila, kazne su smesne.
Kazna za teske prekrsaje treba da se odredjuje na osnovu primanja do neke granice a posle i zatvor bez prava otkupa.
Ne brže od života!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Ne brže od života!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Cujem sad na TV-u kazu da je vozac dzipa bio popio.
I vozio trudnu zenu... 
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Cela vojvodina,(srem,banat backa) je u takvim kanalima, a ti delovi koji su nasuti su tu da bi vlasnici kuca sa glavnog puta usli u svoja dvorista...tako da polako sa presudama i hapsenjima...KDman napisao:Svašta se dešava, ali u ovom slučaju treba u zatvor i ovoga vlasnika divlje kuće, što je u putni kanal nasuo zemlju i beton, od čega su nesretnici i stradali. Jednom treba početi kažnjavati i samovlašće po Srbiji. Do tada, ništa.
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf" onclick="window.open(this.href);return false;
ubio ih je pijani iskompleksirani idiot, a ne kanal pored puta.KDman napisao:Svašta se dešava, ali u ovom slučaju treba u zatvor i ovoga vlasnika divlje kuće, što je u putni kanal nasuo zemlju i beton, od čega su nesretnici i stradali. Jednom treba početi kažnjavati i samovlašće po Srbiji. Do tada, ništa.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Još jedan dokaz da džip od 2 tone nije tenk i da si bezbedan u njemu.
Mada mi realno nije jasno kako bar pozadi niko nije preživeo. Ok, nisu bili vezani, ali valjda su se otvorili bočni vazdušni jastuci i zavese.
Strašno.
Mada mi realno nije jasno kako bar pozadi niko nije preživeo. Ok, nisu bili vezani, ali valjda su se otvorili bočni vazdušni jastuci i zavese.
Strašno.
Posetite www.garaza.rs !
vrlo je moguce da je brzina bila ipak veca nego sto navode...
Bice da ipak oni americki testovi imaju neki smisao.
Svi testovi imaju smisao, ali mnogo korisnije bi bilo sva ta sredstva usmeriti na edukaciju i prevenciju, a ne na umanjivanje posledica.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Pa nešto sumnjam da bi amerikanac mogao da edukuje Srbina kako da se ponaša, edukacija je donekle delotvorna a greške će se uvek dešavati. Da nije bilo smrtonosne klopke pored puta tj. da je on recimo stanovnik Nemačke, on bi tu svoju grešku mnogo manje platio.
Bogami ovakve greske a pre svega neodgovornsot se svugde skupo placaju, bilo nemacka, bilo tadzikistan....
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
A kako to Nemci resavaju prilaze kucama preko kanala?
Sta da je bio most? Sta da nije bilo kanala nego je uleteo u necije dvoriste ili kucu?
Ja ljude koji su izgubili zivote sa njim dozivljavam kao taoce. Ne verujem da ga niko od njih nije molio da uspori.
Ja ljude koji su izgubili zivote sa njim dozivljavam kao taoce. Ne verujem da ga niko od njih nije molio da uspori.