Ovako se bori za glasove a ne praznim pričama
Dobro veče
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Dobro veče
Moj sampanj boja, nista se ne poznaje. Jedino stakla. Kasnije kazu lepsi je crni, oooo neeee.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
+1
Srebrna metalik rulz... Krenem uzbrdo bez gasa da otrese prašinu k'o perut i sija se
Srebrna metalik rulz... Krenem uzbrdo bez gasa da otrese prašinu k'o perut i sija se
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Najbolji je 500L u onoj odvratnoj osnovnoj "kapućino" boji (cappuccino), njega verovatno nikad ne treba ni prati.

Verovatno sam jedini kome se ova pastelna kapućino boja svidja i koju bi obavezno i uzeo kad bi kupovao novog 500.
Verovatno je i iz ličnih razloga. Naime, moja keva me je krajem '60ih vozila u Fići (sa kontra-vratima) upravo te boje
Verovatno je i iz ličnih razloga. Naime, moja keva me je krajem '60ih vozila u Fići (sa kontra-vratima) upravo te boje
Tada Rakovica nije ni postojala 
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ma daj Veljo, ta boja ga naprosto ubije, izgleda kao sirotan. Taj auto je stvoren za življe ili bar kontrastne boje i kombinacije. 
@Mc
Moguće, al' Zvezdara jeste... Tadašnja ul Franje Ogulinca
Moguće, al' Zvezdara jeste... Tadašnja ul Franje Ogulinca
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Nisi jedini, i meni se baš svidja. U Pirotu imamo crvenog, crnog, belog i ovakvog. Meni najlepši taj u "pesak" boji, deluje mi i nekako skuplje od, na primer, crvenog. Ova boja ne stoji baš lepo na svim kolima, al na 500l je odlična.Velja napisao:Verovatno sam jedini kome se ova pastelna kapućino boja svidja i koju bi obavezno i uzeo kad bi kupovao novog 500.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: CL203 C160, PUG Expert 2.0hdi
Treking u toj boji solidno izgleda.

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Fenomenalan je žuti, ali mi ne ide za starije od 30 godina
Kapućino sa belim krovom mi se baš sviđa.
Kapućino sa belim krovom mi se baš sviđa.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.