Jesu li se ovi zajebavali na neku temu koja "nije pogodna"?
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Pazi, ne pravim se lud, ali zaista ne znam na koju temu? Ako nije za public, moze i na private.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ma preterivali su valjda sa prozivkama i uvredama na racun PPVa
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Koliko ja shvatam, Heinz je mislio na ženidbu jednog poznatog političara? Cenzurisano je zbog toga što valjda već ima ženu i decu, a ovo je neka mlađa i atraktivnija, pa ne bi bilo dobro za njegov imidž da se o tome priča u javnosti. Ovako je sve ostalo na nivou insinuacija, jer nema nikakve potvrde, slike, bilo čega. Meni ne smeta ta cenzura (ako je u interesu Srbije), ali mi smeta što je uopšte dozvolio sebi tako nešto. Mogao je s njom da se viđa i ovako, nije morao da se ženi. Šta ako je tu žensku podmetnula neka strana obaveštajna služba? Nadajmo se da DB dobro radi svoj posao...
Ђенерал Јанковић
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Njegova bivsa zena je tesko bolesna i to se zna. On nije sa njom vec par godina. Mislim da je cal i nepokretna
Ne znam zasto bi uopste bilo koga u Srbiji trebalo da interesuje bilo sta iz privatnog zivota, bilo kog politicara..
Ne znam zasto bi uopste bilo koga u Srbiji trebalo da interesuje bilo sta iz privatnog zivota, bilo kog politicara..
Brzine idu u H-a !!!

U jbt, ja nisam imao pojma ni da je ozenjen, a kamoli razveden. (doduse, nisam se ni interesovao za te informacije)
Ali ako je covek dovoljno mocan da moze da cenzurise pisanje o svom privatnom zivotu, ja ga podrzavam jer se postavljam u njegovu situaciju i znam kako bih se ja osecao. A i malo je gadno u ime demokratije, a s ciljem sto veceg tiraza, pisati o tome ko se s kim muva, zeni, razvodi, pravi decu, stagod... Treba cenzurisati pisanje i o tome s kime se Stanija muva, a kamoli prvi covek drzave (prakticno). Koga normalnog interesuje to? Nepristojno je ako nista drugo.
Ali ako je covek dovoljno mocan da moze da cenzurise pisanje o svom privatnom zivotu, ja ga podrzavam jer se postavljam u njegovu situaciju i znam kako bih se ja osecao. A i malo je gadno u ime demokratije, a s ciljem sto veceg tiraza, pisati o tome ko se s kim muva, zeni, razvodi, pravi decu, stagod... Treba cenzurisati pisanje i o tome s kime se Stanija muva, a kamoli prvi covek drzave (prakticno). Koga normalnog interesuje to? Nepristojno je ako nista drugo.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Nisam upucen... o kome ke rec
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Slažem se, privatne stvari treba da ostanu privatne. DW, ako je takav slučaj, onda je potpuno razumljivo i opravdano.
Ђенерал Јанковић
P.P.V.
(ne smem da napisem ime, zar ne cujes da je cenzurisano?)
(ne smem da napisem ime, zar ne cujes da je cenzurisano?)
Ja ih isto nešto ne gotivim, ali su mi ponekad smešni
Ovo što su radili par dana unazad u suštini nije u redu, jedno je kad ti politički imaš drugačije mišljenje, a drugo je kad ti brutalno zajebavaš čoveka danima
Ovo što su radili par dana unazad u suštini nije u redu, jedno je kad ti politički imaš drugačije mišljenje, a drugo je kad ti brutalno zajebavaš čoveka danima
Nadjite jedan njegov zvanican CV. Nista ne sme da se zna.
Severna Koreja postajemo. Sa sve otac i sin dinastijama.
TT
TT
+1Heinz napisao:Nadjite jedan njegov zvanican CV. Nista ne sme da se zna.
TT
srbi su takav narod, jednostavno imaju kult licnosti I to je to. niti nesto novo, niti izmisljeno, domanovic je jos davno pisao na tu temu...
+101Texonja napisao:Ja bih ih ukinuo odavno da su na mom radiju, ali ne zbog politike, nego sto imaju plitke fazone i smeju se na silu celu emisiju.
Ako je zbog politike, onda stvarno sramota, ali verujem da nema veze sa tim, nego da dizu buku za auto-reklamu. Eno specijal im ide 31. dec na B92...
Sto se tice MR, malo me čudi i da su na B92 ovolko i izrdržali. Jeste da imaju dosta glupih fazona, ali ni političarima(ni ostalim javnim"ličnostima) nisu ostali dužni. U stvari šta god da normalan čovek pomisli da ne valja-oni su opljuvali javno.
U principu ne mogu im ništa, emisija je autorska-vratiće se na samostalnu produkciju kao i do septembra.
U principu ne mogu im ništa, emisija je autorska-vratiće se na samostalnu produkciju kao i do septembra.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Ako je emisija trash, onda treba tako i saopštiti, a ne preko noći smišljati neke nebuloze.
Narod zna neke stvari i bez medija, evo i DW je napisao, zašto onda sve kriti, da li je sve u rejtingu?
Ili je možda dovoljno da se samo gledaju Farme i slušaju Cece?
http://www.sedmasila.rs/2013/12/aleksan ... jukanovic/
http://www.sedmasila.rs/2013/12/istina- ... ic-delima/
Narod zna neke stvari i bez medija, evo i DW je napisao, zašto onda sve kriti, da li je sve u rejtingu?
Ili je možda dovoljno da se samo gledaju Farme i slušaju Cece?
http://www.sedmasila.rs/2013/12/aleksan ... jukanovic/
http://www.sedmasila.rs/2013/12/istina- ... ic-delima/