Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Re: Dobro veče

Post od starac vujadin »

AcaKayak napisao:Vidim bice grupno veselje na forumu :D

Onda samo ostaje da starcu natrljamo nos sto nije glasao za Radulovica da "ne baci glas" pa je glasao za neku budalu :rofl:

Nema problema. Što se tiče Radulovića primam i opkladu :)
Korisnikov avatar
nmaric1993
Reactions:
Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
Garaža: Volvo v40 1.9 TD

Post od nmaric1993 »

grujicd napisao:I najvećim optimistima je jasno da Radule ne može da pobedi. Da li može da se skupi više strana i napravi neka većina bez Aleka, za sad ne deluje tako. A i da bude, to su sve poznate njuške.

Ono što nama treba je drugačiji mentalitet i da državna služba bude za ponos a ne za krađu. Kad dođe neko da podmiti da za sebe dobije neku korist na uštrb svih u najmanju ruku da mu pokažu vrata. Kad ministar traži da se dozvoli nešto protivzakonito da ga otkače. Da ministar ni ne pomisli da traži nešto tako. Toga ima u nekim zemljama ali kod nas treba da se desi tektonska promena da bi tako nešto bilo normalno. A dokle god smo takvi na svim nivoima, da li je uopšte bitno da li je na vrhu piramide Žika ili Pera?
Pa normalno da ne moze da pobedi, toga je svestan i on, i njegovi clanovi, a i mi slobodni glasaci.
Ali moze da udje u parlament kao opozicija, pa ce da ga ljudi cuju/vide :) Cak i rts ce morati nesto da prenese :)
Pa tako vucko nece moci da prica kako jat iliti air serbia posluje pozitivno a papiri pokazuju drugacije........itd
Uh, moram da mu se javim da mi da neki sendvic za ovo reklamiranje :D
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

AcaKayak napisao:I ja bih isto zeleo u politiku, kao sto sam i naveo, ali napisao sam da nece biti u narednih 30 godina jer zelim prvo da ostvarim nesto i onda da se posvetim hobiju. Svakako se nadam da mi tada pare nece ni najmanje trebati.

Takodje, moj otac je radio 6 meseci kao konsultant, nestranacka licnost i napustio to kada je video da nema nista od promena koje nisu popularne. Nije dinar uzeo niodkoga i svi ga sada postuju.

Laki, znaci imamo novu partiju. :)

Zanimljivo kako svi i dalje sve znaju a nemamo nijedno ime sem Radulovica :)
Laki021 napisao:Jeste, ludi smo da pricamo ko koga zna na forumu :)
AcaKayak napisao:Ma kazem svi znaju sta se gde desava a niko ne kaze da bi glasao za neku konkretnu licnost.

Ima 5 ljudi koji bi glasali za Radulovica i sem toga svi koji su neizjasnjeni. Izgleda da samo ovi iz dosta je bilo znaju sta hoce :D

A to sto je forum, ja i na fejsu pisem sta mislim, jbg, valjda imam neku slobodu govora :)
Delija napisao:
Laki021 napisao:Jeste, ludi smo da pricamo ko koga zna na forumu :)
Sa Goblinovim stavom se ni u ludilu ne slazem, ali on covek bar ima muda da kaze sta tacno misli za razliku od vecine ostalih.

Svi neke "mudonje", a onda odjednom - ne smem da pisem po forumu, nije za forum... Sve moj do mojega...

I mogao bi da se potrudim da nekako razumem bar malo ove koji su pristalice nazadnjaka ili kao sto kazu da su "neutralni" da dobro zive, imaju 2k+ evra platu, stambeno su obezbedjeni, letuju 2 puta godisnje, mogu da priuste sebi sve sto im treba i ne treba, a vole, itd, itd... A ono gomila "sirotinje" koja je vec odavno trebala da izadje na ulice... U prevodu - kurton smo i od drzave, a i od naroda. I znam gomilu vrlo inteligentnih ljudi koju su takvi - sta ocekivati od prostog naroda?

Mislim da se nismo razumeli ovde. Kad je Aca pitao za imena, ja sam nesto drugo skontao, mislio sam da trazi imena od koga koje informacije poticu, a on je sad kontam samo pitao ko bi za koga glasao. Bilo je par iznosenja informacija (ja nisam nista ni pisao) za koje mi je jasno zasto neko ne bi hteo da pise detalje, nezgodno je to malo i pricati a pogotovo pisati po forumu, sa jedne strane znas neke stvari sa druge ne smes da ih javno izneses kako ne bi nekoga uvalio u nevolju, zato sam tako reagovao kad je trazio konkretna imena...

A sa iznosenjem stava nemam nikakvih problema, ja rekoh vec da sam poslednji put glasao za Radulovica, u medjuvremenu sam se dosta razocarao mada mi od svih ponudjenih i dalje deluje kao najbolja opcija, pre svega jer su ostali uzasni a imam i nekoliko drugara koji su u DJB... Osim sto su na lokalnim nivoima smesni (treba da vidite CV-e nekih ljudi koji su se prijavljivali za lokalne koordinatore ili kakave vec cfunkcije) imaju i ozbiljne supljine u globalnim idejama, cim se malo dublje razmisli.
Za naprednjake, sta znam, kako sam ocekivao da ce biti kad dodju na vlast jos je dobro i ispalo, ja sam ocekivao dosta gore, ima cak i nekih pozitivnih stvari koje rade. Problem je sto sad i madjionicare da dovedes na vlast stvari su vec toliko skembane da je to nevervatno tesko izvesti na pravi put i treba jako mnogo godina. Sve je rpepuno problema, tereta proslosti, psiha ljudi je poremecena, volja poljuljana, vrednosti uvrnute...
Demokrate stvarno cim vidim muka mi je, ne znam odakle im obraza da bilo sta pricaju, malo li im je bilo 12 god na vlasti da se pokazu, sve sto su uradili je da su ugrobarili zemlju koliko su mogli, a predvodnik udruzenja grobara srpske privrede je bio Mladjan Dinkic, koji istina nije ni uz te stranke ali je bio stalni clan vlade. Najveci cirkus je sto je na proslim izborima on kritikovao vlast, kobajagi kao da on nije bio ni clan vlade, a znam iz prve ruke da je on lopovcina kao i da je po potrebi namerno unistavao velike firme iz licnog interesa...
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Da ne bi nagadjali oko Radulovica i DJB, na njihivom sajtu sve lepo pise: sta su hteli a nisu uspeli sa opozicijom, kakav im je plan, sta i kako oko kadra ...
DJB prelazi cenzus bez problema, na oko 7% su.
Ja predvidjam i ocekujem 8-8.5%.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Gledam sad izborne liste... pa ono je komedija :)

Koalicija okupljena oko DS za koju je i pitanje da li može da pređe cenzus :)
Levica Srbije - wtf?
Čeda i Boris - već viđeno a i kontam da će se prvi ponuditi Vučiću.
Desnica - neka hvala.
SPS i Palma - biće tu neka fotelja ali već viđeno.
Radulović mi je mutan lik.

Tačno nemaš za koga da glasaš.
Poslednja izmena od Floyd u 08 Apr 2016, 00:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Pise i na tarabi... :mrgreen:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Ko god bude obecao da ce skinuti Ziku seljaka sa tv ekrana, glasam za njega.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

starac vujadin napisao:
AcaKayak napisao:Vidim bice grupno veselje na forumu :D

Onda samo ostaje da starcu natrljamo nos sto nije glasao za Radulovica da "ne baci glas" pa je glasao za neku budalu :rofl:

Nema problema. Što se tiče Radulovića primam i opkladu :)
U sta se kladimo? :)

Imam iskustva u kladjenju samo sa zenskim osobama, i tada ona osoba koja izgubi za kaznu mora u krevet s onom koja je pobedila, ali sistem za muskarce nemam :D
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Ko izgubi večera sa Radulovićem ;)
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Vladapetr napisao:Radulović prelazi cenzus, potpomognut i mojim glasom ;)
:thumbup:
aviator napisao: @AcaKayak
Zamisli da Radulović pobedi na izborima. Koliko partijski aparat ima da sprovede vlast na lokalu? Iskreno ima šipak.
Stranku će mu napuniti preletači i večiti poslanici iz ex partija. I gde si bio? nigde?
Radulovic ne moze da pobedi na izborima to je jasno, ali moze da udje u parlament i bude kvalitetna opozicija. Takodje je jasno da nema program i potencijalno resenje za sve probleme i da je za to potreban "sledeci nivo" politickog razvoja. U vezi preletaca, sacekajmo da vidimo da li ce stvarno napuniti stranku u slucaju izbornog "uspeha" da ne osudjujemo coveka unapred. Ako sudim po dosadasnjem delovanju mislim da je to malo verovatno.
DukeNS napisao: Ja sam, sa druge strane, ubedjen da bi Radulovic prosao cenzus da se ne forsira prica o rasipanju glasova. Puno njih se bas iz tog razloga odlucuje da ipak zaokruzi neku od "proverenih" opcija.
Te "proverene" opcije se vrte poslednjih 20-ak godina i toliko dobro sam ih proverio da su sanse da dobiju moj i glas ljudi iz moje okoline nikakave.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Lele ala ste vi raspisali o politici :kezo: Ajd da se vratimo na normalne teme :D

Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Dobro jutro :pijemcaj:
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

member napisao:Radule je veci apsolutista i od Aleka. Bez zezanja.
+1
Dobro jutro :kafa:
branja napisao:Ko god bude obecao da ce skinuti Ziku seljaka sa tv ekrana, glasam za njega.
Kad sam ga video na ekranu onomad posle 5. oktobra, to mi je bio siguran pokazatelj da je sve to bila samo farsa...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

:kafa:

Dobro jutro svima.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
pankoz
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi

Post od pankoz »

branja napisao:Ko god bude obecao da ce skinuti Ziku seljaka sa tv ekrana, glasam za njega.

Poslato sa Lumia 925
+1 :doubleup:
Odgovori