Dobro veče
Re: Dobro veče
Ne Klioi,ti si rekao Kliji.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Sramota, kako lazes, ja sam rekao oba 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja sam rekao Klioi,imas na kameri,izvadi snimak.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Jaoo, jebacu te, izvadicu 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
pedja napisao:Reno servis?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jedan Klio, dva Klia, tri Klia, petnaest Klia, mnogo Klia (na jednom mestu). 
Inace, citam ove Miloseve postove po forumu od pre 7 sati, a onda mu vidim post od pre sat vremena. Milose spavas li ti nekada??
Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk
Inace, citam ove Miloseve postove po forumu od pre 7 sati, a onda mu vidim post od pre sat vremena. Milose spavas li ti nekada??
Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk
Takav mi posao Kuzmanovicu
spavam vikendom samo 
Nego jel mogu nasi Svajcarci da potvrde,jel istina da u CH nisu obavezne zakonom zimske gume ???
Nego jel mogu nasi Svajcarci da potvrde,jel istina da u CH nisu obavezne zakonom zimske gume ???
Prvi let obavljen uspešno. Evo kratak video...
DJI Phantom 3 advanced
https://www.youtube.com/watch?v=3XeOhmfN9wY
DJI Phantom 3 advanced
https://www.youtube.com/watch?v=3XeOhmfN9wY
Super je igrackica 
Sad kad vidim kucu zalim za njom, iako je nisam prodao i idem dva puta nedeljno u Sabac minimum, voleo bih i ovde da zivim u kuci
Sad kad vidim kucu zalim za njom, iako je nisam prodao i idem dva puta nedeljno u Sabac minimum, voleo bih i ovde da zivim u kuci
Ja sam se početkom godine preselio u stan i veruj mi da hoću da odlepim. Užurbano tražim plac pa da pravim manju kuću za sebe i porodicu.
Senjak? 
Ja se baš lomim između kuće malo dalje od grada ili stana u gradu. Stan mi sve više liči kao bolja opcija.
Ja se baš lomim između kuće malo dalje od grada ili stana u gradu. Stan mi sve više liči kao bolja opcija.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3