Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Dobro veče

Post od methane.master »

Vežbaju za miting vladajuće stranke ili snimanje filma Partizanska eskadrila 2 :D

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
marketman
Reactions:
Pridružio se: 01 Okt 2015, 11:52
Garaža: Toyota Rustolla 1.6 astmo

Post od marketman »

Diskutovalo se ovde o uklanjanju dlaka...e pa naleteh sad na ovaj klip, deluje interesantno :)

https://youtu.be/S20-1_XqVPM
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

https://www.youtube.com/watch?v=e1213STR5C0
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Dobro jutro.

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Koja bese tema kada je Goblin odvezao auto na detailing ? Nisam ispratio slike POSLE ako ih je bilo uopste...
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Ove budale ukinule dodatno bodovanje osnovaca koji su osvajali medalje na takmicenjima. Kuku majko.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Jao brate mi se tek upisujemo... Nego... Vi sto imate decu u skolama i vi sto upisujete... Zena i ja smo se istripovali zbog MMR vakcine koja mora opet da se primi a nece da overe preglede bez nje... Znate ona buva sto je bila.. sad opet... Svi povezuju neke bolestine sa time... A ja sam iovako hipohondar... Valjda sada MORA da je primi...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

I niko da pomene oslobađanje vojvode?
Ali zato svaki prdež picoustog se proprati sa oduševljenjem! :kuku:

branja napisao:Ove budale ukinule dodatno bodovanje osnovaca koji su osvajali medalje na takmicenjima. Kuku majko.
Poslato sa Lumia 925
Ne znam koliko si upoznat ali danas ima jako puno dece koja su vukovci ili koja donose bodove sa takmičenja.
To nije realno. Uostalom vidi se posle u daljem toku školovanja koliko zaista znaju.
U moje vreme imali smo troje u generaciji koji su išli na takmičenja a danas imaš troje koji ne idu i ne donose nekakve diplome za bodovanje.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ogi napisao:Koja bese tema kada je Goblin odvezao auto na detailing ? Nisam ispratio slike POSLE ako ih je bilo uopste...
viewtopic.php?p=568436#p568436

Sent from my Huawei P8 Lite using Tapatalk
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

branja napisao:Ove budale ukinule dodatno bodovanje osnovaca koji su osvajali medalje na takmicenjima. Kuku majko.
Nisam direktno zainteresovan, ali bilo je škola u BG gde je preko 100 bodova bio donji limit za upis.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:masem: :kafa:
Širim haos!
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Po meni je skroz ok da se ne dobijaju bodovi za to. Imao sam i ja bodove iz matematike jer sam je stvarno rasturao, tako da nije da patim za necim, ali stvarno ni ne vidim svrhu.

Mislim da je jedino dobro da prilikom istog broja bodova imaju neki značaj.

Što se tiče Šešelja, kapa dole njemu kao svemu sem političaru.

Ogi, nemam dete, ali bih mu uvek dao vakcinu koja se savetuje, ja sam primao sve vakcine po protokolu i mislim da ne treba pametovati previše.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Nije problem nagraditi decu koja znaju više ali je problem što je to dodatno bodovanje sa takmičenja izgubilo svaki smisao.
Kao što ti prolaziš kvalifikacije za takmičenja tako i oni moraju da ih prođu ali i da ostvare (da tako kažemo olimpijsku) normu.
Nisu sve diplome iste i nije svaki uspeh sa takmičenja isti ali je svakome ta diploma postala dostupna

@
Ogi nisam još čuo niti jednog pedijatra iz Srbije koji je rekao da je dete obolelo od autizma posle vakcine. Nisam čuo niti da je jedan izašao i rekao da su nastale neke druge komplikacije. Ja sam decu vakcinisao, predhodno sam se posavetovao sa pedijatrom i jedino što mi je naglasio je da dete mora biti zdravo, bez viroze ili temperature. Normalno je da neka deca imaju reakciju, crvenilo ili blago povišena temperatura. Ipak odluku donosiš sam.
Poslednja izmena od samo polako u 01 Apr 2016, 13:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Pa otkud da toliko njih ima bodove sa takmicenja? U moje vreme (a nije bilo bas toliko davno) su se bodovi dobijali za prva 3 mesta na zvanicnom republickom i visem nivou, a takvih takmicenja ima po jednom godisnje za jedan predmet. Jedino ako sad ima po vise puta i da se za nizi rang dele bodovi.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Samo polako, jel mi se čini ili nisi pročitao moj post kako treba, pošto ja napišem da ne treba, a ti mi objašnjavaš zašto ne treba?
Odgovori