Zatamnjena stakla
Re: Zatamnjena stakla
Pa dobro ne znam sad oko refleksije koje su tu razlike sa i bez folije kao i providna vs tamna ali po meni je glupo da bacis pare na skroz providnu ako vec mozes da zatamnis i ista je cifra i prica oko papirologije.
Ne smeš napred.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sme na prednjim da ide air80 ako sam dobro razumeo ovog momka kod kog zatamnjujem stakla. Jer je tada do 30% ukupno i prolazi se pregled.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ja sam svojevremeno atestirao prednja na Toyoti sa folijom od 12%, jedva prošao (oko 28% ukupno bilo ako se dobro sećam), jer su stakla već malo zatamnjena, nisu providna skroz.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Lacika iz Kamenice napravio neki vid partnerstva sa Black glass-om i sada radi u novonapravljenom objektu u Veterniku (Bogdana Čiplića 38). Odlično opremljen prostor. Možda bude koristila informacija.
p.s. Dok sam bio, na "stolu" su bila dva nova crna Superba policije. Nisu presretači, već su glavešine dobile da se vozaju. Ćaci nagrada, izgleda...
p.s. Dok sam bio, na "stolu" su bila dva nova crna Superba policije. Nisu presretači, već su glavešine dobile da se vozaju. Ćaci nagrada, izgleda...
Ne radi on odavno u Kamenici. Porodični razlozi, da ne detaljišem sad. Folije što su kod njega u Kamenici koštale 150,sada u Veterniku košta 450 , a triput više posla imaju.
Sada kod kuće radi njegov najmladji sin, pa ako ti trebaju folije, možeš i kod njega, treba malo pogurati momka da radi što više dok ne stekne stalne mušterije.
Sada kod kuće radi njegov najmladji sin, pa ako ti trebaju folije, možeš i kod njega, treba malo pogurati momka da radi što više dok ne stekne stalne mušterije.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Problemi u Kami datiraju odavno. Nije mi rekao za sina...