Dno dna"Ja iskreno verujem da je put kojim Srbija trenutno ide pravi put i za nju najbolji. Kao automobilista koji se već godinama takmiči na evropskim i svetskim trkačkim stazama imao sam mnogo prilika da čujem i vidim kako nas ljudi sa strane doživljavaju. I moram da primetim da se slika o nama drastično promenila na bolje. Želim da tako ostane i u buduće i zato sam se odlučio na ovaj korak podrške politici koju vodi premijer Aleksandar Vučić", naveo je Borković.
Dobro veče
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Dobro veče
http://mondo.rs/a881985/Sport/Ostali-sp ... itiku.html

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Možda čovek veruje u ono što radi premijer

Vidi se da je bas dosta vremena proveo u Evropi 
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Mogu samo da zamislim koji su troškovi pripreme auta, celog pratećeg tima, putovanja... Nema tu ništa bez sponzora. I to sponzora koje vozač vuče sa sobom. I u F1, sem vozača u vrhu, ostali moraju da imaju jake sponzore koji će ih gurati.
Drugo je pitanje što kod nas kompanija koja je u delimično državnom vlasništvu ucenjuje vozača na političkom nivou, to bi u ozbiljnijoj državi bio skandal.
Drugo je pitanje što kod nas kompanija koja je u delimično državnom vlasništvu ucenjuje vozača na političkom nivou, to bi u ozbiljnijoj državi bio skandal.
I sve se svodi na istu stvar, svi u politici su tu zarad licnog interesa, on se ne razlikuje nista od one medicinske sestre koja je preko stranke zaposljena ili lekara, onog sto je dobio zakup lokala preko stranke, sto je dobio na tenderu preko stranke...
Svi ti ljudi prodaju svoj integritet za lovu, pa se ovde opet opravdava Borkovic iz onog razloga koji sam naveo u proslom postu, potrebe ljudi da idealizuju svoje idole(da, znam da nije idol nikome, ali kada ga neko ceni kao vozaca, onda idealizuje sve ostalo sto radi).
Kao recimo, neki dobar pevac umre od droge, Kurt Cobain na primer, fan kaze: "jbg, steta, neshvacen, stres je to veliki, umetnicka dusa, uhvatila ga slava, kurac, palac...", a onda se pojavi Aca Lukas i isti taj lik je u fazonu: "narkomancica, seljacina, da gori u sedmom krugu pakla, ovo, ono...".
I na kraju se onda iscudjavamo kako to neki bogati ljudi prolaze bolje, kako su poznati glumci i glumice povlasceni...
Svi ti ljudi prodaju svoj integritet za lovu, pa se ovde opet opravdava Borkovic iz onog razloga koji sam naveo u proslom postu, potrebe ljudi da idealizuju svoje idole(da, znam da nije idol nikome, ali kada ga neko ceni kao vozaca, onda idealizuje sve ostalo sto radi).
Kao recimo, neki dobar pevac umre od droge, Kurt Cobain na primer, fan kaze: "jbg, steta, neshvacen, stres je to veliki, umetnicka dusa, uhvatila ga slava, kurac, palac...", a onda se pojavi Aca Lukas i isti taj lik je u fazonu: "narkomancica, seljacina, da gori u sedmom krugu pakla, ovo, ono...".
I na kraju se onda iscudjavamo kako to neki bogati ljudi prolaze bolje, kako su poznati glumci i glumice povlasceni...
Poslednja izmena od Xepoj87 u 14 Mar 2016, 15:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Mudro zboriš, mora da kucaš sa trona
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Ni u jednom sportu na zavisiš toliko od sponzora kao u automobilizmu - svuda u svetu. Talenat je bitan tek kod malog broja vrhunskih i već afirmisanih vozača. Kod nas samo još pogoršava užasno čvrsta sprega privrede i politike...
Da, toliko sam se navikao na svetla, da nekada uopste ne primetim auto koji ih ne upali i to ne preko ogledala, nego ovako.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Да ниси омашио тему
Иначе би се сложио са твојим постом на тему спонзорисања-подршке странци.
ТТ
Hahahaha, i to debelo omasio 
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Voleo je Kurt da kuva.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Pobrkao sam ga sam Jim Morrisonom, o obojici sam u isto vreme citao pre jedno 2,3 godine, a obojica su bili cupavi, ali je i on bio narkoman, ako se dobro secam, bio je pun heroina kada su ga nasli.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 14 Mar 2016, 15:51, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
I u Srbijici važe za uspešne ljudeXepoj87 napisao:Svi ti ljudi prodaju svoj integritet za lovu
A za Borka nema opravdanja za članstvo