Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Altair
Reactions:
Pridružio se: 17 Mar 2012, 11:56

Re: Dobro veče

Post od Altair »

A da je lik lepotan onda ti se ne bi slosilo? :) Nisam te najbolje razumeo, koga su prozivali?
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Altair napisao:Videli smo to o cemu prica. Ako tebi treba dokaz suda, drugima ne treba.

Zasto mislis da je ovo ponizavanje, zato sto se iz aviona vidi da je primoran? Meni je cak komicno sto je tako ocigledno da to pod prinudom izjavljuje.
A sta si video?
Ajde mi navedi konkretno u kojem klipu i na kojem minutu snimka si video DOKAZ da se otpadno mesto koristi u proizvodnji?
Ja to nisam video, kao ni jos neki koji su isto napisali, ti si video i molim te kazi mi gde, mozda ne gledamo iste klipove.

Ponizavanje jeste za svakog coveka koji drzi do sebe i svog dostojanstva, ponosa i obraza.
Podji od sebe. Da imas neko uverenje u koje cvrsto verujes i u sta si se licno uverio, da si zdravorazumski resio da to uverenje javno izneses i pokusas da dokazes, apsolutno svesno znajuci u kakvo vrzino kolo upadas. Da li bi ti bilo ponizavajuce da nakon svega toga, javno upucujes izvinjenje i demanti?
Za mene je to cisto ponizavanje samog sebe sto mogu uraditi samo gnjide od ljudi.

Ako u nesto verujem, i ako za nesto unapred izvagam da zelim da uradim po tom pitanju, moze mi se desiti da u tome ne uspem ali se ne moze desiti da iz te borbe izadjem pognute glave i "popisan" uz javno priznanje da sam ja za sve kriv i da se jos ponzavam i izvinjavam "neprijatelju".
Kome to nije ponizavanje onda ima mnogo drugacije zivotne stavove od mene i o tome ne treba diskutovati.
Altair
Reactions:

Post od Altair »

Video sam to sto sam video na snimcima, i pratio ono sto je pisao na svom fb profilu. To sto je na videu se baca, samo zato sto nije snimljen ceo put do prodavnice, pa i ne bas..

Ajd' postavimo stvari ovako. Npr. lik nije 'preterano pametan' i nije svestan u kakvom okruzenju zivi. Znaci daleko od apsolutno svestan. Video je nesto sto smatra da je veoma lose i da moze to da promeni, tj. drzava to da uradi nakon sto joj se dostave dokazi. Sledeca situacija u kojoj se nalazi, reakcija drzave ne postoji, a njemu je zapreceno i shvata da ga oni sto su zaduzeni za bezbednost gradjana nece zastititi(i njegovu porodicu). Sta je sledece sto ce da uradi? Sta mislis o ovom?

Inace, zapravo imamo iste stavove po pitanju 'borbe', ni ja to nikad ne bi radio ako nisam siguran da idem do kraja. Medjutim, ne razmisljaju svi tako i ovaj gore scenario je vrlo moguc.

Jos nesto. To 'javno priznanje' nema neku tezinu u smislu da pobija tvrdnje koje je izneo, jer verujem da gotovo svi misle da je primoran na to, sto se moze i videti iz samog videa.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:kafa:
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Savršeno jutro
:kafa:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Jutro.
Nexte, usrase ti temu :pijemcaj:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Altair napisao:Video sam to sto sam video na snimcima, i pratio ono sto je pisao na svom fb profilu. To sto je na videu se baca, samo zato sto nije snimljen ceo put do prodavnice, pa i ne bas..
I dalje ne vidim dokaz za tvrdnje, vec samo tvrdnje i snimke koji apsolutno nista direktno ne dokazuju.
Na pricam ti sudski i kao vestak, vec kao obicni gradjanin i posmatrac, najiskrenije ne vidim dokaze za tvrdnje.
Ako mislis da su dovoljni dokazi to sto na snimcima apsolutno nema direktno snimljenog dokaza ali se uzima zadravo za gotovo komentar snimatelja i komentari ispod snimka (gomile ljudi koji jedva cekaju da docekaju ovakve "afere" na noz cak i ako veze nemaju sa temom - mnogo puta dokazan scenario), onda imas pogresnu percepciju kako cvrst dokaz izgleda posto ovo definitivno nije.

Celu njegovu akciju mozemo nazvati samo neuspelim i traljavim pokusajem u kojem nije uspeo da dokaze ono sto tvrdi.
Altair napisao: Ajd' postavimo stvari ovako. Npr. lik nije 'preterano pametan' i nije svestan u kakvom okruzenju zivi. Znaci daleko od apsolutno svestan. Video je nesto sto smatra da je veoma lose i da moze to da promeni, tj. drzava to da uradi nakon sto joj se dostave dokazi. Sledeca situacija u kojoj se nalazi, reakcija drzave ne postoji, a njemu je zapreceno i shvata da ga oni sto su zaduzeni za bezbednost gradjana nece zastititi(i njegovu porodicu). Sta je sledece sto ce da uradi? Sta mislis o ovom?
OK, pa jade da prihvatimo i takav scenario. Ali sta nam on pokazuje?
Opet nam pokazuje samo to da je taj covek koji iznosi optuzbe (ne sme se upotrebiti ostrija rec - samo iznosi opruzbe bez dokaza i nista vise), kao prvo nezrela i naivna licnost ogranicene inteligencije, posto bi svako normalan ko zivi u nasem okruzenju vrlo lako mogao da predvidi dalji scenario kada se upusta u takvu borbu. I na kraju coveka koji je labilan i bez karaktera da izgura ono za sta je krenuo da se bori.
Nema cak ni veze to sto su uspeli da ga "slome", boze moj svi mi imamo neke akcije u kojima ne uspevamo uvek, ali dozvoliti da te bilo ko dovodi na takav stub srama da se javno ponizavas nakon svega, e to vec ne bi uradio svako vec iskljucivo ljudi bez obraza ili gnjide kako ih ja nazivam.

A onda se vracam na pocetak, ako sam vec zakljucio da se radi o coveku gnjidi, pa takvi ljudi su spremni da naprave ovakve gluposti cak i iz najnizih pobuda, iz ciste ljubomore, iz osvete poslodavcu, za tepsiju ribe konkurencije.... i onda mi tip postaje jos vise sumnjiv i odvratan.
Altair napisao: Jos nesto. To 'javno priznanje' nema neku tezinu u smislu da pobija tvrdnje koje je izneo, jer verujem da gotovo svi misle da je primoran na to, sto se moze i videti iz samog videa.
OK, i tu da se slozim ali ako javno priznanje ne pobija tvrdnje, ni tvrdnje na dokazuju optuzbe posto nema kvalitetnih dokaza, i sta onda?
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Snimci su kao da ja snimam komšiju kako ulazi u auto i da kažem kako u stvari ide kod švalerke.

Svi znaju da je to meso krš. Nema tu šta da se dokazuje. On se izglupirao i na kraju je dobio batine i poniženje.
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

I jos to okacis na internet i cela carsija jedva doceka da ispira usta sa njim i familijom...
A realnost je da uopste tada nije isao kod svalerke iako ima nekoliko svalerki.
I onda on pritisne kamermana da se lepo javno izvini za ono sto je uradio.
Eto ti ovog scenarija. :mrgreen:
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Da se razumemo, svi smo svesni da je to meso krs i da ne bi trebalo da se konzumira ako vec moze da se izbegne.
Sta oni sve rade sa tim mesom, sta uvoze, sta preradjuju... mozemo samo da nagadjamo ali realnost je da se radi o losem kvalitetu i to je to.

Ali to ne znaci da opravdavam postupak ovog coveka, pogotovo sto je stvarno u celoj prici ispao obican supak i budala. :thumbdown:
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Kako lep dan, a vi picinjete sa useravanjam u isti.
Poznato je kako se resavaja te stvari: FALSIFIKAT :)

Ako moze bez toga vise, da ne kvarimo dan

Poslato sa Lumia 925
Slika
Altair
Reactions:

Post od Altair »

goblin napisao: I dalje ne vidim dokaz za tvrdnje, vec samo tvrdnje i snimke koji apsolutno nista direktno ne dokazuju.
Na pricam ti sudski i kao vestak, vec kao obicni gradjanin i posmatrac, najiskrenije ne vidim dokaze za tvrdnje.
Ako mislis da su dovoljni dokazi to sto na snimcima apsolutno nema direktno snimljenog dokaza ali se uzima zadravo za gotovo komentar snimatelja i komentari ispod snimka (gomile ljudi koji jedva cekaju da docekaju ovakve "afere" na noz cak i ako veze nemaju sa temom - mnogo puta dokazan scenario), onda imas pogresnu percepciju kako cvrst dokaz izgleda posto ovo definitivno nije.

Celu njegovu akciju mozemo nazvati samo neuspelim i traljavim pokusajem u kojem nije uspeo da dokaze ono sto tvrdi.
Ok, verujem da ti ne vidis, ja vidim i to je to. Kao sto rekoh, ispratio sam sta je covek pisao na svom profilu, i na osnovu svega(ukljucujuci po cemu je Matijevic i pre ovog bio poznat itd...) verujem da je istina.

Sto se tice drugog dela tvog posta. Moze biti da je covek naivan i ne bas nesto inteligentan, i da je labilan i bez karaktera za ono sto je krenuo da se bori. Ali nista od toga ne utice na ono sto snimci pokazuju i sta se tamo radi. Ti si uhvatio njega kao da je on glavna tema, i samo pricas on ovo, on ono, on ovakav, on onakav, a ne to sta radi fabrika. Verujem da vecinu potrosaca ne zanima njegov profil licnosti nego ovo drugo.
Sta bi bilo drugacije i da ga nisu 'slomili' na ovaj nacin i da su mu naudili? Onda bi imao suprotnu pricu?
Jos nesto, ogromna vecina ljudi mu je odala priznanje za hrabrost kad je objavio ove snimke, to je cinjenica, a kad je izasao taj zadnji snimak, opet je vecina rekla da ne veruju u to sto prica i da veruju da je bio primoran.
Mr.Rotor napisao:Snimci su kao da ja snimam komšiju kako ulazi u auto i da kažem kako u stvari ide kod švalerke.

Svi znaju da je to meso krš. Nema tu šta da se dokazuje. On se izglupirao i na kraju je dobio batine i poniženje.
To su neke nove informacije, gde si cuo da je dobio batine?
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:masem: :kafa: Slika
Širim haos!
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

To je figurativno rekao.
Lepo je sto ti verujes, ali lagati da si zapravo to i video, nije lepo.

Kao i da mu je preceno smrcu i da je preceno njegovoj porodici, gde bukvalno napamet nekoga nazivas teskim mafijasem i ubicom.

Dzaba kao i ovaj sa snimka, vas par kaljate svoj obraz tako teskim klevetama i izmisljotinama.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Altair
Reactions:

Post od Altair »

Xepoj87 napisao:To je figurativno rekao.
Lepo je sto ti verujes, ali lagati da si zapravo to i video, nije lepo.
Ne razumem, ko je rekao da je zapravo to video?
Xepoj87 napisao: Kao i da mu je preceno smrcu i da je preceno njegovoj porodici, gde bukvalno napamet nekoga nazivas teskim mafijasem i ubicom.
Ko je rekao da mu je preceno smrcu, o cemu pricas? Gde ja to nekog nazivam teskim mafijasem i ubicom, citiraj mi? To sto si ti hteo da ja to kazem, to je nesto drugo. I kad nisi uspeo na tvoju zalost, sad i lazes.

Na veoma podmukao nacin komuniciras, i zamolicu te da me ubuduce zaobidjes sa tim nacinom komunikacije.
Odgovori