Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Dobro veče

Post od Saša »

Pa to je isto. Danas sam sipao neku zimsku tečnost koju sam kupio na Avia pumpi kad ono velikim slovima na prednjoj strani piše "sadrži Metanol". Nisam uopšte gledao, ali ubuduće hoću.

TT
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ma navrni iz flaše, ali nemoj preteraš. :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Brine me da mi ne zarđa Punto. :D

TT
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Nije to Opel :D
Širim haos!
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Otrovan je, ali nije korozivan. Tako da za auto ne brini, samo nemoj da piješ tu tečnost. :)
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Captain Slow napisao:
DukeNS napisao:Proveo dan i po sa slomljenom sakom, a da nisam ni skontao
Na kom gostovanju :mrgreen: ?

Šalu na stranu, respekt što navijaš za klub iz svog grada :bravo: .
Nikad mi nije bilo jasno kako neko može da navija za CZ ili Partizan (mada su oni internet navijači),
a ima svoj grad i svoj klub i sad kao voli Beograd i jedan od 2 kluba,
nebitno koji, i prdi o tome na internetu i kune se u njih :uf: .

Nije gostovanje, vec sprecavanje kradje iz mog gepeka. Da sam znao kakve ce posledice biti, dao bih mu da nosi sve sto nadje i jos 100€ pride. Sjebalo mi leto nacisto. A to je bilo ono pakleno 2012. Sto se gostovanja tice, 5 dana nakon loma smo isli u Bec na utakmicu sa Rapidom... :mrgreen:

Sto se ovod drugog tice, na moju veliku zalost smo jedna od retkih zemalja u kojoj taj vid iskazivanja podrske lokalnom nije prisutan. Neprirodno skroz... Da je drugacije, ubedjen sam da bi nam sam klupski sport bio na mnogo vecem nivou, a samim tim i reprezentacije...
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Klubski sport je na nivou al ne u fudbalu kao što nikad nije ni bio ma koliko se ložili. Tamo je vlada lova i mafija a ne sport :)

Vadi to ako je u planu dok ne pokarambasi ostale zube.
Meni su na VMA vadili oba donja, i usput mi skrckali petice, al to je do slepaca na VMA. Gornje sam vadio usput kod privatnog hirurga kad su mi operisali cistu ispod korena leve petice nastale mojom nebrigom o naprslim peticama.
Dobio sam dovoljno anestezije da to ni ne osetim.
Kad vadiš umnjake, gledaš samo da ne bude mnogo vruće jer otok baš smara. Inače dan dva na kafetinu i neće valjda ništa da škodi ako puno boli. Mislim da se još nešto pije al ne sećam se tačno.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ja zaista ne znam kako neko može ono govno od cigara da stavi u usta i još za to potroši 500 CHF mesečno?

Bio kod jednog poznanika u goste pobegao posle pola sata. Nisam mogao da istrpim taj smrad su stanu...
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Ji 4Tze, svestan sam da bi trebalo, ali sve dok mi se ponekad ne upale desni oko njih, ni ne pomisliam na vadjenje. Pogotovo zbog mesara poput ovih sto si sam naveo. Bas me zanima sta se desava ako ih covek nikada ne izvadi. Mogao bi se sad i Steva ukljuciti malo u raspravu i ohrabriti me... :D
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Posto su vam pljuge gore?

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Floyd napisao:Ja zaista ne znam kako neko može ono govno od cigara da stavi u usta i još za to potroši 500 CHF mesečno?

Bio kod jednog poznanika u goste pobegao posle pola sata. Nisam mogao da istrpim taj smrad su stanu...
:plusone:

Ekstremno sam netolerantan prema pusacima i maksimalno izbegavam boravak u prostorijama u kojima se pusi.
Hvala bogu pa su zakoni koliko toliko uredili stvar i sada je lako pronaci kafice i restorane gde nema pusaca, a i klimatizacije su vrhunske pa se ne oseti.
Kuci nemam pusace, u kolima ne dozvoljavam pusenje... tako da sam u principu "zasticen".

Medjutim, imamo jedne kucne prijatelje koji duvane. Kada dolaze kod nas ni ne pomisljaju da zapale, medjutim kada idemo kod njih to je katastrofa.
Jos se oni hvale kako vode racuna, redovno luftiraju, najcesce izlaze na terasu da puse.... Ali mi kada dodjemo kuci nakon posete, skidamo sve sa sebe i pravac pod tus a roba na pranje.
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

DukeNS napisao:Bas me zanima sta se desava ako ih covek nikada ne izvadi.
Da citram reči oralnog hirurga: "Zubi bi ti se vremenom nakrivili kao stari turski plot."
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Upravo sam (smo) na autoputu, idemo na posao, vozi jedna koleginica i gazi 170 km/h :D kad nas ladno obiđe "kafućino" 500L Elektrovojvodine i ode bogami lepo ispred nas. Verovatno 1.6 pod haubom i gaze to nemilice, boli ih uvo i za auto i gorivo. Službeni auto - najbrži auto. :D

TT
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Da ima 500L van verzija, taj bi bio najbrži.

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

shandu90 napisao:Posto su vam pljuge gore?
9 CHF... oko 1000 dinara.

goblin napisao:Ali mi kada dodjemo kuci nakon posete, skidamo sve sa sebe i pravac pod tus a roba na pranje.
Isti slučaj... i pored toga me taj smrad prati i dalje i sledeći dan :)
Odgovori