Dobro veče
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Dobro veče
Evo ga i Sarajevo

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ja kad uveče sa Zvezdare ili Voždovca dođem u Zemun sloši mi se. Magla, smog, dim... Dima je bilo na Voždovcu od loženja uglja dok gas nije prošao, srećom EU dala valjda neke pare za gasifikaciju pa smo se tog dima uglavnom rešili.maxer napisao:Ja kad odem kod tetke u BG - Zvezdara, nadišem se čistog vazduha
Kakvi kreteni ovi iz bexa. Jel mogu oni da maknu neki paket? Ne stize tri dana, oni ne javljaju, ja kad pozovem grbave se, ova iz reklamacija rekla zvace, a rade do 4.
Drugar je pored auta nasao 3 paketa. Kurir izvadio iz kombija da bi dosao do neke robe i zaboravio da vrati. Moguce da je tako nesto.
t
t
Strasno. Mada ima 65kg, ako je zaboravio to onda da ga j. Rekli su juce da je saobracajka bila i da danas stize sigurno i sad me ispalili za te reklamacije. Jel onda nadoknadjuju vrednost ako "nestane" paket ili?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ako ima otkup nadoknadiće ti. U suprotnom, teško.
Dobro si me podsetio, podneo sam im reklamaciju pre mesec dana na koju nisu odgovorili, taman da ih prijavim
Dobro si me podsetio, podneo sam im reklamaciju pre mesec dana na koju nisu odgovorili, taman da ih prijavim
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Ima otkup i onaj papir mi je dao.
Tegovi oni, jedva sam upakovao.
Laze covek,ja odbijam u to da poverujem 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Hahah mislim da ti se kurir nacestitao mile nove godine kada je dosao do paketa 
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Bex je u rasulu i moguće je da ostaneš bez paketa samo tako, ne bi verovao šta rade kuriri i koliko ove iz centrale boli q za to
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Lazu. To im je izgovor. Ili je kombi u kvaru, ili neka nezgoda, ili vozac bolestan. Bex je katastrofa kurirska sluzba i treba je izbegavati u sirokom luku.Scuderia napisao:Strasno. Mada ima 65kg, ako je zaboravio to onda da ga j. Rekli su juce da je saobracajka bila i da danas stize sigurno i sad me ispalili za te reklamacije. Jel onda nadoknadjuju vrednost ako "nestane" paket ili?