Day Walker napisao:![]()
https://www.facebook.com/anonymoussrbij ... 9/?theater
Dobro veče
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Dobro veče
Opet provociras Flojde. Toj temi nije mesto na forumu.
Ne provociram ja nego aca veliki. Ne mogu da verujem dokle su spremni da idu...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne bih da polemisem previse oko politike ali prvo, zbog cega vanredni izbori? To je obicna farsa i gubljenje vremena. A kao drugo, koliko god ja ne voleo njih, za koga cemo da glasamo? Za DS? SPS? Radikale? Ovi su najmanje od svih zla....
Pa lepo kaže čovek da planira da vlada bar do 2020. Sad je pravo vreme da iskoristi gužvu. Narod je nezadovoljan čega su svesni ali isto tako i nema alternativu...
Ako pobedi a pobediće, sve što je dosad urađeno će predstaviti kao nešto što ima podršku u narodu.
Ako pobedi a pobediće, sve što je dosad urađeno će predstaviti kao nešto što ima podršku u narodu.
Poslednja izmena od Floyd u 17 Jan 2016, 13:13, izmenjeno 1 put ukupno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
SNS je najveće zlo koje je ikada zadesilo ovu zemlju. Film "Variola Vera" je dečija emisija u odnosu na neki objektivan dokumentarac o Srbiji u zadnjih par godina.H4wkeye napisao:Ne bih da polemisem previse oko politike ali prvo, zbog cega vanredni izbori? To je obicna farsa i gubljenje vremena. A kao drugo, koliko god ja ne voleo njih, za koga cemo da glasamo? Za DS? SPS? Radikale? Ovi su najmanje od svih zla....
Ja ću da glasam i za Šutanovca, eto dokle je došlo
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Oduvace ih Alek sve.Nema realnog protivnika.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Najbolje sendvice daju?H4wkeye napisao:Ovi su najmanje od svih zla....
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Veruj mi, ja podjednako ne volim ni jednu stranku ukljucujuci i SNS, a sendvice njihove u zivotu ne bi uzeoNexT napisao:Najbolje sendvice daju?H4wkeye napisao:Ovi su najmanje od svih zla....
Ne volim ih ni ja, ali isto tako ne volim ni ove ostale. Glasacu za samog sebeVladapetr napisao:SNS je najveće zlo koje je ikada zadesilo ovu zemlju. Film "Variola Vera" je dečija emisija u odnosu na neki objektivan dokumentarac o Srbiji u zadnjih par godina.H4wkeye napisao:Ne bih da polemisem previse oko politike ali prvo, zbog cega vanredni izbori? To je obicna farsa i gubljenje vremena. A kao drugo, koliko god ja ne voleo njih, za koga cemo da glasamo? Za DS? SPS? Radikale? Ovi su najmanje od svih zla....
Ja ću da glasam i za Šutanovca, eto dokle je došlo
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Inace, zanimljivo je koliko je dobro plasirana prica sendvica, tj koliko se dobro barata sirokim narodnim masama.
Edit: Hawk, kandiduj se i svi cemo glasati za tebe. Pa da bar bude zanimljivo
Edit: Hawk, kandiduj se i svi cemo glasati za tebe. Pa da bar bude zanimljivo
Ali za 2 godine ce biti bolje...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .