Dobro veče
Re: Dobro veče
U Srbiji se nikad ne zna da li je privatizacija donosi dobro ili ne. Koliko god bilo loše što skorojevići dolze u posed kultne beogradske tv i radio stanice toliko je i dobro što ista više nije na grbači građana.
Npr. državni Studio B je pre privatizacije plaćao 30.000 € mesečno za čišćenje prozorskih stakala za 3 sprata Beograđanke koliko su zauzimali. Ugovor je odmah po privatizaciji raskinut. Kao i u Kolubari i sličnim parazitskim državnim firmama prostor za mahinacije je ogroman.
Npr. državni Studio B je pre privatizacije plaćao 30.000 € mesečno za čišćenje prozorskih stakala za 3 sprata Beograđanke koliko su zauzimali. Ugovor je odmah po privatizaciji raskinut. Kao i u Kolubari i sličnim parazitskim državnim firmama prostor za mahinacije je ogroman.
Postoje ispravni načini privatizacije, koji zavisi od firme do firme.
Nisam školovan za to, ali mi uvek izaberemo pogrešan.
Da je stb dat zaposlenima, bilo bi bolje.
To što je plaćano za pranje prozora nema veze sa privatizacijom, već samo sa zdravim razumom.
Nisam školovan za to, ali mi uvek izaberemo pogrešan.
Da je stb dat zaposlenima, bilo bi bolje.
To što je plaćano za pranje prozora nema veze sa privatizacijom, već samo sa zdravim razumom.
Ma krađa love iz gradskog budžeta, kakav razum...

nuk napisao:Sad si uzo ploče Paspaljeee
Baš tako, krađa. Pošto je do sada bilo veoma teško u Srbiji sa ovim strukturama drugačije sprovesti privatizaciju ja ipak na ovu konkretnu gledam kao na neko sprečavanje dalje pljačke. Inače, zaboravio sam da napišem da je 30.000 € mesečno davano za čišćenje, ne godišnje.
Naravno da je krađa, i to bahata
I nikome ništa
Sve to može da se zaustavi, ako se zaista hoće
I to bez dovođenja polisveta za vlasnika
I nikome ništa
Sve to može da se zaustavi, ako se zaista hoće
I to bez dovođenja polisveta za vlasnika
Srbija do Tokijanuk napisao:Sad si uzo ploče Paspaljeee
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sad nije na grbači, ali su dobili 20 milki od grada.
TT
TT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Eno Ceca Đolović pokušava da "vadi fleke" oko ploča
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?na ... id=1083086
Nije baš ubedljiva. :nono:
Sent using Tapatalk
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?na ... id=1083086
Nije baš ubedljiva. :nono:
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Dobro jutro
Pojavi mi se tackica rdje u lavabou (jer Zvezdara
), i kao oni izmuceni ljudi iz reklama , probao sam sve moguce hemikalije i Cilit i Mr Muscle i Cif i Axel Sgrasso i nista da skine , i probam koka kolu i skine za 10 sekundi.Odlucio sam da vise ne pijem koka kolu 
Pojavi mi se tackica rdje u lavabou (jer Zvezdara
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .