I posle Tex i kompanija nisu bahati vozaci
O presretačima
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: O presretačima
Najbolja je izjava vozaca BMW5 koji kaze da njegov auto ne moze da razvije tu brzinu
Brzine idu u H-a !!!

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Ja jos samo ocekujem presretace koji zaustavljaju bicikliste na biciklistickim stazama jer je max brzina na njoj ogranicena na 35km/h 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Na savskom keju policija na skuterima je prilično redovna slika, tako da ne divljaj sa brzinom. 
Širim haos!
Uskoro ce i presretaci na vodi
"Pratili smo subjekat sa nabudzenim Tomos 10 vanbrodskim motorom i sustigli ga kod Belegisa"
"Pratili smo subjekat sa nabudzenim Tomos 10 vanbrodskim motorom i sustigli ga kod Belegisa"
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ne znam da li ste culi u toj emisiji na RTS-u, spomenuli su da sada imaju i podrsku iz vazduha u vidu helikoptera. 
Inace, glavni glumac u toj emisiji bio je dragi nas General.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Inace, glavni glumac u toj emisiji bio je dragi nas General.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
pandurske patrole helikopterom funkcionisu kod nas vec godinama...
prate najopterecenije putne pravce koliko sam video, sa par stotina metara visine...
prate najopterecenije putne pravce koliko sam video, sa par stotina metara visine...
U CG imaju pravi presretac helikopter koji snima preticanje na punoj i javlja patroli.
- Day Walker
Danas videh par presretaca u povratku s letovanja..
Crna Vectra GTS, zaustavila je nekog turcina koji je preticao popunoj (Inace je imala vojne tablice, i zaustavila ga je zvucnim i svetlosnim signalima, sa je posle bilo, ne bih znao
)
BMW5, negde posle Nisa, ali na suprotnoj strani... I Kod V.Plane BMW3 (ako sam dobro video )
Crna Vectra GTS, zaustavila je nekog turcina koji je preticao popunoj (Inace je imala vojne tablice, i zaustavila ga je zvucnim i svetlosnim signalima, sa je posle bilo, ne bih znao
BMW5, negde posle Nisa, ali na suprotnoj strani... I Kod V.Plane BMW3 (ako sam dobro video )
Brzine idu u H-a !!!

Koji smor,poznanika jednog zaustavili na cukarickoj padini, i to na jadnu foru. Isao on za crnim 607 od obrenovca ka zarkovu desnom trakom,ispred njih neki kilavi i 607 se prestroji u levu,on za njim 70-80-90 i samo se pozadi pojavi policija
Kazna valjda 3 meseca bez dozvole,i do 20000 dinara,nikakav dogovor
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Za sta, prekoracenje?
Pa valjda,kad ga budem video ima da ga ispitam za detalje. Ovo je iz druge ruke info
Vracam se kuci, kod Genexa idem levom trakom oko 105, obilazim neke kamione i nabija mi se matori u dupe sa Lanosom
Blica ko blentav, i cim sam obisao kamion ja migavac i krenem desno, kad on vec otiso u desnu traku, al je shvatio da ne moze da prodje nazad u levu, pa je onog ispred obisao kroz zaustavnu. Istog trenutka kad je usao u zaustavnu na crnom Superbu se pale blinkeri i sirena
Blica ko blentav, i cim sam obisao kamion ja migavac i krenem desno, kad on vec otiso u desnu traku, al je shvatio da ne moze da prodje nazad u levu, pa je onog ispred obisao kroz zaustavnu. Istog trenutka kad je usao u zaustavnu na crnom Superbu se pale blinkeri i sirena
A ti u fazonu,
. hehehe 
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Day Walker

Kolko vidim ima nova 5ica kao i novi a6. A đeneral je sebi stavio racing stripe na evo-a, valjda da bi privlačili ulične trkače a i da bi se oni malo ložili.