Apple, M$ i ostali koji su napustili put iskrenih džedaja i okrenuli se na tamnu stranumethane.master napisao:Slažem se, samo nije uvek idealno, a ni prihvatljivo.podvarak napisao:U vreme kad 100GB na klaudu kosta $2 mesecno, vi razmisljate o bekapima na drugi hdd/dvd
Koja su to imperijalna?nikaragva napisao:Za backup koristim BitTorrentSync. Nekako više volim ova ne-imperija rešenja
Na svakom računaru koji imam instaliran je i sinhronizuje foldere. Verovatnoća da crkne nekoliko hdd-ova je baš baš mala.
Računari
Re: Računari
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Urose, ne moraš baš svaki put to da radis ali poželjno je da se baterija koristi, a ne stalno da stoji na punjacu.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Sada sama elektronika ne puni uvek bateriju kada je na punjacu
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Lap je ja mislim iz 2011. i korišćen je eventualno prvih godinu dana. I sada ga ja koristim. Jel baterija sada nepovratno smanjenog kapaciteta ili može da se opravi pravilnom upotrebom?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ne može da se povrati, kapacitet opada vremenom i to je neminovno. Ne znam zašto se uopšte opterećivati, traje dok traje i kupiš novu ako ti uopšte treba, danas bar nisu toliko skupe kao nekada što su bile.
Svakako, za par godina taj računar neće biti nizašta
Svakako, za par godina taj računar neće biti nizašta
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pitam da bih naučio nešto novo, ne smeta mi ovaj kapacitet, koristim ga samo za internet i to odrađuje odlično. Ima solidan ekran pa može i film da se odgleda, evo ne oseća 8 tabova, što mi je sasvim ok, a može da se ubrza sa Win8, SSD-om, i možda jo jednim štapom RAM-a ako bude trebalo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
I onda se ujutro uloguješ na SAP-ov portal.nikaragva napisao:Apple, M$ i ostali koji su napustili put iskrenih džedaja i okrenuli se na tamnu stranu
Šalu na stranu, nekada su najjednostavnija i najefikasnija rešenja ona koja stižu uz OS. Pogotovu za single-user varijante, barem iz mog iskustva.
U principu samo vozi. RAM dodaj ako možeš, za SSD već proceni da li ti treba. Brzina raste, ali ako treba kapacitet može se pokazati kao ne baš idealno rešenje.Uroš S. napisao:Pitam da bih naučio nešto novo, ne smeta mi ovaj kapacitet, koristim ga samo za internet i to odrađuje odlično. Ima solidan ekran pa može i film da se odgleda, evo ne oseća 8 tabova, što mi je sasvim ok, a može da se ubrza sa Win8, SSD-om, i možda jo jednim štapom RAM-a ako bude trebalo.
Širim haos!
Jel, ok u kucnoj varijanti da se lap top koristi bez baterije, samo ukljucen u struju?
Tapatalk
Tapatalk
Ne moze da skodi. Jedino je bedak sto kada slucajno povuces kabl on se gasi...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Hvala
To sa iskljucivanjem mi je jasno, valjda ce ukucani obratiti paznju.
Citao sam negde da nema potrebe za baterijom i da joj se produzava vek trajanja ovakvim nacinom upotrebe
Tapatalk
To sa iskljucivanjem mi je jasno, valjda ce ukucani obratiti paznju.
Citao sam negde da nema potrebe za baterijom i da joj se produzava vek trajanja ovakvim nacinom upotrebe
Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Tako je. Bateriju čuvaj na tamnom i hladnom mestu, a povremeno vrati u laptop, koristi pa dopuni.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Možda će nekom biti od koristi, moj Lenovo kada se podesi baterija da joj se produži život, a ne kapacitet, puni je samo do 60% i ne dopunjava je dok ne padne ispod 50%, a onda je opet dopuni na 60%. S obzirom da je na kablu čim ga otvorim i stavim na sto, dopunjava se otprilike jednom mesečno samo.
Nidzo, kako se to podesava?
Tapatalk
Tapatalk
Nidzo, Trojke, neko ko se razume u kompove, jel dolazite na okupljanje veceras ? Treba mi mala strucna pomoc
Neki lik prodaje lap top, pa sam se dogvorio sa njim da se vidimo veceras da pogledam,a on je tu kod arene
U njegovom nekom menadžmentu koji se instalira sa drajverima. Stoji u tray-u. Ima svašta nešto interesantno. Ima opcija da se okrene ventilator da duva u kontra stranu punom snagom da izbaci prašinu, na primer.
@stefan: poprilično je nezgodno kupovati polovan lap. Neka ga donese u kafanu pa ćemo da vidimo, ali ne preuzimam odgovornost.
@stefan: poprilično je nezgodno kupovati polovan lap. Neka ga donese u kafanu pa ćemo da vidimo, ali ne preuzimam odgovornost.