zatvorili su i Usce u sred spica, tako da obavesti kolege da su omasili datumH4wkeye napisao:Ali vezba je u Subotu, ne danas....NexT napisao:Mi smo stvarno posebni.
U sred radnog dana policija zatvara aerodrom i auto-put da bi odradili antiteroristicku vezbu.
Pritom se stvorila frka na aerodromu, ljudi poceli da panice jer su videli specijalce u punoj opremi i sa psima kako ulecu na aerodrom...
Dobro veče
Re: Dobro veče
Bilo je danas nesto i kod SIVa. Videh prikolice sa psima, Hummer H1 itd...
Sent from my SM-A500H using Tapatalk
Sent from my SM-A500H using Tapatalk
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Spremaju se za antiteroristicku vezbu koja ce biti odrzana subotu...
Pozananik ga ima čipovanog na oko 155 konja i na plin vozi bez problema več neko vreme. ( pričam za 1.4 tce)bane valjevo napisao:Dragane, kakav je za održavanje? Imaš li nekih informacija?
Znam da su ovih 130Ks Italijani u stvari merili na 143Ks, te me takođe interesuje potencijal chip-a kako software-ske tako i hardware-ske prirode (koji ide na 160 Ks ili 170 Ks bez većih problema sa koliko sam shvatio promenom mape).
Turbina je varijabilne geometrije?
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
I koja mu je prosečna potrošnja plina (u gradu / na auto-putu), pitaj ga i koji plinski uređaj ima ... ako nije preveliko smaranje?
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Dobro jutro ... kako ste pavkili? 
Za prijatno razbuđivanje, eno vam malo osveženja u Planine&Doline
.
Za prijatno razbuđivanje, eno vam malo osveženja u Planine&Doline
Jutro!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kome prijaviti u Novom Sadu udarne rupe (bolje rečeno kratere) na ulicama? Počeo sam lagano da pizdim kao i Ogi. Dve godine svi iz nekoliko okolnih ulica obilazimo dve rupetine, jedna na početku ulice, druga na kraju, i niko da konačno interveniše i da to popravi... 
Jutro dobro!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
NS je stvarno los sa ulicama, dolazim godinama i nisam video 5 metara novog asfalta. Bio sam i u sredu i onakve kolotrage na velikim raskrsnicama nisam nikada video, bukvalno strasno, sreca pa je sluzbeni Clio neuporedovo meksi od mog auta ali nema auta koji to moze da ispegla.Saša napisao:Kome prijaviti u Novom Sadu udarne rupe (bolje rečeno kratere) na ulicama? Počeo sam lagano da pizdim kao i Ogi. Dve godine svi iz nekoliko okolnih ulica obilazimo dve rupetine, jedna na početku ulice, druga na kraju, i niko da konačno interveniše i da to popravi...
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ma grozno. Pancevo nije imalo dobro ulice kad mu je industrija bila u punom jeku. A znam da su masno naplacivali rafineriji i petrohemiji za odrzavanje istih.
Umalo juce da napravim s**nje na AP. Lik mi viljuskarom prilikom utovara udari bravu na kliznim vratima na kombiju. Ispocetka se nije primetilo, samo se otvorila u jednom momentu u sred voznje. Odsekao sam se ziv. Na kraju skrenuh ka altini i bataji i znam da tu ima majstora. Castih neke, napravili mi drzac za katanac sa pop nitnama, trk u radnju i kupih katanac. Zlo. Da je ispao bar jedan paket ode sve u 3 lepe.
Poslato sa Lumia 925
Umalo juce da napravim s**nje na AP. Lik mi viljuskarom prilikom utovara udari bravu na kliznim vratima na kombiju. Ispocetka se nije primetilo, samo se otvorila u jednom momentu u sred voznje. Odsekao sam se ziv. Na kraju skrenuh ka altini i bataji i znam da tu ima majstora. Castih neke, napravili mi drzac za katanac sa pop nitnama, trk u radnju i kupih katanac. Zlo. Da je ispao bar jedan paket ode sve u 3 lepe.
Poslato sa Lumia 925
Ides Kralja Petra tamo gde preseca Bulevar Osl., pa da vidis sta su kolotrazi. Kao preko šina da prelazim.Ogi napisao:NS je stvarno los sa ulicama, dolazim godinama i nisam video 5 metara novog asfalta. Bio sam i u sredu i onakve kolotrage na velikim raskrsnicama nisam nikada video, bukvalno strasno, sreca pa je sluzbeni Clio neuporedovo meksi od mog auta ali nema auta koji to moze da ispegla.Saša napisao:Kome prijaviti u Novom Sadu udarne rupe (bolje rečeno kratere) na ulicama? Počeo sam lagano da pizdim kao i Ogi. Dve godine svi iz nekoliko okolnih ulica obilazimo dve rupetine, jedna na početku ulice, druga na kraju, i niko da konačno interveniše i da to popravi...
Inače kao što si rekao, ja nigde, ali baš nigde u okruženju (SFRJ i njeni susedi) nisam video kolotrag na raskrsnici, onaj naborani pre semafora, samo u NS
Neverovatno.
U NS je možda i najgora situacija (i uopšte u Vojvodini), jer udružila meštanska škrtost sa dođoškim marifetlucima