Sent from my SM-J500FN
BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Taman pred vikend 
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Menjaj boju dok mozeš!!!
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ili je ZF8 jednostavno najbolji
Znas kako, ja ovo na Slovenscini mogu da citam taman do petka ne bi li sta shvatio.
Tako da reci ti nama, sta kazu, jel najbolji?
Jel bolji od trojke?
Tako da reci ti nama, sta kazu, jel najbolji?
Jel bolji od trojke?
Nije valjda da ne razumijes? 
Mislio sam da češ razumeti ali dobro. U kratkim crtama...najbolji je
, ali ovaj nema upravljanje zadnjih točkova i masažu sedišta, to mu zameraju ( ali to je sve stvar dodatne opreme ), hvale tišinu motora i potrošnju koja je bila u proseku 11 litara. Isto hvale odziv motora, koji je u svakoj brzini i uvek instanatan, kao da ma elektro motor.
U vožnji hvale upravljivost ( uz napomenu da nema upravljanje zadnjih točkova ) i udobnost ( posebno tišina jih je impresionirala ). Adaptive drive napravi iz jednog avtomobila dva ( udobni autobahn cruiser ili skoro pa HH za krivine ).
Zaključuju da je ovaj motor bolji izbor od dizela jer troši 3 litara više ( šta je zanemarljivo kod avta za 100 iljada evra ) ali je benzinac daaaaleko uglađeniji od dizela.
Uglavnom...nek ti je sretna vožnja, da češ uzvati ne sumnjam
A slike možeš i bez mene da pogledaš
U vožnji hvale upravljivost ( uz napomenu da nema upravljanje zadnjih točkova ) i udobnost ( posebno tišina jih je impresionirala ). Adaptive drive napravi iz jednog avtomobila dva ( udobni autobahn cruiser ili skoro pa HH za krivine ).
Zaključuju da je ovaj motor bolji izbor od dizela jer troši 3 litara više ( šta je zanemarljivo kod avta za 100 iljada evra ) ali je benzinac daaaaleko uglađeniji od dizela.
Uglavnom...nek ti je sretna vožnja, da češ uzvati ne sumnjam
A slike možeš i bez mene da pogledaš
Naravno da je benzinac bolji izbor u ovom autu i naravno da isti ne košta ni blizu 100k evra osim u katalogu.
Pa u testovima se uvek navode cene po katalogu, pošto popusti su vrlo individualni, kod BMW možda još posebno. Evo brat je dobio 28% popusta na svoj BMW, ali nije to nova 5tica.
Ma jasno ali 100k je ozbiljna cifra za seriju 5 koja nije M 
To je sve sto sam hteo cuti, dalje nisi ni moraomaniaxxx napisao:Mislio sam da češ razumeti ali dobro. U kratkim crtama...najbolji je![]()
Bas me kopka kako se vozi sa 4 wheel steeringom, to je jedna od stvari oko koje sam se neckao. Jedna od stvari koja me je gurnula ka tome je Laguna 3, secam se kako sam davno gledao snimke kako radi slalom i prolazi brze od supersportskih automobila, balavio sam i.masta o njoj
Inace izgleda da je nestasica 540i po celom svetu, odlazu isporuke masovno na duzi rok, tako da sam.bas imao srece
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ti dobijas one prve macice, a za ostale stize nova poboljsana serija.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Prodaj ga za 20% više pa naruči M550i 
Necu, M550i je zapravo losiji